Hakkımda

1990 yılında Eskişehir’de doğan Bilgehan Potoğlu mutlu bir çocukluğun ardından eğitim hayatına başladı. Çocukluğundan beri okumaya ve bilmeye olan merakı ile tıp bilimine ilgi duydu. Üniversiteye giriş sınavında Türkiye sıralamasında 477. olarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesine yerleşti. Üniversite eğitimi boyunca birçok öğrenci kulübünde görevler aldı, çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi, öğrenci yayınlarının çıkarılmasında görevler aldı ve 2 yıl Tıp Fakültesi öğrenci temsilciliği görevini yürüttü. Üniversite eğitiminin son yılında İtalya Milano şehrinde Università Vita-Salute San Raffaele’de eğitim alarak intörn doktor olarak çalıştı. Mesleki deneyimini geliştirmek ve karar alma mekanizmalarını ilerletmek amacıyla 2015-2017 yılları arasında Tekirdağ Devlet Hastanesi Acil servisinde çalıştı. Sonrasında insan beyninin büyülü dünyasına duyduğu ilgi ile 2022 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı ünvanı almaya hak kazandı. Uzmanlığı sırasında Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesi, Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi çeşitli hastanelerde çalıştı. Operatör Doktor Bilgehan Potoğlu omurga hastalıkları, omurga cerrahisi, ameliyatsız omurga tedavileri ve omurga ve omurilik hastalıklarında rejeneratif tedavi yöntemlerine ilgi duymaktadır. Çeşitli konferans konuşmaları, akademik çalışmaları ve kitap bölümleri mevcut olan Dr. Potoğlu sosyal hayatında felsefe ve bilim tarihi alanlarında öğrenmekten ve insanı tanımaya giden yolculuktan büyük keyif almaktadır.

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Dr. Bilgehan Potoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle