Atatürk Cad. Kültür Merkezi Önder Apt. No:68/A, Akdeniz, Mersin

Kısırlık

özel Tarsus Amerikan koleji
İstanbul Üniversitesi istanbul Tıp Fakültesi mezunuyum
İngiltere Londra King's College ve
ABD Wake Forest üniversitelerinde reproductive endocrinology(kısırlık) ve Laparoskopik Cerrahi(kansız ameliyat) alanlarında reseach asistan ve fellowship olarak çalıştım
Halen çamlıbel/mersin de kendime ait kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde çalışmaktayım

Konum: Bilgin Kara Muayenehanesi Diğer

Bilgin Bey benim hayatımın mihenk taşıdır;hayatımı 3 kez kurtarmış müthiş bir doktordur.Zorlu operasyonları tereyağından kıl çeker gibi başarır;ve siz ağrı kesici bile kullanmazsınız.Son vakam rahim ameliyatıydı ;ilaçlı MR da bile görülmeyen ,rahmin arkadına gizlenen ve idrar kesesine yapışmış miyomu aldı,rahmi askıya alıp beni zorlu bir süreçten kurtardı;birçok dr idrar kesesinden ayırmak riskli olduğu için öyle zahmetlere girmiyor;Bilgin Bey engin bilgisi ve müthiş operatörlüğüyle,gece yarıları kontrol için hastaneye gelmesiyle ve örnek insanlığıyla tektir;ama söyleyim kendini bilen ,zeka seviyesi yüksek biriyseniz gidin; işini ciddiyetle yapar;yeni nesil birşey bilmeyen tiplerdenseniz hiç gitmeyin;Bilgin Bey ayrıca çok zor olan doğumumda da hayatımı kurtarmış kişidir ne desem az;Vatana,millete hayırlı bir dr dur.Herşey için teşekkürler Bilgin Bey;alanınızda teksiniz

Konum: Bilgin Kara Muayenehanesi Diğer

Bilgin Bey'e gercekten minnettarim...Beni uzun zamandir sorun ettiğim en büyügü 10 cm çapindaki 9 adet miyomumdan sorunsuz bir şekilde kurtardi. Hiçbir organim zarar da görmedi.Çaresiz bir şekilde doktor arayanlar ve bebek sahibi olmak isteyenler bence artik fazla düşünmeyin derim...:)