gö...
Bilge hanımcım dünyanın en tatlı, en naif diş doktoru.. Diş problemleri ile ilgili her sorunu tüm detayları ile anlatıp objektif ve yapıcı yorumları ile her zaman hastayı sakinleştiren çok ilgili bir doktor benim ve tüm ailem için. Dişçilere karşı bir fobim oluşmuştu çocukluktan itibaren gittiğim yerler ve yaşadığım hep kötü diş çekimleri, dolgular vs. olduğu için Bilge hanım ile bunu yendim zaten naifliği ve elinin bu kadar hafif olması ile benim diş problemleri sürecimde hep sorunsuz, kaygısız bir şekilde geçirmemi sağladı. Ayrıca Randevularımın hepsinde çalışan tüm personellerinin güler yüzlülüğü, ortamın temizliği, hijyen kurallarına göstermiş oldukları hassasiyetleri ekstra muhteşem.. Gönül rahatlığı ile her zaman gittiğimiz bir Aile dişçisi oldu bizim için emekleri ve özverisi için minnettarım.. İyi ki varsınız
gü...l
Bilgehan hanımla 3 yıl oldu tanışalı bir çok işlem yaptırdım implant dolgu dis çark diş temizlik bir sürü işlem yaptırdım işinden çok memnunum allah razı olsun bir çok yerlere gitmeme rağmen bilgen hanımdan sonra başka doktor kapısı çalmadım ve o kadar mükemmel bir kişiliği var ki hele ki o merhameti işiyle kişiliğiyle mükemmel
Bilgehan Aslan Çıtırık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgehan Aslan Çıtırık, Diş Hekimi.
Bilgehan Aslan Çıtırık adresi nerede?Bilgehan Aslan Çıtırık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dadaloğlu Mah.Mustafa Kemalpaşa Bulvarı Cadde 1 No:142 Sait Barışık Sitesi B/Blok Kat:1 Daire :1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgehan Aslan Çıtırık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgehan Aslan Çıtırık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilgehan Aslan Çıtırık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgehan Aslan Çıtırık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgehan Aslan Çıtırık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgehan Aslan Çıtırık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bilgehan Aslan Çıtırık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri