he...i
sayın Bilge Müge GÖKÇEKOYU, hocam 2-3 defa sizde muayene oldum sizden çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. gerek güler yüzlü olmasıyla hasta'na iyi diyalok kurmasıyla, gerekse hasta'nı detaylı ve çok iyi muayene etmesiyle, ayrıca verdiği ilaç tedavisi olmlu yanıt aldığımı biliyorum şimdiye kadar gördüğüm en iyi hekimlerden çok nadir bir hekimimizdir. zaten Bilge hanımın hastaya olan diyaloğu hastaya peşinen bir tedavi yüntemi olduğunu inaniyorum. NOT:lütfen ilçemizden gitmeyiniz. insalarımızın size ihtiyacı vardır. saygılarımla.
he...i
doktor bilge müge gökçekuyu, hanım efendi şimdiye kadar benim gördüğüm hastalarıyla en iyi ilgilenen ve hastaların şikayetlerını eniyi dinleyenbilen ayrıca hastanı çok iyi muayene eden uzmzn doktor olarak biliyorum ve kendilerını tebrik ediyorum. ALLAH başımızda eksik etmesin. en önemlisi bazı hekimler gibi hastayı başından def etmiyor! ve fuzuli ilaçda yazmiyor, hastanın bıkmadan kulanabileceğı ve tedavisine olumlu yanıt verebilecek kadar tam dengeli ilaç yazdığını gördüm.keşe patnos devlet hastanesinden hiç gitmesin.saygılarımla.
Bilge Müge Gökçekuyu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Müge Gökçekuyu, İç Hastalıkları, Geriatri.
Bilge Müge Gökçekuyu adresi nerede?Bilge Müge Gökçekuyu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Müge Gökçekuyu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Müge Gökçekuyu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilge Müge Gökçekuyu hangi dilleri konuşuyor?Bilge Müge Gökçekuyu ile İngilizce, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Müge Gökçekuyu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Müge Gökçekuyu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilge Müge Gökçekuyu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilge Müge Gökçekuyu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bilge Müge Gökçekuyu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları