Lisans eğitimi sürecinde karakter gelişiminin temellerinin atılmış olduğu 0-6 yaş grubunu daha iyi anlayabilmek için, Mürüvvet Evyap Anaokulu ve İstanbul Üniversitesi Anaokulun ’da gönüllü olarak staj yaptı.
Yüksek lisans eğitimi sürecinde, Klinik derslerinin yanı sıra ‘Çocuk ve Yetişkinlerde Otizimi Değerlendirme ve Müdahale’, ‘Kişisel Gelişim ve İnsan İlişkileri’ ‘Profesyonel Sağlık Psikolojisi’ gibi dersleri de aldı.
2020 yılı itibariyle İstanbul- Beşiktaş'ta bulunan İnula Psikoloji’nin kurucu psikoloğudur.
Aldığı Eğitimler
● Çocuk Testleri Uygulayıcı Sertifikası: Arzu Testleri, Frankfurter Dikkat testi, Bier Cümle Tamamlama Testi, D2 Dikkat Testi, Louisa Duss Psikanalitik Hikayeler Testi, Burdon Dikkat Testi, Raven Progressive Matris Testi,Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi, Catell 2-A Zeka Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Sınav Kaygısı Ölçeği, Ankara Gelişim Envanteri
● Yetişkin Testleri Uygulayıcı Sertifikası: BEIER CTT, SCL 90-R, KSE, Beck Depresyon Ölçeği,Beck Anksiyete Ölçeği, PANSS, Kent EGY, Porteus Labirentleri Testi, Mini Mental Test, ACE-R Kognitif Tarama Testi
● Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Uygulayıcı Sertifikası
● Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi
● CAS uygulayıcı eğitimi
● Cinsel terapi
Cihannuma mahallesi, barbaros bulvarı, Karaçocuk apartmanı no 31 daire 4, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Kurumsal Danışmanlık
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nöropsikolojik Değerlendirme
Psk. Billur Ahsen
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Peri Masalları Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
y.....
2023 yılına başlarken ikili ilişkilerdeki problem ve kendimi daha iyi tanımak için bir arkadaşımın da önerisi ile Billur Hanım ile terapi sürecine başladım. 2024’e girmek üzere olduğumuz haftalarda da son seansımızı gerçekleştirdik. Kendimin ne istediğimi, nasıl ilerleyebileceğimi ve ikili ilişkilere bakış açımın değiştiği kendi adıma çok verimli bir süreçti. Her zaman da gelmek istersem desteklerini sonuna kadar görebileceğime inandığım biri. Bu konularda iletişim ve güven önemlidir. Kesinlikle denemeniz ve bir şans vermeniz gereken biridir.
Kendisi ile yeni randevulara başladık. İlgisi, tavsiyeleri, görüşlerinin yeterli olduğunu düşünüyorum ve alanında uzman olduğu çok belli. Kendimi rahat hissettirdi. Samimiyeti de ayrı derecede iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
Billur Hanım iyi bir danışman, çözüm bulma konusunda etkili. İyi bir dinleyici,doğru soruları soruyor.Çok güleryüzlü, çok tatlı bir danışman.Benim biraz öfke problemim vardı, ani sinirlenmelerim oluyordu.Bu süreçte Billur Hanım ile olumlu sonuçlar elde ettik. Her zaman her konuda ulaşılabilir biri. Desteği benim için yeterli oldu fakat ihtiyacım olduğu zamanlarda tekrar danışacağım kendisine.
e....e
Çok stresli bir iş arama döneminde yaşadığım duygusal çöküntü, pandeminin etkisiyle kaygılarımin daha da artması nedeniyle terapi almaya karar verdiğim zaman Billur hanımla karşılaştım ve iyi ki karşılaşmışim. Bana bu zor durumumda verdiği destek ve profesyonel tavrıyla hissettiğim çöküntüden aydınlığa çıkmamda büyük katkısı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Billur hanimla gecirdigim seans benim icin cok verimli gecti yasadigim piskolojik problemleri atlatmamda bana cok yardimi oldu
Billur Hanım'a ilgisi için çok teşekkür ediyorum, çok memnun kaldım. Psikolojk problemlerimden kurtuldum.Benim için normalleşme süreci başladı. Daha pozitif bakmaya başladım.Billur Hanım çok anlayışlı bir insan.İletişimimizle alakalı hiçbir sıkıntı yaşamadık.Tedaviyi sonlandırdık.Danışmak isteyen herkese tavsiye ederim kendisini.
k.....
Bize çok yardımcı oldu Billur Hanım.3-4 kere gittik, kendisinden çok memnunuz ve devam edeceğiz.Biz çocuklarla ilgili görüşmüştük.Çocuklarda da düzelmeler var.Billur Hanım çok güzel açıklıyor, örnekleri çok güzel.Çocukların anlayabileceği seviyeye inebiliyor.Kararlılığı çok güzel.Sonuca ulaşma olayı çok güzel. Hala devam ediyoruz.Sevecen ve saygıyla yaklaşıp çocukların düzeyine inebiliyor. Çok memnunuz kendisinden.
Billur Fettah isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Billur Fettah, Psikoloji. Size Billur Fettah tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Billur Fettah adresi nerede?Billur Fettah şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cihannuma mahallesi, barbaros bulvarı, Karaçocuk apartmanı no 31 daire 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Billur Fettah isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Billur Fettah online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Billur Fettah isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Billur Fettah, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Billur Fettah hangi dilleri konuşuyor?Billur Fettah ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Billur Fettah isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Billur Fettah bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Billur Fettah ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Billur Fettah hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Billur Fettah hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Billur Fettah hangi sigortaları kabul ediyor?Billur Fettah tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu