Prof. Dr.
Malatya 1 adres
İnönü mahallesi inönü caddesi 174/2 Malatya Park Ofis, Malatya
Prof. Dr. Bilge Türk Bilen Muayenehanesi
y...
Bilge Hoca'ya rinoplasti için çevremin tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisi bütün isteklerimi sabırla dinledi ve bu benim için en önemlisiydi, kendi önerilerini de sundu. Sonuç olarak ortaya tam istediğim gibi doğal ve yüzüme uygun bir burun çıktı, kendisi ve ekibi operasyon ve sonrası süreçlerde de hep yardımcı oldular. Hepsini çok seviyor, selamlarımı iletiyorum.
b...
Ben kardeşimin aracılığıyla Bilge Bey'le tanıştım. Ben de Bilge Bey'de burun estetiği olmaya karar verdim. 2 ay önce burun estetiği oldum, çok memnun kaldım. Ben yazın olmama rağmen göz altı şişliği ve morarması olmadı, ağrım hiç olmadı. İstediğim burnu yüzüme yakışır bir şekilde estetiğimi yaptı. 3 kere kontrole gittim, ekibi güler yüzlü, çok ilgililer. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
i̇....
Bilge Hoca'dan çok memnunum. Gerek ameliyat sonrasında da destek sağladılar. Sürecim çok iyi ilerliyor. Göğüs büyütme ameliyatı oldum. Ameliyatımdan ve geçirdiğim sürecimden çok memnunum.
z.....
Doktorumuzdan çok memnunum. Ameliyat oldum ve sonuçtan çok memnun kaldım. Karın germe, göğüs, burun ve liposakşın gibi işlemler yaptırdım. Kendisine her zaman dua ediyorum. Bu operasyonlar sonrasında özgüvenim yerine geldi.
Bilge Hocamdan çok memnun kaldım. Çevremde yakınlarımdan kendisine ameliyat olanlar vardı, onların elde ettiği sonuçlar üzerine ben de burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyatımdan şu anki süreçten memnun kaldım ve kalmaya devam ediyorum. Kliniğe muayene gittiğim zaman mütevazi ve güzel karşılıyorlar.
Bilge beye daha önce ameliyat oldum burnum sağ tarafa doğru ucu yamuk ve kıkırdak var
ba...
Burun estetiği olmak bilindiği üzere çok tereddütlü ve iyi araştırma gereken bir ameliyat şahsi görüşüm umarım tecrübem sizlere daha iyi bir seçim yapmanızda yardımcı olur.Yaklaşık yirmi gün önce burun estetiği ameliyatı oldum olması gereken yüzüme yakışan en iyi burun diyebilirim aşırı doğal ve güzel yaklaşımı istekleri dinlemesi vs çok iyi ameliyat sonrası hiç şişlik olmadı diyebileceğim kadar az ağrı sızı hiç yaşamadım süreçte aklımda soru işareti olarak kalan her soru için yardımcılarını devamlı rahatsız ettim diyebilirim süreçte çok yardımcı oldular
el...
Gösterdiği ilgi ve alakası, yaptığı burun estetiğiyle mükemmel bir doktor. 1 hafta önce burun estetik ameliyatı oldum bilge beyde o kadar güzel yaptı ki tamamen doğal ve yüz şekline göre yapiyor. Ekip arkadaşları ve kendisi hastayla fazlasıyla ilgili. Estetik denilince gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz tek doktor diyebilirim.
r...
Bilge Hocayı bir arkadaşımın tavsiyesiyle öğrendim. Arkadaşım da daha önce Bilge Hocanın hastasıydı. Burnumda kemik eğriliği nedeniyle nefes almak çok zordu. Ancak estetikli bir burun istemediğimi, sadece nefes alabileceğim doğal bir burun istediğimi ifade ettim. Bilge Hocam, gayet doğal duran bir burun operasyonu gerçekleştirdi. Hem nefes almam konusundaki sorunum çözüldü hem de görüntü açısından memnun kaldım. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgisi oldukça güzeldi. İhtiyaç duyduğumda asistanlarıyla iletişim kurmak da hiç zor olmadı. Sonuç olarak, Bilge Hocayla yaşadığım deneyimden oldukça memnunum.
f....d
Saygıdeğer Bilge Hocamız ve Değerli ekibi ile biraraya gelmek özel bir ayrıcalıkti..
Bingöl'den Malatyaya misafir edildim.
Burnumda rahatsız edecek şekilde eğrilik vardi.Kulak arkasından alınan kıkırdak ile yaklaşık 20 dk süren bir operasyon gecirdim.Operasyon sonrası tekrar yolculuk yapip evime gittim.İlk gün sadece bir agri kesici aldim.Sonrasinda kesinlikle ağrım sızım olmadi.Hatta sınavim için uzanarak test cozuyorum.Hocamiz,3 gün sonra burnumdaki sargiyi cikarabileceğimi söyledi.
Her konuda yardımcı olundu.Ustelik çocuklarimla gitmek zorunda kalmistim.Asistan ablalarına emanet ettim.
Randevu alma, randevu sırası boyunca içtenlikle,samimiyetle geri dönmeleri takdire şayan.Tedavi sırasında hocamız ağırlıklı olmak üzere o kadar naif o kadar sevgiyle operasyon yapıldı ki gösterilen misavirperverlikten mahcup oldum..Çok çok teşekkür ederim.
Bilge Türk Bilen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilge Türk Bilen, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, El Cerrahisi. Size Bilge Türk Bilen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Bilge Türk Bilen adresi nerede?Bilge Türk Bilen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü mahallesi inönü caddesi 174/2 Malatya Park Ofis Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilge Türk Bilen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilge Türk Bilen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bilge Türk Bilen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bilge Türk Bilen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Bilge Türk Bilen hangi dilleri konuşuyor?Bilge Türk Bilen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bilge Türk Bilen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilge Türk Bilen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bilge Türk Bilen hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Bilge Türk Bilen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.