İskenderpaşa Mahallesi Atatürk Meydanı No:23 İskenderpaşa İş Merkezi Kat:5, Trabzon
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Bütüncül Psikoterapi
Davranış Bozuklukları
Psikolog Birgül Akgül Danışmanlık & Eğitim Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
f.....
Birgül hocamla ilk seansıma gergin ve umutsuz gitmiştim... Bilgi birikimine rağmen kibirli olmayan güler yüzlü bir uzmanla karşılaştım. 7 seanstır devam ediyorum. Terapiden önce ve şimdiki ben arasında çevremdeki insanların gözle görebildiği bir değişiklik var şimdiden. Terapinin sonunda kavuşacağım kendimi heyecanla bekliyorum :)
ha...a
Yorumumu yazmadan bütün yorumları okudum çoğuna katılmakla beraber eklemek istediğim, Birgül hanımı önceki terapi tecrübelerimden ayıran insanı etkileyen yerlere nokta atışı temas etmesi. Değindiği noktalar ve isabetli soruları beni günlerce meşgul etti. Beni düşüncelerimde getirdiği noktalarda yer yer dağıldım. Toparlanmam zaman aldı. Bu sayede dönüştüğümü bilincindeyim. İyi olmamı kendisine borçluyum.
s....
Birgül Hanım'a işyerinde yaşadığım sorunlarla ilgili öfkemi kontrol edemediğim için başvurdum. Yaklaşık iki aydır psikoterapi seansına gidiyorum. Kendisiyle konuşmak bana çok iyi geliyor. Zamanın nasıl geçtiğini bile fark etmiyorum. İşinde gerçekten uzman olduğunu düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e....p
Birgül Hanım la 3 yaşındaki kızım için görüşme sağlıyoruz. İşini gerçekten hakkıyla yapan birisi kendisi. Sıkıntılı kreş dönemi ve daha başka bir çok konuda olumlu yönde desteğiyle bize çok faydası dokundu. İyi ki var ve biz iyi ki onunla karşılaşmışız
se...n
Onunla konuşurken tam bir terapi süreci içerisine giriyorum o kadar doğru noktalara parmak basıyor ki farkındalıkla çözüme ulaşabiliyoruz. Naifliği yumuşak ses tonu, müthiş güveni sayesinde kendimi iyi hissediyorum
t.....
16 yaşındaki kızım için Artvin’den haftada bir kez kendisinden destek aldık 4 ay gittik düzenli olarak. Ebeveyn görüşmeleri ufkumuzu genişletti, ebeveyn olarak eşime ve bana bile farklı bakış açıları kattı. Kızımın ergenlik sürecini sağlıklı geçirmesinde, duygu durumundaki sorunları çözmesinde katkısı yadsınamaz Birgül hanımın. Şimdi ben de yıllardır ertelediğim sorunlarımı çözmek için destek almaya karar verdim, gözümüz kapalı güvendiğimiz birisi, soran herkese tavsiye ediyorum iyi ki var. Başarıları daim olsun.
ya...
İyi ki geldim , Birgül hocamın her konu da yaklaşımı yönlendirmesi mükemmel farklı bir pencereden bakmaya öğretiyor her seansda üstüne katarak devam ediyoruz .
z.....
Akıcı ve anlamlı konuşan tabiri caizse ruha dokunan bir psikolog. Çocukluğum ile ilgili içimde büyük bir kördüğüm vardı, stres uyku sorunlarına neden oluyordu kendimi sürekli geçmiş anılarla ilgili düşüncelerle savaşırken ve suçlarken buluyordum. Çok dikkat gerektiren bir mesleğim var son bir kaç yıl işime odaklanamıyor ve çok fazla yapmamam gereken hatalar yapıyordum. Hepsi geçti. Kendimi şu an psikolojik olarak müthiş sağlıklı hissediyorum
öz...e
Uzun süredir devam eden yeme bağımlılık vardı. Bu sebeple psikolojik destek almak istedim ve Birgül hanımı buldum. Kendisiyle yaklaşık 1 aydır terapiye başladık. Her şeyi güzelce açıklıyor, dinlerken insanı asla germiyor. İşinin bilincinde, terapi esnasında karşısındakini rahatlatıyor. Konuşma terapisi sonrasında bile o kadar rahatlamaya başlamıştım ki kendisiyle beraber EMDR terapisine de başladık. Şimdiden iyileşmeye başladığını hissediyorum.
g.....
Küçük yaşlarımdan beri kapalı alanlara, kalabalığa ve gürültüye tahammülsüzlüğüm vardı. Böyle ortamlardan kendimi sürekli sakınmak zorunda hissediyordum çünkü aşırı kalp çarpıntısı nefes darlığı ve yoğun bir hızursuzluk oluyordu. Kendini herşeyden soyutladığım bir noktada terapiye başladım. Terapi bu kısıtlı hayatımdan adım adım çıkmamı sağladı. Bir taraftan boşuna yıllardır kendime eziyet ettiğime ve kaçırdıklarıma üzülüyorum, diğer taraftan Birgül hocamı tanıdığım ve bana kazandırdıkları için mutluyum.
Birgül Akgül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birgül Akgül, Psikoloji. Size Birgül Akgül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Varoluşçu Psikoterapi, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek, Evlilik Terapisi.
Birgül Akgül adresi nerede?Birgül Akgül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İskenderpaşa Mahallesi Atatürk Meydanı No:23 İskenderpaşa İş Merkezi Kat:5 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birgül Akgül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Birgül Akgül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Birgül Akgül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birgül Akgül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Birgül Akgül hangi dilleri konuşuyor?Birgül Akgül ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Birgül Akgül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birgül Akgül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Birgül Akgül hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Birgül Akgül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birgül Akgül hangi sigortaları kabul ediyor?Birgül Akgül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.