Prof. Dr.
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
ç....)
Doktorumuzdan çok memnunuz. Bize her konuda yardımcı olduğu için görüşmelere devam ediyoruz. Çocuğumda hiperaktivite vardı okulumuzda problemler yaşamıştık. Bu durumu en minimal düzeye indirdik ve kontrollerimiz devam ediyor. Birim Hanım çok ılımlı, alanında uzman, iş birliğine açık, okulumuzla, öğretmenimizle ve bizimle her zaman görüşebilen bir doktor. Biz gittiğimizde memnun kalıyoruz.
t....)
Birim Hocayı önceden tanıyorum. Kendisi çok sevdiğim bir hoca. Her şeyine çok güveniyorum ve oğlumu ona götürüyorum. Çok başarılı bir hoca, çok sevdiğim bir insan. Oğluma yararlı oldu sayesinde toparlandı. 1 buçuk 2 seneye yakın görüşme sağlıyoruz. İlk başlarda ayda 1 seans görüşme sağladık sonrasında 2-3 ayda 1 seans görüşme sağladık toplamda 7-8 seans gittik. Eşimden ayrılmıştım ve sorunlar olmuştu. Sıkıntılarımız vardı Birim Hoca sayesinde toparladık. Çocuğum eskiye göre çok daha iyi ve okulunda başarılı. İstediği okulu kazandı. Kendisi bayağı telkinlerde bulundu.
ç....)
Kendisinden çok memnun kaldım. Birim Hanım çok ilgili, zamanını ayıran bir hocamız. Ergenlerlede iletişimi çok iyi, çok güzel iletişim kuruyor ve sonuç alınabiliyor. Problemler iletişimle çözülebiliyor. Çocuğum için 10 seans görüşme sağladık ve devam ediyoruz. Seanslardan sonra çok olumlu değişimler gözlemliyorum. Kendini daha iyi ifade edebiliyor. Yaşadığı bazı sorunları kendi kendine çözmeye öğreniyor.
b....)
Birim Hanım gerçekten mükemmel birisi. İşini çok iyi yapan bir insan. Biz çok çok memnunuz. Çocuğum için hala görüşmelere devam ediyoruz. Her konuda bilgili, destekleyici ve yardım edici. Görüşmelerimizden sonra çocuğumda yüzde yüz değişim oldu. En azından tanısı düzgün konuldu. Her konuda destek oldu.
s...
Doktorumuzu daha önce gitmiş olduğumuz Psikolog tavsiye etti. Dikkat eksikliği sebebiyle başvurduk.
Birim Hocamla görüşmeye çoğu zaman ailecek gittik. Her konuda bize uygulayabileceğiniz basit yöntemler anlatarak oğlumla aramızdaki ilişkinin yıpranmasını engelledi. Oğlumun kendisine güveni arttı. En beğenilen özellikleri sakin, anlayışlı, ilgilim olması. Kesinlikle tavsiye ederim. Daha önce de ettim.
7 yıldır devam ettiğimizi psikiyatri doktorumuz çok memnunuz işinin uzmanı bu işin piri diyebileceğim bir insan iş ahlakı olan işin de tamamen en üst seviye de ondan daha bilgili ve yetkin bir insan göremiyorum muayene açtığında orada devam etme kararı aldık.Çocuğum da dikkat eksiliği ve hiperaktivite var o kadar olumlu etkisi var ki çocuğum da konuşarak seanslardan yapıyor çok mükemmel davranış değişikliği var ekran bağımlığından ders çalışmaya etkisi oldu kaygıları çok rahatlattı çok memnunuz.
f.....
Birim Hanım çok ilgili ve işin de çok uzman birisi yeterince zaman ayırıp ilgilendi bizimle kızıma bana ve eşime desteği çok anlamlıydı ben çok faydalandım kızım da çok faydalandı herkese öneririm.Kızımın tutumlarında gözle görülür değişiklikler meydana geldi biz de ebeveynler de davranış değişikliğine gittik.Sorunumuzu çözmemizde bize rehberlik etti.Referans alarak gittim.İlgili olması işinin uzmanı olması bize yeterince zaman ayırmasından gayet memnun kaldık.
Birim hoca oğlumun gelişimin de değerli yol oynadı daha iyi birey yetiştirebilmek için sürecimiz devam ediyor oğlum çok seviyor sözlerini dinleyip ona inanıyor.Referans alarak gittim arkadaşım kızını götürdü.Konusunda çok hakim çok sakin bizim panik zamanlarmız da sukünetle karşılayarak doğru hareket etmemizi sağladı.
ze...z
Bugun tanistik ve yillardir bir suru bu anlamda hekimle gorusrum. Okadar samimi icten anlayan dinleyen fikir analizi yapan meslegini seven bunu hissettiren cocukla iletisimi harika bir doktor. Iyi ki gitmisiz ve inaniyorum ki tedavisi olumlu olacak. Tesekkurler birim hanim sizi cok sevdik..
Birim Günay Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birim Günay Kılıç, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Birim Günay Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Randevu, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Dikkat Testleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile Terapisi.
Birim Günay Kılıç adresi nerede?Birim Günay Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal mah. 2119. cad. 9/2 Saruhan Ofis Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birim Günay Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birim Günay Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birim Günay Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birim Günay Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Birim Günay Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birim Günay Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birim Günay Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birim Günay Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Birim Günay Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birim Günay Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Birim Günay Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri