Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi
Terapötik Egzersizler
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
g.....
2 yıla yakın süren bel fıtığı ve fizik tedavi sürecinden sonra, tekrarlayan ağrılar için Bilge hanıma başvurdum. 4. seansta yüksek seviyede iyileşme gördüm. Destekleri için teşekkürler.
ay...k
Bilge hanım oldukça yetenekli ve tecrübeli bir fizyoterapist, empati duygusu yüksek bir kişiliğe sahip hastaya yaklaşımı, bilgilendirmesi yeterince vakit ayırması Beni çok etkiledi. Boyun ağrılarım beni çok rahatsız ediyordu parmaklarım uyuşuyordu boynumda bir fıtık var onun için gitmiştim beş seansta boynumdaki ağrı tamamen geçti.
Bilge hanımın tecrübesi,bilgisi ve hastalarına yaklaşımı diğer uzmanlara örnek olacak seviyede. Kendisinden daha önce bel fıtığı tedavisi almıştım. Gayet memnun kaldım. Şimdi kasıkda sıkışma ve kama deformesi var onu nasıl tedavi edecek bakalım? Tecrübelerimi aktarmaya devam edeceğim. Sağlıklı günler dilerim.
ba...r
Merhabalar.Ben iki seneye yakın boyun ve sırt ağrısından eziyet çektim.Yurt dışında yaşıyodum.Bir sürü doktora gittim .İlaçlar aldım .Manuel terapiler uygulandı ama hiç bir faydası olmadı.Ne sorunu bulamadilar nede tedavisini.Bilge hanımı önerdiler bana .İlk seansdan ağrılarım azaldı ve kısa bir sürede tamamen geçti.Şuan kendimi çok iyi hissediyorum.Hiçbir ilaç kullanmadım bu sürede.Gerçekten Allah Bilge hanımdan razı olsun.Resmen hayata yeniden döndüm.Eskiden ağrılar hayatımı çok etkiliyodu.İyiki varsınız Bilge hanım
d....g
Yıllardır boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı rahatsızlığım sebebi ile inanılmaz uyku ve hareket kısıtlılığım vardı. Tavsiye üzerine Bilge hanımla tanışma fırsatım oldu. Uyguladığı tedaviyle ilk seansda bile ne ağrı kaldı ne sızı şimdi bebek gibi rahat uyuyorum. Güler yüzlü ve danışanıyla ilgi alakasını söylememe gerek bile yok. Açıkçası bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Benim gibi rahatsızlığı olan kesinlikle yolu Bilge hanıma düşmeli..
Ben bir bel fıtığı tedavisi görmüştüm, tamamen geçti. 15 gün kadar seans aldım kendisinden.Manuel terapi uygulamıştı, ben çok faydasını gördüm.Ağrılarım tamamen geçti.15 gün gittim.Kendisinin egzersiz önerileri olmuştu,onları da uyguladım.İyi bir dinleyici ve doğru bir tedavi uyguladı.Ben daha önce de farklı tedavi almıştım.Çoğu gittiğim yer tedavi odaklı olmadı.Bilge Hanım tamamen tedavi odaklıydı, yaklaşımı da iyiydi.Kesinlikle tavsiye ederim Bilge Hanım'ı.
Ben son derece memnun kaldım.Boyun ağrısı ile alakalı gitmiştim, ağrılarım şu anda hafifledi. İlk seanstan itibaren bana verdiği hareketleri de uygularsam çok daha iyi olacak. Önceki ağrılarıma göre bu kadar beklemiyordum.Çok memnun kaldım kendisinden.Son derece ilgili, son derece önemsiyor.Alanında uzman olduğunu düşünüyorum.Baştan sona ilgisi, karşılamasıyla, bana yaklaşımıyla, tedavi yöntemiyle memnun kaldım.
Ben belimden rahatsızdım, belimle ilgili gittim ve çok da memnun kaldım.Kayroprakti de uyguladı, gayet rahattı.Beni memnun etti.Şu an gayet iyiyim.Ben belimi çok fazla doğrultamıyordum.Sırtıma vuruyordu, uyguladığı tedaviyle çok rahatladım.Boynumdan gelen o ağrım bile kalmadı.Çok candan davranıyor.Tedaviyle birlikte davranışları da çok önemliydi.İkisi birlikte gayet memnun kaldım. Yakınlarıma da önereceğim kendisini.
g.....
Bilge Hanım'ın tedavisinden memnun kalmıştık.Kayropraktik yöntem ve birkaç yöntem denedi.Daha önce araştırmıştım bu tedavileri, gerçekten faydasını gördüm.Boyun fıtığı ve düzleşme vardı, fibromiyalji hastalığım vardı.İzmir'de birkaç doktora gitmiştim, sonra Isparta'da gittim.Fayda göremeyince bir arkadaşımın önerisiyle geldim Bilge Hanım'a.Denemek istedim,4 seans gittim.Çok memnun kaldım.Şiddetli ağrılarım, uykusuzluk problemim vardı. Boyun ve omuzlara manuel terapi yaptıktan sonra uzun bir süre ağrı çekmedim.Ben ilk başta çözüm bulunamayacağını düşünerek tedirgin olarak gittim.Deneyimlerime istinaden endişeli gitmiştim ama kendisi güven duygusu uyandırdı bende.Davranışları da danışana yaklaşımı çok güzeldi.Her gün yataktan huzursuz kalkıyordum.Ben söylemeden kendisi bana yaşadığım bütün şikayetleri söyledi.Söyledikleri ve yaptıkları uyuştuğu için ben çok memnun kaldım.
Çok şiddetli kuyruk sokumu ağrısıyla gitmiştim.Daha önce de birkaç doktora gittim, iğne tedavisi de uygulanmıştı fakat sonuç alamamıştım.Herhangi bir çare bulamadım.En sonunda Bilge Hanım'la tanıştım, kayropraktik tedavi uyguladı.2.seanstan sonra kendimi çok iyi hissetmeye başladım, çok etkili oldu.Seanslarıma devam ettik.Şu an hiçbir şikayetim yok.Çok samimi, hastasıyla empati kurabilen bir danışman.Çok ağrılı bir süreçti benim için, çok ılımlı yaklaştı.Ağrılarım tamamen geçtiği için tedavimizi sonlandırdık.Kendisini tavsiye ediyorum.
Bilge Bilgiç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Bilgiç, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Bilge Bilgiç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Boyun Fıtığı, Bel - Boyun Fıtığı, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Randevu, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Bilge Bilgiç adresi nerede?Bilge Bilgiç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi Ali Ay Sokak No:19 Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Bilgiç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Bilgiç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilge Bilgiç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Bilgiç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bilge Bilgiç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Bilgiç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilge Bilgiç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilge Bilgiç hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Bilge Bilgiç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilge Bilgiç hangi sigortaları kabul ediyor?Bilge Bilgiç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler