Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Dkt. Bircan Şemşedinovska
Dil ve konuşma Terapilerine Ek olarak Uluslarası alanyazında geçerliliği olan Beslenme Bozukluğu eğitimlerine katılarak Beslenme Terapisti ünvanını almıştır.
İletişim, dil, konuşma ve beslenme bozukluğu yaşayan bireylere terapi hizmeti sunmaktadır.
se...v
Bircan hocamız ile yaklasık 1 senedir beraberiz. Çocuğum için otizm tanısı konmuştu. Daha önce de eğitimler almıştık fakat Bircan hocamız oğlum için bir abla bir teyze oldu. Kendisi bize mucize gibi geldi. Beraber çok iyi yol aldık. Kendisi bu camiadaki işini en iyi yapan en ilgili kişilerden birisi. Kendisinin bizdeki emeğini yazarak açıklamak mümkün değil. Sonsuz ilgisinden dolayı çok mutluyuz.
de...a
Bircan Hanım ile bir arkadaşımın yönlendirmesi ile tanıştık. Allahıma bin şükür ki iyi ki tanışmışız diyorum. Kızım 3 yaşındayken Gecikmiş konuşma bozukluğu yaşadı ve bir anne olarak bu duruma cok üzülüyordum. Arkadaşımın yönlendirmesi üzerine hemen Bircan Hanıma başvurduk. Kendisi bize bir sihirli değnek gibi değdi. Çok kısa bir süre içinde kızımdan küçük küçük kelimeler duymaya başladık. Zaman ilerledikçe uzun kelimeler kısa cümleler derken kızım konuşma konusunda kendini cok hızlı bir şekilde geliştirdi. Çok kısa zamanda da mezun olacağız gibi Kendisine bize verdiği emeklerden dolayı minnettarız.
bu...i
Bircan Hocamdan yaklaşık 7 aydır terapi alıyoruz. Keşke yollarımız daha önce kesişseymiş. Uygulanan yanlış eğitimler yüzünden kaybettiğimiz zamanı Bircan Hocamla çok hızlı bir şekilde kapatmaya başladık. Her sorumuza samimiyetle cevap veren, sabrı güleryüzü, deneyimi, çocuklarla olan iletişimi sayesinde kızımın seansa gitmek için heyecanla beklediği hocamızı çok seviyoruz.
bi...l
Hocamız son derece profesyonel güler yüzlü ve özverili. En önemlisi de empati kurabilmesi ve çocuğun ihtiyacı olan şey konusunda nokta atışı yapabiliyor olması çok hoş. İyi ki yollarımız kesişmis dediğim bir uzman kendisi. Sayesinde çok hızlı yol aldik. Hem kendi adım hem oğlum adına her zaman minnettarım kendisine...
me...
Bircan Hanım ile psikologumuzun yonlendirmesi ile tanıştık. Baska bir terapistle devam ederken degişiklik yaptık. Ve keske yola en basından onunla başlamış olsaydık dedim. Oğlum 1 yıldır geç konuşma sebebi ile devam edıyor. Artık mezun olmamız cok yakın. Bircan Hanım her zaman sadece oglumuza degil geri bildirimleri ile banada yol gösterdi. İşini çok severek yapan , insana enerji veren, kimi yönlendirdiysem memnuniyet ile bahseden mükemmel bir insan. Biz bi aile olduk artık oğluma abla bana bir arkadaş kendisi.
Bircan Hanım ile yolu kesişen herkes çok şanslı. Oglumun gelişimi gören kreş yetkilileri bile bunyesinde ihtiyac duyulan öğrencileri yonlendirmek icin Bircan Hanımın bilgilerini aldılar. Gönülden bir tavsiyedir.
i̇...s
Bir öğretmenden kesinlikle çok daha fazlası biz artık aile gibiyiz. Oğlumu en az benim kadar iyi tanıyan canım öğretmenimiz. 6 ay dır birlikteyiz öncesi de var o nereye biz oraya keşke eve götürsek :) kısa zamanda uzun yollar kat ettik ağlayarak girdiği sınıfa şimdi Bircan öğretmeninin kucağında ona sarılarak giriyor. Başarı asla tesaduf degıl aklıma gelen herseyı danıstıgım bırlıkte arastırmalar yaptığımız o tavsıye edıyorsa kesınlıkle arastırmıstır dediğim çocugumla ilgili en ufak endişelerimin olmadığı vicdanımın sustuğu saatler onunla geçirdiği zamanlar . Sevdiğimden değil kesinlikle çok çooook başarılı. Oğlumun mezun olacağı günleri de birlikte göreceğiz buna çok inanıyorum. Çocuğunuzun çokta özel bir durumu olmasına gerek yok. Büyüklerimizin verdiği örneklerle iç rahatlattığını düşündüğünüz herşey için vakit çoktan geçmiş olabilir . Sadece ANNESİ yolunda gitmeyen birşey varsa anlar. Kesinlikle TANIŞIN VE ONA DANIŞIN
Yolumuz belki uzun ama artık zor değil iyi kii varsın :)
sü...
Bizim Bircan Hoca ile serüvenimiz yaklaşık on ay önce başladı inanın hiç henüz sadece ses çıktıları olan kendi halinde kendi dünyasında tamamıyla gunun takintilar ile geçiren 6 yaşında otizm tanılı oğlum ile birlikte inanın hiç abartısız ve tüm samimiyetimle söylüyorum Bircan Hoca sadece oğlumun değil bizimde hayatımıza harika bir dokunuş yaptı oyun dahi kurup oynamayı bilmeyen oğlum şimdi kelime bir tarafa cümleler kuruyor isteklerini bildiriyor ve artık kendi dünyasında değil bizimle üstelik bu kadar kısa bir sürede keşke daha önce tanışsaydık boşa geçen okadar yıl şimdi telafisini Bircan hocam ile yapıyoruz bizim için gerçekten bir Dkt den çok daha fazlası o kadar yüksek ve güzel bir enerjisi var ki sadece çocukları değil ebeveynleride yeniden yesertiyor keşke ihtiyacı olan bütün aileler Bircan hocama ulaşsa ve kendisi bütün çocukların hayatlarına dokuna bilse Allah ondan binlerce kez razı olsun iyiki tanıdık iyi ki yollarımız kesişti yine yine iyi ki Bircan hocam
ca...ç
Dört ay önce iyi ki tanışmışız dediğim Bircan hocamla muazzam bir serüvene başladık, oğluma sihirli değnek değdirip konuşturan, anne olarak kaygımı alan rahatlamamı sağlayan, iletişimi çok iyi olan, mesleğine her yönüyle hakim,sorunun neyden kaynaklandığını çözüp eksik olgulara yoğunlaşıp, ve o eksikleri tamamlamayı hedef alıp koyduğu hedefe ulaşan ,bağ kurmada inanılmaz iyi yöntemleri olan,sizi çok detaylı aydınlatan özellikle seans dışında olan süreçte neler yapabileceğinizi söyleyen ödevlerle süsleyip pekiştiren,çok iyi bir dil ve konuşma terapisti, oğlum ve ben çok heyecanlı ve mutlu geliyoruz, tek tük kelime çıktısı olan cümle kurmayan oğlum artık konuşuyor hem de dört ayda derdini anlatıyor kendini ifade etmeye başladığı için davranış bozuklukları ortadan kalktı, Bircan hocamla doğru adrestesiniz , bize ve ruhumuza çok iyi geldiniz hocam iyi ki varsınız , iyi ki tanıdık sizi, ömür boyu şükran ve minnetle …
so...
Bircan hanımla 7 ay öncesinde yolumuz kesişti iyi ki de kesişmiş oğlum 4 yaşında konuşma da zorlanma ve kekemelik bir anda başlamıştı işitsel sıkıntılarda üstüne gelince işler oğlum için dahada zorlaştı ama Bircan hanım sayesinde bu zorlu süreç bizim için daha da kolaylaştı oğlum konuşmasıyla barıştıkca daha da verım almaya başladık iyi ki var gerçekten gözünüz kapalı çocuğunuza sevdikleriniz için danışabilirsiniz bu işi sevgi ve profesyonellik yapan çok az kurum ve kişi var bu yüzden tüm kalbimle Bircan hanımı tavsiye ederim
d...
Benim kızıma potocki lupski sendromu tanısı kondu (bu tanıdaki başka çocuklar konuşamıyor yanda sadece kelime çıkartıyor ) tanıyı alır almaz eğitime başladık. Bircan Hoca hayatımıza girene kadar kızım sadece iki harfli sesler çıkarıyordu şu anda oturup sohbet edebiliyoruz ve bu Bircan Hoca'mın sayesinde doğru yönlendirme doğru iş yüküyle beraber gözüm kapalı tavsiye ederim bir başkasının evladı içinde.
Bircan Şemşedinovska isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bircan Şemşedinovska, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Bircan Şemşedinovska tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Bircan Şemşedinovska adresi nerede?Bircan Şemşedinovska şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Merkez mah. mehmetçik sk. d:6 no:6 kat:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bircan Şemşedinovska isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Bircan Şemşedinovska uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Bircan Şemşedinovska isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bircan Şemşedinovska, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bircan Şemşedinovska isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bircan Şemşedinovska tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bircan Şemşedinovska hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Bircan Şemşedinovska hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bircan Şemşedinovska hangi sigortaları kabul ediyor?Bircan Şemşedinovska tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Gecikmiş Dil ve Konuşma
İstanbul Konuşma Sesi Bozuklukları
İstanbul Akıcılık Bozuklukları
İstanbul Dil ve Konuşma Bozuklukları
İstanbul Artikülasyon Bozukluğu
İstanbul Çocukluk Çağı Apraksisi
İstanbul Fonolojik Bozukluklar
İstanbul Disleksi (Okuma Bozukluğu)
İstanbul Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları
Daha fazla (15)İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri