Nöroloji Randevusu
MS Tanısı
MS Tedavisi
Parkinson Takibi
s ...
Bas ve boyun agrilarim ve hafif unutkanlik hissetmem nedeniyle Birsen Hanim'dan randevu aldim. Birsen Hanım'ın MR üzerinden ekranda mevcut durumumu en detaylı sekilde anlatması, hastaya son derece pozitif yaklaşımı, randevumuzun tam saatinde bizi görmesi, hasta psikolojisi ile empati kurması konusuna hakimiyeti hepsi mükemmeldi. Muayenehane son derece temiz, bakimli asistan cok profesyonel idi
oz....
Migren konusunda yıllardır çok sıkıntı yaşadım. Migren botoksunu duymuştum ve denemek istedim. Birsen Hanım ile iletişime geçtim. Kendisi muazzam bir doktor. Hem beni her konuda bilgilendirdi, hem de tedaviyi doğru uygulayarak şu an çok daha iyi olmamı sağladı. Sorduğum bütün sorulara ivedilikle bıkmadan cevap verdiği için kendisine çok teşekkür ederim… Kesinlikle tavsiye ediyorum.
a....l
Birsen hanımla en zor zamanımda tanıştık.kendisi ilk babamın dokturu daha sonra kendi rahatsızlığımdan dolayı benim doktorum oldu.Pozitif ,güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor muayene sonucu detaylı açıklamalar yapıyor.herhangi bir rahatsızlık söz konusu olduğunda kendisine hemen ulaşabiliyorum.. doktorumu seviyorum..kendisine teşekkür ederim.herkese tavsiye ederim.
re...
Dr Birsen hanımın uzman bilgisine cok guvenıyorum alanında en iyi doktor.. Sorunlarımızı sorularımızı cok guzel ve net bı sekılde cevaplaması harika.. Cok tesekkur ederim doktor hanım
d.....
Baş ağrısı ile gittim beni dinleyip muayne etti ve ilaç verdi kullandin tekrar gittim şuan daha iyiyim ilacımı aldım kullanıyorum doktoruma tessekkür ederim
se...a
Kolum çok ağrıyordu doktorum gayet detaylı inceleyerek sorunuma çare için beni yönlendirdi. Bulduğu çare ile ağrım hafifledi nefes aldım.
re...e
Annem için başvurmuştuk yıllardır süren migren atakları vardı birsen hocam sayesinde sonunda bitti iyiki varsınız hocam kesinlikle tavsiye ediyorum gitmediğimiz doktor kalmamıştı sonunda şifamızı birsen hocaöızda bulduk
ta...r
Babamda son zamanlarda kısa dönemli hafıza kaybı ile zaman ve yer karışıklığı olmaya başlamıştı. Kendisini bir yakınımız tavsiye etti. Öncelikle hastasını sonuna kadar dinleyen ve anlayan bir hekim. Dr hanım babamla ilgili detaylı bir değerlendirme yaparak günlük beslenmeyi de içeren kapsamlı bir liste hazırladı. Öncelikle belirtileri azaltmaya yönelik ilaçlar verdi . Tecrübeli bir doktor olduğunu hissediyorsunuz. Kendisine Atmaca ailesi olarak çok teşekkür ederiz.
Birsen Hanım çok dikkatli ve titiz bir hoca.Ben ameliyatımı İstanbul'da oldum.İzmir 'e gelince sahipsiz kalırım diye düşünürken Birsen Hanım kol kanat gerdi, her yerden ulaşabildim.Herkese şifa olur diyorum.Ben çok ağır beyin tümörü ameliyatı oldum Allah'a şükür iyiyim, hala da tedavimiz devam ediyor.Birsen Hanım insani özellikleri çok yüksek bir doktor.Kendimi güvende hissediyorum.
Annem için unutkanlık rahatsızlığı ile başvurduk.Başından beri Birsen Hanım'a gidiyoruz.5 senedir gidiyoruz, hastalığı ilerledi.Doktorumuzdan çok memnunuz.İyi bir doktor, deneyimli.Annem bazen gitmek istemiyordu Birsen Hanım seni kontrol için çağırıyor dediğimizde gidiyor, o da çok seviyor.İlaçlarla idare etmeye çalışıyoruz.Çok sağolsun, çok memnunuz.Teyzem de Birsen Hanım'ın hastası, sürekli irtibat halindeler.
Birsen Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birsen Çelik, Nöroloji. Size Birsen Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Epilepsi Tedavisi, MRI Değerlendirme, Nöroloji Randevusu, Normal Randevu, Alzheimer Takibi, Baş Ağrısı Değerlendirme, Parkinson Takibi, Migren Tedavisi, Felçli Hasta Takibi.
Birsen Çelik adresi nerede?Birsen Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Blv.Başarı Apt, No:37 D:4 Kültür Mah. Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birsen Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birsen Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birsen Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birsen Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Birsen Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birsen Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birsen Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birsen Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Birsen Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birsen Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Birsen Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar