Adana merkez Enver Kurttepeli Sağlık Ocağında 2 yıl pratisyen hekimlik yaptım.
2008 yılında Çukurova Ünv. Tıp Fakültesi Erişkin Psikiyatri den uzmanlığımı aldım.
2009-2010 arasında mecburi hizmetimi Konya Numune Hastanesinde tamamladım.
2010 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesine Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD na Yrd.Doç.Dr. olarak
atandım.
2012 yılında ABD, Rhode Island Eyaleti, Brown Üniversitesi Alpert Tıp Fakültesinde Observership
programında 3 ay süre ile çalıştım.
2014 yılında Doçent oldum.
2010-2016 arasında Selçuk Ünv. Tıp Fak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları AD da çalıştım.
2017-2020 arasında Antalya Tıp Merkezinde çalıştım.
2020 halen Kendi kliniğimde çalışmalarıma devam etmekteyim.
80 in üzerinde yurtiçi ve yurtdışı bilimsel makalelerim bulunmaktadır.
Psikiyatri Randevusu
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
ç....b
Duygusal olarak sıkıştığımı hisssettiğim bir dönem ,faydası olmaz dediğim ,sevdiklerimin ısrarıyla gittiğim ismi gibi bilgece sözler söyleyen ,niye geldim buraya, ne bilecek bu kadın benim halimi dediğim biri samimiyetle ,yargılamadan beni dinlemiş ve sonrasında sık sık sohbet etmeye başlamıştık Sevgili Bilge hanımla.Bana en çok tesir eden ,aklımda kalan bu sözleriyle şöyle demişti ..“Çocuklarınızdan ,sevdiklerinizden ayrı kendinizle ilgilihayalleriniz ,planlarınız olsun …sonrasında ,onlar yanınızda olmadığında , olamadıklarında ,gittiklerinde ..O boşluğu kendinizle doldurma deneyiminiz olmaz ise bu boşluğu doldurmak, destek alsanız bile bu kadar kolay olmayabilir”Bazen bazı şeyleri anlamak zaman ve deneyim gerektiriyor ve sanırım bu ömür boyu sürüyor Yardım istemek , destek almak ayıp değilmiş , eksiklik değilmiş bunu öğrettiğiniz için size minnettarım iyi ki varsınız Bilge hanım Saygı ve sevgilerimle
m....u
Bilge hanım ile terapiye yaklaşık altı ay önce başladım, Terapi sürecine başlamaya karar vermeden önce aile içerisinde yaşanan ve sürekli artan problemler, stres, olumsuz düşünceler ve sosyal bir fobinin de etkisiyle terapiye başlamaya karar verdim. Kısa bir hayatımdan bahsettikten sonra Bilge hanım; Anksiyete ve sosyal fobi olduğunu söyledi, Tedavisi ile birlikte üç haftalık terapi seansları şeklinde devam etmeye karar verdik, İlk altı terapi geçtikten sonra artık olumsuz düşünceler ve kaygılarım oldukça azalmıştı fakat aile hayatındaki problemlerim devam ediyordu. Bilge hanım sonra aile hayatımda da koymak gereken sınırlarımın olması gerektiğini belirtti ve bu bakış acısı ile aile hayatındaki sınırları da fark ettim. 6 Ay öncesine göre çok daha az anksiyete ve zihnimin daha berrak olduğunu gördüm. Seanslarda verdiği destek,etki ve yönlendirmeleriyle çok başarılı bir hekim. Bilge hanıma terapi başlamak çok doğru bir karar oldu ,herkes için Doç. Dr. Bilge hanımı tavsiye ederim.
Her derde deva güzel insan Bilge Hoca'dan memnun kaldık. Tedavi sonucunda bakış açımızı geliştirdi.
ö.....
Yaşadığım sıkıntılar ile ilgili, en doğru tedavinin uygulanacağına dair güven duygusu yaşamam beni oldukça rahatlattı.
y.....
1 seneyi uzun süredir Bilge hanımla sürecime devam ediyorum. Bir psikolog olarak; çalıştığım uzmanın; objektif yaklaşabilmesi, farklı kuramlara hakim olması, multidisipliner çalışabilmesi ve literatürü takip etmesi benim için çok önemli. Bu beklentilerimin hepsini ve daha da fazlasını karşıladı kendisi. Kendisiyle olan sürecimde terapötik bilgi ve becerilerinin yanında, bir hekim olarak yaşadığım sağlık problemlerini göz önünde bulundurarak doğru psikiyatrik tedaviyi düzenlemiş ve uygun terapi yöntemleriyle desteklemiştir. Bilge Burçak Annagür benim için iyileştirici ve başarılı bir hekim olmasının yanı sıra, meslek hayatımda danışanlarımı güvenerek yönlendirebileceğim sayılı psikiyatristlerdendir.
Çift terapisi için bir arkadaşımın tavsiyesi ile görüşmelere başladık yaklaşık 7 ay önce. Eşimle iletişim problemlerimiz çok fazlaydı. Seanslar sayesinde birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Özellikle eşimin asla ikna olmadığı konularda doktorumuzun objektif bakışı ve tespitleri çok verimli oldu. Eşimin bakış açısı kesinlikle değişti. İlk başta iki haftada bir olan görüşmelerimiz artık ayda bir şeklinde devam ediyor. Sorunlarımızı günlük hayatta uzatmayarak çözüm buluyoruz ve seanslara gelerek burada birbirimizle yüzleşiyoruz ve bu bize çok iyi geliyor. Çok objektif bir şekilde değerlendirmeler yapıyor doktorumuz insan anlaşıldığını hissediyor. Çiftler için iki tarafın da bakış açısını değerlendirmesi insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Kesinlikle çok tavsiye ediyorum.
öz...n
Yıllardır süregelen kaygılarım hayatımı yaşanılmaz hale getirmişti. Bu durumdan çıkabileceğimi düşündüm. Elbette düşündüğüm gibi olmadı.Kaygılarım sonucunda panik ataklarım başladı ve bu esnasında tansiyon yükselmelerim oluyordu. Gittiğim doktorlar kardiyolojik bir sorunum olmadığını belirttiler. Sonunda, Sayın Doç.Dr. Bilge Burçak Annagür’den randevu alarak tedavi olmaya karar verdim.Tedavinin ilk günden itibaren gözle görülür bir iyileşme sürecim başladı. Bilge Hanım, hastasına güven veren; birkaç sözünüz ile teşhisini koyan, uyguladığı doğru ilaç tedavisi ile hastalarını yaşama bağlayan kıymetli bir hekim.Tedavimin henüz başında olmama rağmen büyük oranda kaygılarımdan uzaklaşmaya başladım ve hiç panik atak yaşamadım. Almış olduğum terapiler sayesinde her geçen gün yaşama daha sıkı tutunuyorum. Hekim olarak hastası ile bu kadar iyi iletişim kurup, iyileşme sürecini takip eden hekim bulmak zordur. Kendisi gibi bilgili, ilgili ve işinin ehli bir doktorum olduğu için çok şanslıyım.
Bilge hanımla çok zor zamanlarda çok yanlış yollar ve çok uzun bi sürecin sonunda tanışdık bi hastanın önce sağlık olmanı insanın hayatında para bi şekilde kazanılıyor ama insanın huzurlu ve mutlu olmasında sağlık en önemli faktör yazıyordu. Bu yorumun üzerine bilge hanımla tanıştık ilk başta hayata dair hiç bi şeyin düzelmeyeceğine inanan ben bilge hanımdan sonra aşırı değişti zaman ve doğru yöntemi doğru kişiyi bulmak çok önemli eşimin okb sorunu için başvurduk o kadar iyi yol katettik ki anlatamam bilge hanım gerçekten çok tecrübeli ve çok sakin benden size bi tavsiye ne olursa olsun eğer bi sorununuz varsa ve üstesinden gelemiyorsanız bilge hanım gidin çünkü sağlık yoksa hiçbir şeyin bi anlamı kalmıyor iyiki varsınız bilge hanım
s....o
Yaklaşık 1.5 senedir kendisinin hastasıyım. İyi ki karşıma çıkmış diyorum canım doktorum. Bir çok yapamam dediğim şeyi kendisine borçluyum. Çok teşekkür ederim.
a....o
Canım Bilge hocam... bir insan karakteri ve işi konusunda ne kadar iyi ve profesyonel olabilirse o kadar iyi. Kendisine çift terapisi için başvurduk denediğimiz 4. Ya da 5. terapistti. Eşim çok gönüllü değildi ve çok seçiciydi. Bilge hocam ne yaptı ne etti kendisini ikna etti asla hakkını ödeyemeyiz. 7 ayda o kadar güzel yol kat ettik ki eşim de ben de çok minnettarız. Verdiği ilaçlar, yaptığı terapiler bir bütün olarak ilerliyor, danışan karakterini çok iyi çözüyor, ikna kabiliyeti ve mesleki bilgisi çok yüksek, duruma ve kişiye göre yöntem belirleyebiliyor ve bu kişiye güven veriyor. Çok samimi,adil, duyarlı, içten ve sıcakkanlı.. bir süre sonra seans zamanını iple çeker olduk. Biraz iyi olmaya gönlünüz olsun yeter gerisini Bilge hocaya bırakın..
Bilge Burçak Annagür isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Burçak Annagür, Psikiyatri. Size Bilge Burçak Annagür tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Çift Terapisi, Normal Randevu, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Psikoterapi, İlişki Terapisi, Sistemik Aile Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Bilge Burçak Annagür adresi nerede?Bilge Burçak Annagür şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı mahallesi 1497 sokak No :17 Altınbaş Plaza. 1. kat D:2 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Burçak Annagür isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Burçak Annagür online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilge Burçak Annagür isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Burçak Annagür, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilge Burçak Annagür hangi dilleri konuşuyor?Bilge Burçak Annagür ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Burçak Annagür isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Burçak Annagür tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Burçak Annagür hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Bilge Burçak Annagür hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler