Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
e...
Böylesine güzel, pozitif, düşünceli ve her konuda bilgi sahibi bir diyetisyenle çalıştığım için aşırı mutluyum. Kilo almaya karar verdiğim günden beri hem araştırmalarım hem görüşmelerim sonucunda iyi ki dediğim Bilge Hanım oldu. İlgisi, alakası ve bilgisiyle bu yolda çok iyi ilerledik. Tanıyın, tanıştırın serüveninize dahil edin böyle birini.
g...
Dyt. Bilge hanımla yollarımız iyi ki kesişti, kendisinin yönlendirmesi görüşmeleri oldukça iyi. Onkolojide tedavi kadar beslenmenin de önemli olduğunu biliyoruz ve Bilge hanım onkoloji alanında uzmanlaşmış bir diyetisyen olarak bu süreçte hem tam ve dengeli beslenme hem de babamın aldığı onkolojik tedaviye göre beslenme planı oluşturdu. Birebir iletişimdeyiz, WhatsApp üzerinden tüm öğünlerimiz takip ediliyor, hasta ve hasta yakını olarak bu ilgi ve bilinçlendirmeden oldukça memnunuz.. Neşeli, pozitif ve motive eden biri, onkoloji hastaları için tam ihtiyaç olan kişi Dyt. Bilge hanımı tavsiye ederim.
i...
Bilge Hanım ile yolum, polikistik over sendromu tanısından sonra kesişti. Hormona dayalı düzensiz kilo alımı sebebiyle kendisi ile iletişime geçtim. İyi ki geçmişim, hazırladığı programlarla sadece vücudum değil sağlığım ve hayatım iyileşti. Her bir sorunumla ayrı ayrı araştırıp ilgilenip düzelttik. Hayat kalitesinin artmasını isteyen herkese tavsiye ederim.
t...
Arkadaşımızın tavsiyesiyle ulaştık ,kemoterapi sürecinde daha donanımlı olabilmek, sağlıklı beslenme için Bilge hanımın desteğine başvurduk. Kendisi sadece diyetisyenimiz değil yaşam koçumuz gibi oldu eşime moral motivasyon olarak çok yardımcı oldu. Gerek bilgi birikim gerekse de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde tedavi sürecinde çok destek verdi. Kendisine bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmek ve bizi arayıp bilgi alması bizim için paha biçilemez. Kesinlikle tavsiye ederim, ettim de.
a...
Kendisini arkadaşım yoluyla tanıdım tavsiye üzerine görüştüm. Ciddi anlamda yeme bozukluğum vardı artık şükür beslenme düzenime kavuştum. Bilge Hanım düzgün diksiyonlu ve beni anlayan ilgili bir diyetisyendi. Ayrıca sonuçları bana geri dönüşü çok olumlu oldu tekrar sayesinde sağlığıma kavuştum. Çevreme kesin tavsiye ederim zaten hep soran oluyor .
ş...
Sağlıklı beslenme üzerine başvurdum. Canım Bilge diyetisyenimden çok memnunum, çok ilgili güler yüzlü ve çok disiplinli hayat enerjimi ve sağlık problemlerimi çok iyi yönetti. Tavsiye ederim.
b...
Diyetisyen Bilge Hanım ile iyi ki yollarımız kesişmiş. Kendisi son derece güler yüzlü, kibar, samimi, işinde çok başarılı ve fazlasıyla ilgili bir diyetisyendir. Kilo alamama nedeni ile online görüşmeye başladığım Bilge Hanım ile çok güzel bir serüvenimiz oldu ve sağlıklı beslenme alışkanlığımı da onun sayesinde kazandım. Kesinlikle tavsiye ediyorum enerjisi çok yüksek ayrıca son derece de başarılı buluyorum kendisini.
o...
Dyt. Bilge Palalı ile Doktortakvimi.com üzerinden tanıştım ve gerçekten çok memnun kaldım. Bilge Hanım, seanslarımız boyunca hep güler yüzlü, samimi ve çok anlayışlıydı. Her zaman pozitif enerjisiyle destek oldu ve moralimi yüksek tutmamı sağladı. Beslenme konusunda çok bilgili ve sabırlı biri, sayesinde beslenme alışkanlıklarımı sağlıklı ve dengeli bir şekilde değiştirebildim.
Bilge Hanım, benim ihtiyaçlarımı ve hedeflerimi dikkate alarak kişiye özel beslenme planları hazırladı. Bu süreçte bana sürekli motivasyon vererek, zorlukları aşmamda büyük bir destek oldu. Onun önerileri ve rehberliği sayesinde, kendimi çok daha enerjik ve sağlıklı hissediyorum.
Bilge Hanım'ı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Onunla çalışmak, sağlıklı bir yaşama adım atmamda büyük bir fark yarattı ve kendisiyle tanışmış olmaktan dolayı çok mutluyum.
z...
Sosyal medya üzerinden ulaştım. Annem pankreas ca ,destek bir beslenme programı için başvurduk. Annem Bilge Hanım ile çalışmaktan gayet memnun, tabii bizde moralimiz yükselerek ofisten çıkıyoruz. Çevremde tavsiye ettiğim insanlarda oldu.
e...
Sevgili diyetisyenim Bilge hanıma sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, aşırı memnunum herkes için gönül rahatlığı ile hiç düşünmeden kesinlikle Bilge hanım diyebilirim. Kendisinin cana yakınlığı sevecenliği ve birebir ilgilenmesi çok mutlu etti. Benim bundan sonra tek adresim Bilge hanım.
Bilge Palalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Palalı, Diyetisyen. Size Bilge Palalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme.
Bilge Palalı adresi nerede?Bilge Palalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mah. Cumhuriyet Meydanı No:12 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Palalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bilge Palalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bilge Palalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Palalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Bilge Palalı hangi dilleri konuşuyor?Bilge Palalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Palalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Palalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Palalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Bilge Palalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bilge Palalı hangi sigortaları kabul ediyor?Bilge Palalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler