ESWT
PRP----Kendi kanınızla tedavi
Romatoloji
Tetik nokta enjeksiyonu
ko...1
Fazla konuşmaya gerek yok aslında özü sözü bir her hastasına küçüğüne abi büyüğüne kardeş gibi gören mükemmel bir insandan bahsediyoruz ne kadar hakkı yensede bazi konulara girmek istemiyorum o gönüllerin doktoru ...
Bilgehan Sert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgehan Sert, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon, Romatoloji. Size Bilgehan Sert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöralterapi, Kuru İğneleme, Kinesiotape(Kinezyoteyp), Proloterapi(Şekerli su enjeksiyonu), Lokal enjeksiyonlar(eklem içi), Tetik nokta enjeksiyonu, ESWT, Lenfatik Dekompresyon, PRP----Kendi kanınızla tedavi, Romatoloji.
Bilgehan Sert adresi nerede?Bilgehan Sert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meydan Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgehan Sert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgehan Sert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilgehan Sert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgehan Sert bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgehan Sert ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgehan Sert hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bilgehan Sert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.