Binod Şah Muayenehanesi
Altay Mahallesi 36. Sok. No:4 Eryaman, Etimesgut, Ankara

Uzm. Dr. Binod Şah, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Uzm. Dr. Binod Şah, 2015 yılında Sağlık Bakanlığı “Yılın Doktoru”ödülüne layık görülmüştür.

Uzmanlık Alanları; Yenidoğan Hastalıkları, Sağlam Çocuk İzlemi, Astım, Alerjik Deri Hastalıkları, Enfeksiyonlar, Alerji, Alerjik Deri Hastalıkları, Büyüme Ve Gelişme, Beslenme, Havale, İdrar Kaçırma, Aşılama Ve Bağışıklama vb.

Makaleler

Y

Hastanede çalışırken önceden tanıyorduk kendilerinden.Şans eseri gittik ve memnun kaldık.İlgisi,yaklaşım tarzı ve bilgisinden işine hakimiyetinden çok memnun kaldık.Tedavi sürecinden memnun kaldık.

Referansla gitim.Benim kızım astım hastası bunun için tercih ettim.İlgisinden,sanatından konusunda bizim için dörtdörtlük bir doktor.Gece gündüz saat fark etmeden ihtiyaç duyduğumuz heran ulaşabiliyoruz.Yardımcı oluyor bize.Yılın doktor ödülünü aldı.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.Kızımda ciddi düzelmeler var.Binod hocadan çok memnunuz.3 yıldır hastasıyız.

Binod Bey ile hastanede doğum yaptıktan sonra tanıştım.Çok memnunum.İlaç kullanımına fazla yatkın değil.İstediğim ve ihitiyaç duyduğum heran ulaşabiliyorum.Birebir ilgileniyor.Sürekli olarak kızımın ateşi çıkıyordu ve teşhis koyamamışlardı.Virütük bir durum oldu söylenmişti.Fakat Binod Bey alerjik bir durum olduğunun teşhisi koydu.İlaç tedavisi ile kızımın böyle bir hastalığı kalmadı.

Tavsiye üzerine gittim.2 çocuğumun vardı ve sıklıkla hastalanıyorlardı.Alerjik olduğunu söylediler.Gece yatarken öksürükten uyuyamıyorlardı.Baya bir hastaneye götürdük ama sonuç alamadık.Fakat Binod Bey sayesinde çocuklarımın iştahı açıldı ve sağlıkları yerinde şuan.

Tesadüfen gittim.Binod hocamızın tüm mudahalelerinden ve oğlumun tedavilerinde üzmeden,incitmeden tedavi olmasına yardımcı oluyor.Tedavi hakkında bize çok güzel açıklamalar yapıyor.Bilgilendirme ve önerileri tedavi edici.Çocuğum iyileşti.