Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Genital Estetik
Histerosalpingografi (HSG)
Kürtaj
Birdal Çetinol Tosyalı Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Myomektomi
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Doğum
Spiral Taktırma
Vaginal Enfeksiyonların Tedavisi
Vajina Estetiği
Vajinismus Tedavisi
Birdal Çetinol Tosyalı Muayenehanesi
Birdal Hanım'la bundan 18 yıl önce biricik kızıma hamileyken ama bunu bilmiyorken tanıştım. Başka bir doktorun eksik yaklaşımı sonucu neredeyse bebeğimi kaybediyordum. Sonrasında Birdal Hanım sayesinde bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım.Bu yıllar boyunca çeşitli problemlerimi yine Birdal Hanım en iyi şekilde tedavi etti sağolsun. Şimdi ise menapoz sürecindeyim ve bu süreçte de yine kendisi bana yol gösteriyor ve inanılmaz yardımcı oluyor. Çok minnettarım. Nice yıllar sağlıkla mesleğini sürdürmesini dilerim.
es...y
Birdal hocamın benim için yeri ayrıdır. İdrar yolu enfeksiyonuyla başlayıp, gebelikle devam eden uzun yolda hep yanımda oldu. Bundan sonra da hiç yolum şaşmadan kendisini takip ederim :)
Birdal hanima ikinci gidisim . Senelik kontrol amacli bir muayene icin gittim . Birdal hanim cok kibar , cok sabirli ve telkin edici bir doktor . Butun sorularimi sabirla ve isteklilikle cevapladi . Ayni zamanda kendisi espirili ve cok guler yuzlu bir doktordur : )
gö...i
Oğluma hamile kaldığımdan beri düzenli gittiğim doktorum Birdal hanım, yani 9 yıl oldu ve çok memnunum. Her zaman güler yüzlü , sempatik , ilgili ve her konuda rahatlıkla sorduğum tüm sorulara net anlaşılır cevaplar veriyor. Kendimi güvende ve rahat hissediyorum. Tedavisinden de çok memnunum .Bu yüzden kendisine çok teşekkür ederim.
se...9
Kendisiyle 14 sene önce ilk gebeligimde tanıştım cok rahat bir gebelik ve dogum geçirdim sonrasındada rutin kontrollarime devam ettim her zamn ilgili ve titiz çalışmasıyla bana iyi gelen tedavi yöntemleriyle her sorumu cevaplayan pozitif biri güzel enerjisine samimiyetine çok teşekkür edeiyorum
tu...a
Bebeğimin rutin kontrolu için gittik daha yeni başladık gitmeye 9 haftalık hamileyim. Doktor hanımdan çok memnun kaldık her şeyi ayrıntılı anlatıyor. Bu uzun sureçte biz kendisine guveniyoruz. Bence herkesin çok memnun kalacağı doktor Birdal hanım.
Hocamdan çok memnunum.Hastalarını çok yakından takip eder, gerektiği durumlarda gerekli tetkikleri yapar ve güzel analiz eder.Hastasıyla çok yakın ilgi içerisindedir.Genel kontrol amaçlı gittim.Kontrollerim devam etmekte.Düzenli olarak kendisine sürekli gidiyorum.Çok rahat telefonla da kendisiyle irtibat sağlayabiliyorum.
c.....
Hamilelik sürecimde enfeksiyonla ilgili gittim.İlaç tedavisi uygulandı.Gayet de memnun kaldım.Kontrollerime gidiyorum.Tüm hizmetlerinden memnun kaldım.Tedavi sonucunda daha az rahatsızlandım,dediklerini uyguladım, düzene girdim.
Ben normal ilk muayenede kontrol amaçlı gittim.Muayenede smear testi yapıldı ve sonucunda rahimde yara çıktı.Daha sonrada yaraya dondurma işlemi yapıldı.Gerçekten gayet memnun kaldım ve hala da görüşmeye devam ediyorum.Eskisi gibi akıntım ve klasik şeyler kalmadı.Kontrollerim devam ediyor.Psikolojik anlamda beni rahatlatmasından memnun kaldım.
Çok iyi bir doktor,çok memnunum.Bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım.Rahmimde kist vardı, adetlerim çok düzensiz ama tedavi sonucunda faydasını gördüm.Özellikle adet düzensizliklerim çok fazlaydı,kistlerim çok yoğundu,ağrılarım kistlere bağlı olarak çok fazlaydı.Yaşam standartlarımı etkiliyordu.Şimdi tedavi sonrası ağrılarımda azalma oldu, günlük hayatımda daha rahatım.Kontrollerim devam etmekte.
Birdal Tosyalı Çetinol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birdal Tosyalı Çetinol, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Birdal Tosyalı Çetinol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Dilatasyon Ve Kürtaj, Kürtaj, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Vajina Estetiği, Genital Estetik, Histerosalpingografi (HSG), Myomektomi.
Birdal Tosyalı Çetinol adresi nerede?Birdal Tosyalı Çetinol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Bulvarı No:27/4 , Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birdal Tosyalı Çetinol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birdal Tosyalı Çetinol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birdal Tosyalı Çetinol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birdal Tosyalı Çetinol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Birdal Tosyalı Çetinol hangi dilleri konuşuyor?Birdal Tosyalı Çetinol ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Birdal Tosyalı Çetinol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birdal Tosyalı Çetinol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birdal Tosyalı Çetinol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birdal Tosyalı Çetinol hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Birdal Tosyalı Çetinol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birdal Tosyalı Çetinol hangi sigortaları kabul ediyor?Birdal Tosyalı Çetinol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları