1986 yılında Ankara'da doğmuş, ilk ve orta eğitimini TED Ankara Koleji'nde tamamlamıştır. 2004-2010 yılları arasında Tıp Fakültesinde okumuş, 2011 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlığı eğitimine başlamıştır. 2016 yılı Ocak ayında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık eğitimi sonrası Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Devlet Hizmet Yükümlülüğünü tamamladıktan sonra Ankara'da Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Koru Hastanesi'nde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmıştır.
Yerli ve yabancı yayınları bulunmaktadır.
Bilişsel Davranışçı Terapiler, Cinsel İşlev Bozuklukları Terapileri, Kısa Acil Psikoterapi ve Destekleyici Psikoterapiler eğitimleri almıştır. Aldığı eğitimlerin senteziyle kendine özgü bir terapi biçimi benimsemiştir. Aktif olarak Destekleyici Psikoterapi uygulamaları yapmakta ve
2020 Mart ayından itibaren bireysel olarak kendi muayenehanesinde çalışmaktadır.
Psikiyatri Randevusu 45 Dakikadır.
İlgi Alanları
Kişilik Bozuklukları
Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
na...
Bilge Hanim gerek tedavinin hayatima olumlu katkisi gerekse online erisebilir olmasi nedeniyle bana zor gecirdigim bir dönemde cok yardimci oldu.
g....y
Doktorumun sayesinde kullandığım ilaçlar ve tavsiyeler sayesinde fibromiyalji ağrılarımdan kurtuldum Çok teşekkürler
z.....
Yıllardır yaşadıklarımın tanısını koydu, bunu bilmek bana çok iyi geldi.vay be yine de bu günlere iyi gelmişim dedim.. farkındalık kazandım Doğru adımlar atmama, doğru düşünmeme yardımcı oldu. Sabırla beni dinlediği için, güven verdiği için teşekkür ederim.
u.....
Kendisi gayet güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor içiniz rahat bir şekilde başvurabilirsiniz uyku ve anksiyete sorunlarımla gayet iyi bir şekilde ilgilendi ve çözüme kavuşturdu.
y.....
Doktorumla olan uykusuzluk görüşmemiz sonucu randevum çok verimli geçti. Beni dikkatli dinlemesi ve çok düşük doz uyku ilacı vermesi sonucu uykusuzluğum ve kaygılarım azaldı. Bir daha ki randevümü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu nedenle kendisini tebrik ediyorum, Başarılarının devamını diliyorum.
ld...
aç....
Bilge hanım ile görüşmelerim sonucu bipolar bozukluğum kontrol altına alınmıştır, tamamen hastalığıma uygun ilaçlar ve uygun dozlar kullanmaktayım, bunun için çok teşekkür ederim.
Uyku problemim için başvurduğum Bilge Hanım sorunumun kaynağını sorgulayıp bularak beni yönlendirdi. Diğer hekimler gibi hemen ilaç yazmadı. ve sonrasında da sürekli sorularım için ulaşılabilir olması harikaydı. teşekkür eder herkese tavsiye ederim
Bilge hanıma kaygı bozukluğum için gittim. Yaklaşımı detaylı anlatımları ile beni rahatlattı ve çok memnun kaldım.
Bilge Bilgin Kapucu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Bilgin Kapucu, Psikiyatri. Size Bilge Bilgin Kapucu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi.
Bilge Bilgin Kapucu adresi nerede?Bilge Bilgin Kapucu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak B Blok Besa Kule Merkezi No:2/42 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Bilgin Kapucu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Bilgin Kapucu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilge Bilgin Kapucu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Bilgin Kapucu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bilge Bilgin Kapucu hangi dilleri konuşuyor?Bilge Bilgin Kapucu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Bilgin Kapucu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Bilgin Kapucu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Bilgin Kapucu hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Bilge Bilgin Kapucu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler