Kültür Mah. Cumhuriyet Meydanı No:12, Konak, İzmir

Banka Havalesi

Online Diyet +1 daha fazla

Online Diyet

Oncolive Clinic

Merhaba ben Bilge Palalı; Beslenme ve Diyet alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı Oncolive Clinic'te yüz yüze ve online olarak görmekteyim. Onkoloji beslenmesi (kanserde beslenme) öncelik olmak üzere, hastalıklarda beslenme, cerrahi öncesi ve sonrası beslenme, obezite, insülin direnci ve metabolik sendrom, Tip 2 Diyabet, kilo alma-kilo verme, İrritabl Bağırsak Sendromu, Crohn's Hastalığı, Ülseratif Kolit ve SIBO gibi birçok tanı ile ilgilenip beslenme süreçlerinde destek oluyorum.

Böylesine güzel, pozitif, düşünceli ve her konuda bilgi sahibi bir diyetisyenle çalıştığım için aşırı mutluyum. Kilo almaya karar verdiğim günden beri hem araştırmalarım hem görüşmelerim sonucunda iyi ki dediğim Bilge Hanım oldu. İlgisi, alakası ve bilgisiyle bu yolda çok iyi ilerledik. Tanıyın, tanıştırın serüveninize dahil edin böyle birini.

Dyt. Bilge hanımla yollarımız iyi ki kesişti, kendisinin yönlendirmesi görüşmeleri oldukça iyi. Onkolojide tedavi kadar beslenmenin de önemli olduğunu biliyoruz ve Bilge hanım onkoloji alanında uzmanlaşmış bir diyetisyen olarak bu süreçte hem tam ve dengeli beslenme hem de babamın aldığı onkolojik tedaviye göre beslenme planı oluşturdu. Birebir iletişimdeyiz, WhatsApp üzerinden tüm öğünlerimiz takip ediliyor, hasta ve hasta yakını olarak bu ilgi ve bilinçlendirmeden oldukça memnunuz.. Neşeli, pozitif ve motive eden biri, onkoloji hastaları için tam ihtiyaç olan kişi Dyt. Bilge hanımı tavsiye ederim.

I

Bilge Hanım ile yolum, polikistik over sendromu tanısından sonra kesişti. Hormona dayalı düzensiz kilo alımı sebebiyle kendisi ile iletişime geçtim. İyi ki geçmişim, hazırladığı programlarla sadece vücudum değil sağlığım ve hayatım iyileşti. Her bir sorunumla ayrı ayrı araştırıp ilgilenip düzelttik. Hayat kalitesinin artmasını isteyen herkese tavsiye ederim.

T

Arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık ,kemoterapi sürecinde daha donanımlı olabilmek, sağlıklı beslenme için Bilge hanımın desteğine başvurduk. Kendisi sadece diyetisyenimiz değil yaşam koçumuz gibi oldu eşime moral motivasyon olarak çok yardımcı oldu. Gerek bilgi birikim gerekse de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde tedavi sürecinde çok destek verdi. Kendisine bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmek ve bizi arayıp bilgi alması bizim için paha biçilemez. Kesinlikle tavsiye ederim, ettim de.

Kendisini arkadaşım yoluyla tanıdım tavsiye üzerine görüştüm. Ciddi anlamda yeme bozukluğum vardı artık şükür beslenme düzenime kavuştum. Bilge Hanım düzgün diksiyonlu ve beni anlayan ilgili bir diyetisyendi. Ayrıca sonuçları bana geri dönüşü çok olumlu oldu tekrar sayesinde sağlığıma kavuştum. Çevreme kesin tavsiye ederim zaten hep soran oluyor .

Ş

Sağlıklı beslenme üzerine başvurdum. Canım Bilge diyetisyenimden çok memnunum, çok ilgili güler yüzlü ve çok disiplinli hayat enerjimi ve sağlık problemlerimi çok iyi yönetti. Tavsiye ederim.

Diyetisyen Bilge Hanım ile iyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisi son derece güler yüzlü, kibar, samimi, işinde çok başarılı ve fazlasıyla ilgili bir diyetisyendir. Kilo alamama nedeni ile online görüşmeye başladığım Bilge Hanım ile çok güzel bir serüvenimiz oldu ve sağlıklı beslenme alışkanlığımı da onun sayesinde kazandım. Kesinlikle tavsiye ediyorum enerjisi çok yüksek ayrıca son derece de başarılı buluyorum kendisini.

O

Dyt. Bilge Palalı ile Doktortakvimi.com üzerinden tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Bilge Hanım, seanslarımız boyunca hep güler yüzlü, samimi ve çok anlayışlıydı. Her zaman pozitif enerjisiyle destek oldu ve moralimi yüksek tutmamı sağladı. Beslenme konusunda çok bilgili ve sabırlı biri, sayesinde beslenme alışkanlıklarımı sağlıklı ve dengeli bir şekilde değiştirebildim.
Bilge Hanım, benim ihtiyaçlarımı ve hedeflerimi dikkate alarak kişiye özel beslenme planları hazırladı. Bu süreçte bana sürekli motivasyon vererek, zorlukları aşmamda büyük bir destek oldu. Onun önerileri ve rehberliği sayesinde, kendimi çok daha enerjik ve sağlıklı hissediyorum.
Bilge Hanım'ı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Onunla çalışmak, sağlıklı bir yaşama adım atmamda büyük bir fark yarattı ve kendisiyle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyum.

Z

Sosyal medya üzerinden ulaştım. Annem pankreas ca ,destek bir beslenme programı için başvurduk. Annem Bilge Hanım ile çalışmaktan gayet memnun, tabii bizde moralimiz yükselerek ofisten çıkıyoruz. Çevremde tavsiye ettiğim insanlarda oldu.

Sevgili diyetisyenim Bilge hanıma sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, aşırı memnunum herkes için gönül rahatlığı ile hiç düşünmeden kesinlikle Bilge hanım diyebilirim. Kendisinin cana yakınlığı sevecenliği ve birebir ilgilenmesi çok mutlu etti. Benim bundan sonra tek adresim Bilge hanım.