Bilgin Yurdakul Muayenehanesi
Yalova, Yalova

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Doktorumuz Bilgin bey eşimin hamileligiyle yakından ilgilenip herşeyi net bı sekilde aydınlatarak doğumu gerçekleştirdi Bilgin bey ve ekibine çok teşekkür ediyorm

Konum: başka bir yer Diğer

Hamileliğim boyunca benimle ve bebeğimin gelişimi ile çok güzel ilgilendi. Merak edilen, bilmem gereken herşeyi ben sormadan anlattı. Doğum sırasında ve doğum sonrası ilgisi ve desteği çok iyiydi. Çok samimi, içten, güler yüzlü, bilgili, tecrübeli bir doktor. Herşey den önemlisi size güven veriyor. Herkese tavsiye ederim.

Konum: başka bir yer Hamilelik ve dogum

komsumun ve etrafımdaki insanların yönlerdirmesiyle Bilgin beye muayene olmaya karar verdim ve Atakent hastanesine gittim, kendisi ve asistanı Eda hn bizi öyle güleryüzlü ve sıcakkanlı karsıladıki, bir an kendimi hastanede degilde akraba ziyaretinde hissettim, sanırım içinde bulundugum ruh değişimlerini ve aşırı duygusallıgı, bu güleryüzler motive etti, kendimi güvende hissettim.
Hazırlıklıydım sormak istediklerimi yazdım da gittim, fakat notlarıma bakmama gerek kalmadı, cünkü Bilgin bey bizi en ince ayrıntısına kadar aydınlattı ve her muayenemde böyle güzel geçti. Yaşadıgım yüksek tansiyon ve bebeğimde gelişme geriliği başlaması nedeniyle erken dogum yapmak zorunda kaldım. Bu süreçte sürekli Bilgin beyin gözetimi altındaydım , ailemizden birisi gibi , sürekli bizimle ilgilendi, kendisinden allah binlerce kez razı olsun. Şükürler olsun ben ve prensesim gayet iyiyiz. Ameliyat ekibide gayet profesyonel , annem rahatsız oldugundan doguma gelmedi, ama o hemsire ablalar yokmu, bana hem anne hem abla hem kardes şefkati verdiler, güle oynaya gittim sezaryene. Sonra odaya bir cıktım ki , prenses odası gibi süslü, resmen 1+1 daire, bu kadar lüx ve temiz olduğunu tahmin bile edemezdim. Doğum bitti hadi güle güle ! Gibi bir durumunuz yok, dikişler için dün gittigimde yine aynı karsılama, yine huzur dolu ortam, ve dogum sonrası yakın döneme ve ilerleyen döneme dair sınırsız bilgilendirme, ayrıca size sürprizleride var, ben cok duygulandım, kısacası hastane olsun, doktorum olsun , calısanlar olsun herşey mükemmeldi, ben cok şanslı bir kadınmışım ki bunları yaşadım, sizde benim gibi güzel anılarla dogum düsünürseniz, kesinlikle Bilgin beyi tercih etmelisiniz , her kadın bu ayrıcalıgı yaşamalı, (yorum biraz uzun oldu kusura bakmayın, hoşçakalın , sevgiler ş. akkoca)

Konum: başka bir yer Miyom şiddetli ağrıyla

Bilgin beye Karamürselden Yalova devlet hastanesi acilden girdim tanıştık kendim hamileyken o kadar bana güven verdiki dedim benim doktorum olurmusunuz 2009 bi Doğum yaptım 2007 de 2 Doğum yaptım kesinlikle her iki Doğumu Bilgin bey sonuçladı çok Şanslıyım Rabbime çok teşekkür ederim beni bu doktoru karşıma çıkardığı için inşallah torun sahibi olursam yine Bilgin Yurdakul diyorum sanki en doğma bi adam ben kendim eskiden Azeri ama eğitimim Rusça olduğu için Türkçe anlamadığım tıp dilini Rusça ve İngilizce anlatıyordu kesinlikle itibar ede bilirsiniz Allah sağlıklı uzun ömürler versin bize çok görmesin ❤️❤️❤️

Konum: başka bir yer Doğum

Bilgin Bey'e hamileliğimin ortasından itibaren gitmeye başladım ve doğumumu onunla gerçekleştirdim. Kendisi son derece dikkatli, titiz, hastasını ilgiyle dinleyen, bilgilendiren ve alçakgönüllü bir hekim. Hamileliğimin başlarında gittiğim doktor öylesine bakıp doğru düzgün bir şey demeden, ben soru sorunca pek fazla açıklama yapmadan alelacele gönderiyordu. Fakat Bilgin Bey siz ona bir şey sormadan sizi her aşamada bilgilendiriyor ve muayene sırasında asla acele etmiyor. Oğlumuzda hamileliğimin son haftasında yaşanan bir rahatsızlığı görüp bize söyledi ve erken teşhis edildiği için bizi büyük bir felaketten kurtardı. Kendisinden Allah razı olsun, işlerini rast getirsin. Hamile olan ya da olmayan tüm kadınlarımıza doktor olarak Bilgin Bey'i tavsiye ederim.

İlk hamileliğimde Bilgin beyin kontrolündeydim ve inanılmaz bilgiye sahip . ben sormadan kendisi anlattı hep, 2 saat süren doğumumda beni saniye dahi yanlız bırakmadı.Şimdi 2. hamileliğim, ama gittiğim dr hiçbirisi Bilgin Bey gibi değil :(( maalesef onun gibi ilgilenen yokkkk. Devlet hastanesinde de ultrosonla bakamadığı için gidemiyorum.

21 subatta eşim doğum yapti. Zeynep başaran in takibindeydi nöbetçi doktor olarak dogumunu bilgin bey yaptirdi. Çok basarili bir hekim oldugunu bize isbatladi.iyikide bilgin beye denk gelmiş siz allah kendisinden razi olsun. Çok teşekkür ederiz. Herkese israrla ve rahatlikla tavsiye edebiliriz...

ben doktorumla 10 yıl önce muayene hane sine giderek tanımıştım.simir testi ve yara yakma olayı için gitmiştim.tedavisinden ve hastasına çıkarsız tedavi yöntemine gitmesinden dolayı çook memnun kalmıştım..çıkarsız diyorum çünki bilgin beyden önce gittiğim bazı dr. larda her bir tedavi için tekrar tekrar gidilmesi gerekiyordu. lakin bilgin bey ilk gittiğimde aynı anda yarayı yakıp simir testinide almıştı ve diğer değerlendirmeler için de aynı gün içinde testler istemişti.. bu yüzden hem tedavisinden hemde hastasına verdiği değerden çok memnun kaldım.. kendisine teşekkürler ediyorum..şuan yalova devlet hastanesinde çalıştığını öğrendim yakında tekrar gitmeyi düşünüyorum...

Doktor yYalova dev.has. doktoru biz orhangaziden onun hastası olduk iyiyki onu bize tavsiye etmişler başarılı bir operasyonla benim ameliyatımı gerçekleştirdi yapmış olduğu bu başarılarının devam etmesi dileğiyle

öNCELİKLE..ÖZEL KLİNİĞİNDE(2007 YILINDA) KOYMUŞ OLDU TEŞHİS VE DOĞRU YÖNLENDİRMESİYLE GÜVENİMİZİ SAĞLAMIŞTIR...UMUYORUM Kİ T.C HEP BÖYLE İDEALİST,HASTASINA GÜVEN VEREN DOKTORLARIMIZIN BULUNMASIDIR..NASİP OLURSA BU SENEDE KENDİSİNE GİTMEKTEYİM VE ÇOK İYİ HASTANELERDE DOĞUM YAPABİLME İMKANIM OLMASINA RAĞMEN ,KENDİSİNE OLAN SONSUZ GÜVENİMDEN DOLAYI DOĞUMUMU YİNE KENDİSİNİN YAPTIRMIŞ OLMASINI DİLİYORUM...SAYGILARIMLA....

Profili düzenle veya yönet