Cadde 24 Ofisleri, Halkalı Merkez Mahallesi, 1. Posta Sk. No:12 Daire:55, Küçükçekmece, İstanbul
Cadde 24 Ofisleri, Halkalı Merkez Mahallesi, 1. Posta Sk. No:12 Daire:55, İstanbul
Cadde 24 ofisleri Halkalı Merkez Mahallesi 1.posta sokak no:12 daire:55 Küçükçekmece İstanbul
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Hipnoterapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
re...
Hastasıyla arkadaşmış gibi bir seans geçiren uyguladığı doğru tedavi ile hayat kurtaran müthiş bir doktor . Doktor takvimi üzerinden ulaşmıştım kendisine bir seneden fazladır annemle psikoz tedavisini sürdürüyorlar. Tedavi süreci ve hastasıyla çok ilgili olup takibini çok iyi yapıyor . Yüksek doz kullandığımız ilaçları doktorumuz ve tedavi sürecimiz sayesinde şimdi çok çok düşük olarak kullanıyoruz . Ülkemizin böyle ilgili ve bilgili hekimlere çok ihtiyacı var . İşini kesinlikle hakkıyla yapan bir hekim.
og...8
Ben Panik bozukluk ve Anksiyete bozukluğu için gittim. Çok iyi gerçekten, memnun kaldım, dikkatli bir şekilde dinleyen ve çözüm üreten bir doktor, ilk kez gittim ve devam edeceğim.
Ben depresyondaydım,bunalımdaydım.İlk olarak evime yakın olan hastaneye gittim tesadüfen Bilge Hanım'la tanıştım.Kendisiyle konuştuk daha sonra bana ilaç tedavisi başladı,ilaçlarımı kullandım.Durumum iyiye doğru ilerliyordu kısa bir ara verdik.Daha sonra tekrardan kendilerine gitme ihtiyacı hissettim gittim ve çok memnun kaldım.Çok yardımcı oldu ,çok ilgili,çok tatlı,çok güler yüzlü .Şimdi daha iyiyim, ilaç kullanmaya devam ediyorum.
Bilge Hanım benim bir çok doktorla görüşmemden sonra yolumun kesiştiği doktor oldu.İnternette okuduğum yorumlar ve evime yakınlığı açısından tercih ettim.Bir kaç yıldır yaşadığım sıkıntıları kökünden çözmeme vesile oldu.Kendisine teşekkür ederim.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.Hangi şikayetle gittiysem bunların çözümüne ulaştım.
g.....
Kendisinden memunum.İyi bir doktor.Alanında uzman bir doktor.Ben memnun kaldım.Diğer gitmek isteyenlere tavsiye ederim.Kişilik olarak çok iyi,güler yüzlü aradığınızda uygun olursa hemen geri dönüş sağlıyor.Kendinizi çok iyi hissetmediğinizde aradığınızda sizi tekrardan görmek istiyor,yardımcı oluyor memnunum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım,gayet iyi.
Kendisini internetten araştırırken karşıma çıktı.Daha önce farklı doktorlara da gittim ama kimse yardımcı olamadı.Bilge Hanım'a gittim, bana yardımcı oldu,yol gösterdi,çok memnunum.Bilge Hanım hayatımı düzene koymamda yardımcı oldu.
Bilge Hanım öncelikle insan olarak çok iyi.İnsancıl,hastalarına bir hasta gibi değil bir yakınıymış,dostuymuş gibi,sanki daha önceden tanıyormuş gibi, yabancılık çekmeden yaklaşıyor.Severek gidiyoruz.Tedavisi yanıt verdi.Hem kendim hem de kızım için gidiyorum.Ruhsal bunalım, ruhsal daralma için gittim.Kızımın da karakteristik özellikleri için gittik.Tedavi sonunda hayata bakış açımız değişti,yaşamın bu şekilde olduğunu kabullendik. Tedavimiz bitti. Memnun kaldık.
ar....
Panik ataklarım nedeni ile Bilge hanım'la görüşmeye başladık. Hem yaklaşımı hem tedavisi sayesinde kısa zamanda sıkıntılarım azaldı.
Kendisine çok teşekkür ediyorum:)
be....
Mesleğininde çok başarılı , iyi bir terapist. Eşimle aile terapisi ve cinsellik ile ilgili sorunlarımıza gidermekte olağan üstü yol aldık. Çok tesekkur ederim kendisine. Popüler isimler yerine mesleğinin yüz akı doktorları tercih edin. Ben çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.
al...i
Güzel Ülkemin doktoru böyle olmalı.Mükemmel bir yaklaşım ve karşılama.Hastasına olan ilgisi fevkalade.Sanki bir dostunuzla sohbet ediyorsunuz güveni veriyor size gerçekten önemli.
Bilge Parlakoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Parlakoğlu, Psikiyatri. Size Bilge Parlakoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Good Enough Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Porteus Labirentleri Testi, Transaksiyonel Analiz, Prolonged Exposure Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Varoluşçu Psikoterapi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Sanat Terapisi.
Bilge Parlakoğlu adresi nerede?Bilge Parlakoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cadde 24 Ofisleri, Halkalı Merkez Mahallesi, 1. Posta Sk. No:12 Daire:55 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Parlakoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Parlakoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilge Parlakoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Parlakoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bilge Parlakoğlu hangi dilleri konuşuyor?Bilge Parlakoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Parlakoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Parlakoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Parlakoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Bilge Parlakoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler