Birgül hanıma bebek düşündüğüm için gitmiştim. Benim için oldukça çöküntülü bir süreçti. Olmaz denilen hiç bir şeye inanmadı benimle uzun saatler ilgilendi. Yaptığı testlerde hiç bir sorun olmadığını doğruladı . Odasından çıkarken sanki terapiden çıkmış gibiydim. Verdiği tavsiyelerle ve desteğiyle bir ay sonra gebe kaldım. Hastasıyla iletişimi harika . Olaylara yaklaşımı oldukça naif . Ne zaman kafam karışsa hemen iletişim kurmama müsade ediyor. Desteğine ve kendisine minnettarım.
k.....
Hocamızla medical palace hastanesinde tanıştık Ilk gebeligimiz olduğundan dolayı endiseliydik ve bizi bilgilendirdi ve çok detaycı her konuda bilgi sahibi isinin ehli çok memnun kalırsınız herkese tavsiye ederim.
Birgül Ülger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birgül Ülger, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Birgül Ülger adresi nerede?Birgül Ülger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikgazi Mah. Sevgi Sok. No: 3 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birgül Ülger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birgül Ülger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Birgül Ülger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birgül Ülger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birgül Ülger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birgül Ülger hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Birgül Ülger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Melikgazi bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları