Aldığı eğitimlerin bir kısmı:
Oyun Terapisi Eğitimi
Ergoterapi Perspektifinden Beslenme Eğitimi
Ergoterapi Perspektifinden Masaj Eğitimi
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ergoterapi Randevusu
Ergoterapi Randevusu
Küçükbakkalköy Mh Ahmet Muhip Dranas Sk. No: 1-3 Ebru Sitesi A Blok Kat:6 D:14, İstanbul
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8 Mecidi,
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8
Şenlikköy Mahallesi Hürriyet Caddesi Villa Çetin no:1 Florya, İstanbul
Erg. Bilge Kavalcı
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8 Mecidi,
Mecidiyeköy Metrobüs Çıkışı Biracılar Sokak No :8
Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi
ATAŞEHİR ADRESİ
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Ergoterapi
Kognitif Rehabilitasyon
Mesleki Rehabilitasyon
Otizme Erken Müdahale
Pediatrik Rehabilitasyon
s....a
Bilge hanım oldukca bilgili bir terapist özellikle otizm alanında. Belirtileri görünce bizi hemen psikiyatriste yönlendirdi. Kitap, materyal önerileriyle aileyi çok bilgilendiriyor. Boşta bırakmıyor. Anne sadece anneliğini yapsın terapistlik yapmasın demiyor çocuğun her anının desteklenmesini istiyor. Bu konuda ev ödevleri veriyor. Çocuğu gözlemleyerek ne sorunlar olduğunu hemen görüyor. Henüz 5 seans aldık. Sürecimiz bitene kadar devam edeceğim. 18 aylıktan beri eğitim alıyoruz şu an 33 aylığız keşke bu kadar veriye daha önce ulaşabilseydim. Otizm değil silik otizmdir kıyısından geçiyor diye diye 3 yaşı gördük malesef.
v.....
Tespitlerinde nokta atışı yapan, kısa sürede max. verim alabileceğiniz bir ergoterapisttir. Çocuk ile iletişimi güven verirken, seans sonrası ödevlerle süreci hep takip ediyor olması işine gösterdiği hassasiyeti görmenizi sağlar. Seans sonu görüşmeleri eğitim niteliğindedir. Ticari kaygısı yoktur tek amacı çocuğun faydasıdır. İyi ki var sayesinde iletişim kurma talebi olmayan oğlum şimdi hem cümle kuruyor hem de gerek beden dili gerek mimikleriyle çok sosyal, dikkat süresi yaşıtlarına oranla gayet fazla.Birkaç ay sonra çevrenizdekiler bu çocuğuna ne olmuş böyle diyor. Kısacası sürecin başındaysanız ergoterapi de ne floortime da ne diyip bir uzman arıyor ve maddi manevi emeğim boşa gitmesin diyorsanız size Bilge Kavalcı der susarım.
Bilge hanımla kızımın konuşma gecikmesinden dolayı psikiyatrist yönlendirmesiyle tanıştık. Temmuz ayında kendisine gitmeye başladık ve ilk değerlendirme seansı yaptık. Verdiği bilgiler ve
yaptığı gözlemler bence çok yerindeydi. 3 aydır kendisinden destek alıyoruz ve gerçekten kızım da gözle görülür gelişmeler var. Kızımla ve bizimle olan iletişiminden çok memnunum. İşini gerçekten severek yapıyo ve kendini sürekli geliştiriyo.
m....a
Merhaba, 36 aylık oğlum için cocuk Pisikiyatristimizin yönlendirmesiyle Bilge hanımda eğitime başladık iyikide yollarımız kesişti ikibucuk aydır verdi eğitimle uzun bir yolu kısa zamanda güzel şeyler öğrendik oğlumla çift yönlü iletişim hiç konuşamayan oğlum artık kendini ifade etme oyun kurma komut alma gelişiminde hızlı ilerleme daha benim ifade edemediğim bir sürü güzellik minnettarım bunu bir iş olarak değil gerçekten eğitimci ve merhametli yaklaşımdan dolayı sonsuz
b....d
Bilge hanima 1 senedir gidiyoruz kizim kendini ifade edemiyodu konusamiyordu Bilge hanimin profesyonel yaklaşımı onunla iyi iletişimi sayesinde kizimda gözle görülür bir şekilde ilerleme kaydettik kizim artik isteklerini taleplerini dile getiriyo iyiki Bilge hanimla yolumuz keşiş miş
s....m
Çalışmaları kesinlikle profesyonellik,çözüm ve sonuç odaklı.Bilge Hanım seanslarla ilgili bilgilendirmeler,sonrasında ki yönlendirme de çok net ve yardımcı.Çocuklarımdaki gelişmeyi çok net görüp takip edebiliyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
m...
Bilge Hanıma, oğlumun konuşmasında gecikme olduğundan dolayı randevu almıştık, ama olayın sadece konuşma değil duyu eksikliği olduğunu fark ettirdi bize. Şu an 7 aydır aktif bir şekilde kendisinden randevu alıyoruz ve oğlumda ikili ilişkilerde ilerleme ve dikkat süresinde artma gözlemledik, aynı zamanda sabrı ve beklemeyi öğrendi. Bunların doğurduğu sonuç itibariyle kelime sayımız artmaya başladı. Oyunlarda artık kendinden bir şeyler katması, oyunlara yön vermesi sevindirici. İyi ki Bilge Kavalcı ile yollarımız kesişti.
ş...
Ergoterapi ve seçici beslenme problemi için Bilge Kavalcı Hocam'ız ile 1.5 yıldır çalışıyoruz. İşinde uzman bir ergoterapi ve beslenme terapisi birlikte alabileceğimiz bir terapist arayışımız vardı. Referans ile ulaştım. Bilge Hanım işinde çok başarılı bir terapist. Oğlum çok dirençli bir çocuk ve buna rağmen Bilge Hocam'ın çalışmaları ve bize verdiği yönlendirmeler sayesinde okula kısa sürede uyum sağladık. Beslenme konusunda da aynı şekilde.
Aynı zamanda Floortime uygulayıcısı olduğu için çok daha güzel sonuçlar aldık.
s....g
Yaklasik 4 ay once Bilge Hanım ile tanışma fırsatımız oldu (İYİ Kİ... ) 3.5 yaşındaki oğlumun beslenme problemi için birlikte yola çıktık ve geçen zamanda güzel bir yol katettik. Bilge Hanım, oğlumun beslenme ve regülasyon alanlarını çok güzel destekliyor.Her seansları keyifli geçiyor. Seanslardan sonra detaylı açıklama ile evde de yapmamız gerekenleri söyleyerek koordineli bir şekilde ilerlememizi sağlıyor.Oğlumla kurduğu arkadaşlığı,sevgisi ve bize olan desteği bizim için çok değerli. Birlikte devam ediyoruz.Gösterdiği doğallık ve verdigi güven iyi hissettiriyor.sevgiler...
f....a
Doktorumuzun tavsiyesi ile Bilge hanım ile tanıştık. Yaklaşık 9 aydır eğitim almaktayız. Bu süreç içerisinde çocuğumuzun dikkatinin arttığını daha dengeli olduğunu, iletişim ve konuşma becerilerinin geliştiğini gözlemledik. Bilge hanımın bize verdiği tavsiyeler ve yönlendirmeler ile çocuğumuzun gelişmesine daha iyi katkıda bulunduk. İyi ki kendisi ile tanışmışız.
Bilge Kavalcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Kavalcı, Ergoterapi. Size Bilge Kavalcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi, Ergoterapi Randevusu, Online Danışmanlık, Ergoterapi, Otizme Erken Müdahale, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Pediatrik Rehabilitasyon, Mesleki Rehabilitasyon, Kognitif Rehabilitasyon, Randevu.
Bilge Kavalcı adresi nerede?Bilge Kavalcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mh Ahmet Muhip Dranas Sk. No: 1-3 Ebru Sitesi A Blok Kat:6 D:14 İstanbul
- Şenlikköy Mahallesi Hürriyet Caddesi Villa Çetin no:1 Florya İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Kavalcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bilge Kavalcı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bilge Kavalcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Kavalcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilge Kavalcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Kavalcı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Kavalcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Bilge Kavalcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilge Kavalcı hangi sigortaları kabul ediyor?Bilge Kavalcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.