Kocasinan İsmet Yılmaz Akansu Aile Sağlığı Merkezi
Barbaros Mah. Hakimiyet Cad., Kocasinan, Kayseri
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Doktorum aile hekimimiz. Ben ve çocuklarımin kronik rahatsızlıkları ve aylık rutin kontrollerinde çok titiz... Ben ve kızım alerjik astım hastası.. gerek ilgisi gerek tedavi yöntemleri sayesinde sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz.
Bircan Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bircan Güngör, Halk Sağlığı.
Bircan Güngör adresi nerede?Bircan Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Hakimiyet Cad. Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bircan Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bircan Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bircan Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bircan Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bircan Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bircan Güngör hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Bircan Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.