İstasyon Mah. Yarım Burgaz Cad. No:20/B, Küçükçekmece, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Billur Bahçevan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Billur Bahçevan Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
s ...n
Yıllardır korkudan ertelediğim çarpık ve kırık diş tedavimi sadece bilgi amaçlı gittiğim ve aynı gün bana güven samimiyet veren uzman doktor Cengiz beyle tanışmamız sonucu tedavime başlamamla 2 aydan kısa bir sürede sıfır ağrı ile harika bir gülüş ve özgüven kazandım iyiki yollarımız kesişmiş çok şanslıyım emeğinize alın terinize sağlık hocam titiz biri olarak hijyenik ve deneyimli olmanız ayrı bir avantajdı benim için çok teşekkürler.
nb...b
Hamilelik ve emzirme döneminde oluşan hasarlar ve genel muayene için iyi bir doktor ararken Billur Hanıma rastladım. Güler yüzü, çözüm odaklı oluşu, dişimi kaybetmemek için gösterdiği çaba ve ilgisi sayesinde şimdi çok daha sağlıklı ve iyiyim. Kolay ulaşılabilir oluşu da herhangi bir sorun olduğunda panik yapmadan sorununuzu çözmenizi sağlıyor. Doktor korkusu olanlara, kendine iyi ve devamlı gidebileceği bir doktor arayanlara tavsiye ederim.
Muayenehane evime yakın çevrede olduğu için o bölgeden geçerken gördüm.Dişimde kırık vardı.Kırık sonrası genel eksiklerimi çıkarıp tamamen bir tedavi planı oluşturduk ve kırık, dolgu ve kanal tedavisi yapıldı.Hastaya olan yaklaşım tedavi sürecinin konforunu oldukça arttırıyor. Acı hissinden uzak bir tedavi süreci geçirdim. Özellikle kanal tedavisinden çok memnun kaldım.Tabiki tavsiye ederim.
v.....
Billur hocayı ‘evimize yakın bir diş hekimi olsun’ arayışıyla internetten bulduk. Bir çok diş hekimi alternatifi vardı ama enerjisi uzaktan bile çok sıcak geldi. Kliniğine gittikten sonra ise samimiyeti, sevecenliği, konuşması, bilgi ve becerisi sayesinde korkulu rüyamız olan o dişçi koltuğunu sever hale geldik. Enerjisine uzaktan güvendiğimiz için doğru bir tercih yaptığımıza görmüş olduk. Dolgu, kanal tedavisi, kök diş çekimi, yirmilik diş çekimi, diş temizliği gibi aldığımız tedavilerden son derece memnun kaldık ve ayrılırken ‘hocam en kısa zamanda dişlerimizde bir sorun olsa da tekrar gelip sizi görme, hayata dair sizinle sohbet etme fırsatını yakalasak’ dedik. Bizim için iletişim, sevgi dolu samimi bir iletişim içinde olabilmek önemliydi. Buna bir de mesleki bilgi ve tecrübe eklenince harika olmuş oldu. Billur hocama sonsuz teşekkür ederiz.
t.....
Ağız bakımımı uzun yıllardır ertelemiştim. Artık gitmek zorunda kaldım. Genel kontrol için gittim. Kaplama, dolgu ve kanal tedavisi yapıldı. İşlemler çok başarılı geçti. Çok ilgiliydi. Detaylı ve net açıklamalar yaptı. Diş hekimi korkusu olanların bu korkuyu yenmesi için güzel bir fırsat. Çok yardımcı oluyor. Hastayı rahatlatıyor. Başarılı bir doktor.
ne....
Diş taşı temizliği için gittim. Gayet memnun kaldım. Beyazlatma için de önümüzdeki hafta gidecegim.
gs...
Korkularımı aşmama ve devamlı tedaviye ikna eden tek doktorum harika bir ilgi sonsuz bir Güler yüzle nasıl geçiyor anlamıyorum zaman sizin yanınızda.
Annem de benim referansımla kaplamaları için gitti. Çok memnun kaldık. O kadar hızlı bir şekilde yapıyorlar ve detaylı her işlemi anlatarak yapmaları size de güven veriyor.
Teşekkür ederim sayenizde benim de bir diş hekimim var artık
f....ç
Diş teli için gittiğim bu klinikten ilgi alakaları,güler yüzleri ve işlerini büyük bir temizlikle yapmaları sebebiyle çok memnun kaldim.
b ...o
Doktor Billur Hanim yıllardır çözüm bulamadigim diş sıkma alışkanlığım sebebiyle (zirkonyum dişlerimi bile kırmış olmama) yapmış olduğu Masseter Botox işlemi ile müthiş bir rahatlama sağladı Artık sabahları ağrısız uyanmak harika bir duygu..Bugünde kontrollerm neticesinde kaslarımın gerektiği kadar gevşemiş olduğunu tespit ettik!Herkese tavsiye ediyorum..Gerek konuya hakimiyeti gerekse bilgilendirmede ki anlaşılır dili güleryüzü tatlı dili ile bütün kalbimi kazanan doktoruma çok çok teşekkür ediyorum
cy...k
Dișlerimi beyazlattim, dolgu yaptırdım ve doktor hanım çalışmasını büyük bir titizlikle dişlerimin her bir tanesine özen göstererek çalıştı. Dişlerim bembeyaz dolgularim belli bile olmuyor. Eli çok ama çok hafif.
Billur Bahçevan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Billur Bahçevan, Diş Hekimi. Size Billur Bahçevan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Diş Bakımı, Lamina Uygulamaları, Kök Kanal Tedavisi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Pembe Estetik, Çene Eklemleri Tedavisi, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Apikal Rezeksiyon.
Billur Bahçevan adresi nerede?Billur Bahçevan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstasyon Mah. Yarım Burgaz Cad. No:20/B İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Billur Bahçevan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Billur Bahçevan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Billur Bahçevan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Billur Bahçevan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Billur Bahçevan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Billur Bahçevan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Billur Bahçevan hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Billur Bahçevan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri