Binnur hanım çok iyi bir hekimdir ilk çocuğumun düşük tehlikesinin fark edip buna çözüm buldu. 2 gebeliğimde tekrardan düşük tehlikem olduğu için elinden geleni yapan bir doktordur güler yüzlü sevecen sıcakkanlı bir doktorumuzdur buradan herkese tavsiye ediyorum hoşça kalın
a....ü
Kendisiyle 4. Ayımdan sonra denk geldim gerçekten çok iyi çok anaç bir kadın işinde çok profesyonel son dakika ya kadar hep ilgilendi taburcu olana kadar umarım ikinci gebeliğimde yine yolumuz kesişir sevgilerle..
çi...u
Binnur hanımla yolumuz şans eseri kesişti ve iyiki de kesişti. Umutsuzluğa düştüğüm her an yolumu aydınlattı. Hamileliğim sürecinde ,öncesinde tekrarlayan düşüklerim olduğunda; tüm korkularıma ve paniğime rağmen profesyonel tutumu ve uzman görüşü ile yanımdaydı. Bilgisini, ilgisini sonuna kadar size aktarıyor. Her sorunuzda sizi tatmin eden cevaplar veriyor ve konuştuğunuzda doğru ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.Ellerindeki şifayı hissediyorsunuz. Güleryüzlü, sevecen işini aşkla yapan doktorumuz iyi ki var.Etrafımdaki herkese tavsiyemdir. Bizim için çok değerli, çok kıymetlidir:)
k ...ş
Binnur hanımda ilk oğlumu için gitmiştim ilk gebeligimdi benimle ilgilenmesi sevecen Güler yüzlü konuşması beni hep rahatlamıştı şimdi ikinci çocuğuna hamileyim ve yine Binnur hanımda gidiyorum çok iyi bir doktor ve ilgilenmesi süper daha doğrusu doktor değilde abla gibi seni çok seviyoruz Binnur babacan kader şuekinci
h....t
Ben gittim beğenmedim kimse tavsiye etmiyorum bi daha yolum oraya düşmez inşallah bebeğin kesesini görmeden kurtaj dedi bugün devlet hastanesine gittim kese oluşmuş dedi artık gerisini siz düşünün
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
şe...e
Bagcilar medilife Binnur Babacan tavsiyemdir tecrubeli bi dr.dogumumu onda gerceklestirdim.Guler yuzu unutulmaz..
no...s
22.06.2019 tarihinde Medilife hastanesinin kadın doğum bölümünde Binnur Hanım'a muayene oldum. 24 haftalık gebe olarak kendimi iyi hissetmediğimi söyledim. Şikayetlerim muayenede doktorun kendisi tarafından doğrulandı. (Enfeksiyon, bebeğin kafası yukarda ayakları aşağıda olduğu için vulvaya baskı yapması nedeniyle oturup kalkarken, yürürken sızı, sağ bacakta çekme)
Fakat hamileyim ve kendimi iyi hissetmiyorum diyerek talep ettiğim istirahat raporunu reddetti. “Raporluk bir durumun yok. Çok lazımsa kendi kadın doğum doktorundan alırsın.” dedi. Üslubundan da karşısındaki gebe bir kadına karşı güvensiz tavrından rahatsız oldum. Bir an önce odasından çıkmak istedim. Üstelik kendimi halsiz hissetme sebebim ertesi gün belli oldu. Meğer grip olacakmışım. 1 hafta soğuk algınlığı ve nezle nedeniyle yerimden kalkıp işe gidemedim ve 1 hafta yıllık iznimi kullanmak zorunda kaldım. Bu izinler doğum sonrasında bebeğimle daha fazla zaman geçirmemi sağlayacaktı.
Bir kadının halinden bir kadın doktor anlamadı. Var mı böyle bir şey? İstirahat raporu vermenin bir doktor için ne gibi bir sakıncası olabilir?
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
sc...y
Merhaba lar ben binnur hanım ile ikinci kızımın hamileliğinde tanıştık.ve ilk günden onu çok sevdik.işini çok severek yapan bir doktor.hastalarına davranışları çok güzel.ikinci kızın hamileliği ve doğumu normal oldu.fazla sorun ile karşılaşmadım.o zaman binnur hanım bağcılar hospitalist hastahanesinde idi.arandan iki sene geçmeden 3.çocuğuma hamile kaldım.ama oğlumun hamileliği ve doğumuda sorunlu oldu.binnur hanım da hastahaneden ayrılmıştı.bende başka doktorlara hamileliğim boyunca gitmek zorunda kaldım.derken doğum zamanı geldi karnım çok büyük tü normal doğum zor olur çoçuk ferc kalır dediler doktorlar sezeryan diyodu.bence 2 çocuğuma normal doğum yaptım.buna sezeryan diyince çok korkuyordum.ne yapacağımı bilemiyordum.ağlamaktan başka.hastane hastane dolaşmaya başladım.artık pazartesi. Gel seni sezeryana alacağız dediler.hiç gitmek istemiyordum.aklıma binnur hanım geldi.bir şansımı deneyeyim dedim.aradım o zaman tekden hastahanesinde idi.hatırladı beni konuştuk böyle böyle dedim..telefonda olmaz dedi gel muayene edeyim dedi sonra karar veririz dedi.ve onca doktor arasında onu tercih ettiğim içinde teşekkür etti.pazartesi normalde sezeryan olacaktım.başka hastanede ben binnur hanıma gittim.bana bebek çok büyük 4.200 gr. Dedi.ama sen bunu normal doğum ile doğura bilirsin dedi.vücudun buna müsait.başara bilirsin dedi.ve doğumum da başlamıştı zaten.beni.doğuma aldılar.ve ben oğlumu.4.400 gr olarak normal doğurdum.oğlum ve ben iyi idik.önce allaha sonra binnur hanıma sonsuz teşekkür ederim.artık nerde olursa onu bulup ondan başkasına gitmiyorum.başarıların devamını dilerim.
Tek kelimeyle mükemmel bir insan herkese tavsiye ederim onun sayesinde cok rahat hamilelik gecırryorum ve dogumdan hic ama hic korkmuyorum cok seviyorum onu cok iyi bir doktor
.....
Tek kelimeyle mükemmel biri dogumuma bir ay var çok seviyorum onu görünce insanin bütün korkulari gidiyor öz ablam gibi seviyorum onu mükemmel bi insan ondan Alllah razi olsun
Binnur Babacan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Binnur Babacan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Binnur Babacan adresi nerede?Binnur Babacan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Hastane Sok. No: 2/4-B Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Binnur Babacan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Binnur Babacan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Binnur Babacan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Binnur Babacan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Binnur Babacan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Binnur Babacan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Binnur Babacan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Gaziosmanpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gaziosmanpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları