4 Boyutlu Ultrason
Genital siğil tedavisi
Kürtaj
Kısırlık
Bilgin Kara Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Rahim agzı yara dondurma
Rahim Filmi
İstanbul Üniversitesi istanbul Tıp Fakültesi mezunuyum
İngiltere Londra King's College ve
ABD Wake Forest üniversitelerinde reproductive endocrinology(kısırlık) ve Laparoskopik Cerrahi(kansız ameliyat) alanlarında reseach asistan ve fellowship olarak çalıştım
Halen çamlıbel/mersin de kendime ait kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde çalışmaktayım
be...ç
Bilgin Bey benim hayatımın mihenk taşıdır;hayatımı 3 kez kurtarmış müthiş bir doktordur.Zorlu operasyonları tereyağından kıl çeker gibi başarır;ve siz ağrı kesici bile kullanmazsınız.Son vakam rahim ameliyatıydı ;ilaçlı MR da bile görülmeyen ,rahmin arkadına gizlenen ve idrar kesesine yapışmış miyomu aldı,rahmi askıya alıp beni zorlu bir süreçten kurtardı;birçok dr idrar kesesinden ayırmak riskli olduğu için öyle zahmetlere girmiyor;Bilgin Bey engin bilgisi ve müthiş operatörlüğüyle,gece yarıları kontrol için hastaneye gelmesiyle ve örnek insanlığıyla tektir;ama söyleyim kendini bilen ,zeka seviyesi yüksek biriyseniz gidin; işini ciddiyetle yapar;yeni nesil birşey bilmeyen tiplerdenseniz hiç gitmeyin;Bilgin Bey ayrıca çok zor olan doğumumda da hayatımı kurtarmış kişidir ne desem az;Vatana,millete hayırlı bir dr dur.Herşey için teşekkürler Bilgin Bey;alanınızda teksiniz
Bilgin Bey'e gercekten minnettarim...Beni uzun zamandir sorun ettiğim en büyügü 10 cm çapindaki 9 adet miyomumdan sorunsuz bir şekilde kurtardi. Hiçbir organim zarar da görmedi.Çaresiz bir şekilde doktor arayanlar ve bebek sahibi olmak isteyenler bence artik fazla düşünmeyin derim...:)
Bilgin Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bilgin Kara, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Bilgin Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Kürtaj, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), 4 Boyutlu Ultrason, Genital Estetik, Gebe Takibi, genital siğil tedavisi, rahim agzı yara dondurma, Kısırlık.
Bilgin Kara adresi nerede?Bilgin Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. Kültür Merkezi Önder Apt. No:68/A Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bilgin Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bilgin Kara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bilgin Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bilgin Kara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bilgin Kara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bilgin Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bilgin Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları