nu...k
Hocamız şuan Seyrantepe Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır. Üroloji bölümünde babamın tedavisi sürmekte ve kendisi sıkılmadan her soruya cevap vermektedir. Aydınlatıcı ve rahatlatıcı bilgileri için kendisine teşekkür ederim.
mu...u
Kendisi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji polikliniğinde görev alan Muhteşem bir doktor olmasından önce kendisi Muhteşem bir İNSANDIR ! Babamın ameliyatında bize çok yardımcı olmuştur , bütün sorularıma bütün içtenliği ile cevap vermiştir . Hasta yakını psikolojisini çok iyi bilmektedir , sizinle oturup 1 saat hastalığın süreçlerini konuşur . Yardımcı olduğu herşey için çok teşekkür ederiz.
Bilgin Birsöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgin Birsöz, Üroloji.
Bilgin Birsöz adresi nerede?Bilgin Birsöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Daltaban Mah. Gümüşhane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgin Birsöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgin Birsöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilgin Birsöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgin Birsöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgin Birsöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgin Birsöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bilgin Birsöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.