Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu
Çene Ucu Düzeltme ve Törpüleme
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Biran Ekici Muayenehanesi
Doktorumuza referansla ulaştım. Yüzümde güneş lekelerim vardı bu şikayetimden dolayı yüzme Kleopatra işlemi yapıldı çok memnunum. Yüzümü aynı zamanda babyface de uygulanıyor açılmalar oldu bu tedavi süreci bittiğinde çok daha iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum. Doktorum Biran Ekici Çok samimi çok içten birisi gerçekten inandığı tedavileri uyguluyor sizi yaramayacak hiçbir tedaviyi size sunmuyor hasta odaklı çalıştığını düşünüyorum çok da başarılı buluyorum . Kesinlikle çevreme tavsiye ederim ve ediyorum da şimdiye kadar yapılan tüm işlemlerde olumsuz hiçbir şey yaşamadım ve çok memnunum o yüzden tüm çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
Dr Biran beye ilk kez leke tedavisi için gittim.Konu için gayet güzel anlaşılır bilgiler verdi, işlemi titizlikle gerçekleştirdi. Güler yüzü ve samimiyetine teşekkür ediyorum.
ş.....
Yüzümdeki sarkma ve elastikiyet kaybı ile ilgili daha önce hiç uygulama yaptırmadıgımdan, sadece fikir almak için gittiğim randevudan Dr.Biran Beyin önerileriyle ne dediyse yaptırarak çıktım. (İp askı, dolgu, botoks ve nem aşısı) Gayet doğal ve tatmin edici sonuç aldım. Kontrol randevusunda söylemeden eksik gördüğü kısımları tamamladı. İşini seven bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Biran bey işinde hemde insan ilişkilerinde cok iyi bir doktor yaptığı botoks cilt yenileme cilde lazer her operasyonun karşılığını veriyor tavsiye edilir
d.....
Tanıdığım en samimi insan ve sizin için doğruları düşünen birisi olduğunu düşünüyorum.İhtiyacınız olmayan hiçbirşeyi yapmıyor ve oldukça profesyonel yaptığı işlerde.Size zarar verecek, doğal durmayan hiçbir işin altına girmiyor.Bir botoks uygulaması ,cildi güçlendirici işlemler yapıyor.Rahatlıkla kendinizi teslim edebileceğiniz biri.Her konunun detayını veriyor, içerikle alakalı açıklamalar yapıyor.O kadar güven duyuyorsunuz ki bir zaman sonra güzel güzel dinliyorsunuz.Güvendiğiniz için kendinizi rahatlıkla teslim edebiliyorsunuz.
Çok güleryüzlü,işinde çok başarılı bir doktor.Ben çok memnunum, bütün işlemlerimi kendisine yaptırıyorum.Dolgu,botoks,askı işlemlerimi kendisi yaptı. Hepsinden çok memnunum.Çok güzel bilgilendiriyor. Kesinlikle öneriyorum kendisini.Kendisini çok seviyorum.
d.....
Kendisinden çok memnunum.Tesadüfen kendisine ulaşmıştım.Çok başarılı bir doktor.Ciltle alakalı problemimde gittim, 4-5 işlem yaptı.Babyface, gözaltı ışık dolgusu, dudak ve cilt bakımları güzeldi. İnanılmaz derecede leke tedavisinden de hepsinden de güzel sonuçlar aldım.Birçok arkadaşıma da tavsiye ettim.Kesinlikle hastaya dostane yaklaşıyor, ihtiyacınız olan şeyleri öneriyor.Farklı şeyler istediğimde ihtiyacım olmadığını belirtti.Kendisine gelmekle çok doğru karar vermişim.Anadolu yakasından kendisi için gidiyorum.
ç....b
Biran beye cildimi tazalemek için gittim.Önerilerine uydum uygulamayı aynı gün başladık .Cildimdeki tek fark daha kötü durumda olması ve hiçbir şekilde bir değişiklik olmadı.Hiç bir şekilde memnnn kalmadım Biran hoca hoş sohbet ve sıcak kanlı evet fakat asla memnun kalmadım.
zu...
Biran hocam için ne desem az kalır kendisi hem harika bir insan hem de çok iyi bir doktor.
Bugün 5 .seansım bitti fraksiyonel lazerde başkasına güvenemezdim.Her zaman çok kontrollü ve hassas ilgili her şey için kendisine çok teşekkür ederim.
ça...n
Lazer epilasyon lipoliz ve leke tedavisi için gitmiştim. Biran hoca işinde çok iyi ve çok başarılı bir doktor. Gerek bilgisi gerekse hoş sohbet kişiliği ile hem keyifli hemde profesyonel bir hizmet sunuyor
Biran Ekici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Biran Ekici, Pratisyen, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Biran Ekici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, PRP Yüz Gençleştirme, Dolgu, Medikal Estetik Uygulamalar, Saç Mezoterapisi, Leke Tedavisi, Mezoterapi, Saç Dökülmesi, Dudak Estetiği, Dudak Kalınlaştırma.
Biran Ekici adresi nerede?Biran Ekici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No:3 Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Biran Ekici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Biran Ekici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Biran Ekici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Biran Ekici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Biran Ekici hangi dilleri konuşuyor?Biran Ekici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Biran Ekici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Biran Ekici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Biran Ekici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Biran Ekici hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Biran Ekici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler