Psikiyatri Randevusu
Cinsel Terapi
ha...r
Çok zor durumdaydıkk babamın hergün krizler geçirdiğinii yolda bulduğu ortam hernereyse ansızın düştüğünün haberini telefonla öğreniyorduk fakat ben doktor arayışına girdim ve internetten Birsen Hanım’ı buldum iyikide buldum 8yıldır kullandıgı ilacı 2ayda bırakmamıza yardımcı oldu babam normale döndü hayatımız düzene girdiii kesinlikle tavsiye ediyorum hastanedeki ilgisi hastalarıyla yakından irtibatııı bir Doktor değil abla gibi yol gösterdii..İyiki Birsen Hanım
g.....
Birsen hanım; ruhuma iyi gelenim.
Doktorumla 2 ay önce ailecek geçirdiğimiz covit rahatsızlığından sonra tanıştık.Bu süreçte yaşadığım kaygı endişe korku özgüven eksikliği ve mevcut Obsesif bozukluğuma hem ilaç hem de konuşma terapisiyle destekleyip iyileşmemi hızlandırmıştır.ayrıca öfke kontrolümü kendimi tanımama farkındalık oluşturmamı sağlamıştır.Atasam hastanesine Birsen hanımla yollarımızı kesiştirdiği ve almış olduğumuz kaliteli hizmetten dolayı teşekkür ederim.
Kendimle birlikte kızımın anksiyetisinin tedavisi için çıktığımız bu yolculuk almış olduğumuz olumlu gelişme,daha sonrasında yine obsesif bir tanıdığımı gönül rahatlığıyla doktoruma tavsiye etmeme neden olmuştur bu süreçte memnuniyetimiz günden güne artarak devam etmektedir.
Birsen Hanıma kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum. 2 aydan beri tedavimize devam ediyoruz ve bana çok iyi geldi. Kendisinin hastalarla olan iletişimi çok iyi gerçekten. Kendisinden çok memnunum :)
e....a
Kendisini daha önceki çalıştığı kurumdan tanırım.Takip eden seanslarım oldu ve bana pozitif anlamda katkısı çok büyükdür.Herşeyden önce çok iyi bir dinleyici aynı zamandada bakış açısı geniş iyi bir yorumcu,arkadaş gibi sevecen.....İyiki tanımışım kendisini :))Artık ailemizden birisi gibi
g....
Birsen hocama arkadaşımın önerisi üzerine randevu aldım.Yaşadığım bazı olaylardan ötürü kendimi iyi hissetmiyordum. Daha ilk görüşmemizde güler yüzlü ve ayakta karşılamasıyla pozitif bir etki yarattı bende. Mutsuzluk ve uykusuzluk sorunu yaşıyordum. Hastalarına pozitif yaklaşımı ve uygun tedavi ve terapi yöntemi ile daha bir ay olmasına rağmen kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sanki uzun yıllardır tanışıyormuşuz ve arkadaşmışız gibi davrandı.. Kesinlikle psikolojik açıdan kendini iyi hissetmeyen her hastaya öneriyorum. Mutlaka Birsen hocamla tanışın.. İnanın çok iyi gelecek.. Hocama çok çok teşekkür ediyorum.. İyi ki tanımışım kendisini..
ac...a
Değerli doktor birsen hanımı Samsun eğitim araştırma hastanesin'de tanıdım kendisine sıkıntılı bir dönemim de başvurmuştum doktor hanım işinden ziyade bir arkadaş bir abla gibi rahatsızlığım boyunca benle çok ilgilendi sayesinde hastalığımı çok rahat geçirdim şuan atasamda oldugunu duydum kendisini en yakın zamanda ziyaret edeceğim. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum
se...p
Herseyden önce Birsen hanımla paylaştıklarım kolay kabul edilebilir seyler değildi ..benim kendi icimde bile sindiremediğim seyleri empati ile dinlediğini fark ettim; kendimden uzaklaştığımı ve istemediğim kararlar aldığımı fark ettim çok şükür artık kendime başka açıdan bakıyorum kendimle yüzleştim Buda benim yaşama yeniden bağlanmama ,hayattan zevk almama sebep oldu kendisine ne kadar teşekkür etsem az......hepsi Birsen hnm sayesinde
Doktoruma endişe kaygı panik korku rahatsızlığımdan dolayı başvurdum. Doktorumun uyguladığı tedaviyi çok yararlı buldum bana iyi geldiğini düşünüyorum.
ö.....
Birsen Hanım'a ilk gittiğimde çok tedirgindim aciz hissediyorum.Ama beni dinlerken gösterdiği sabır, insana iyi gelen ses tonu ve verdiği öneriler sayesinde oldukça güzel gelişmeler yaşadım hayatımda. Güzel doktoruma çok teşekkür ederim.
ez...n
Doktor hanımı ilk kalp çarpıntılarımdan uyuyamaz duruma geldiğimde bir tanışımın memnuniyeti ve önerisi üzerine tanıdım sabırla dinleyip yogun rakiplerle bana carpıntımla yaslayıp onu unutmayı gosterdı ilk hamileliğimde cok buyuk stres yasadım esimle aramda kendi içimde psikolojik bunalımlarım anne olma korkum doğum korkum hepsıni sayesinde aştım İyiki varsınız doktor hanım sayenızde iki cocuk annesi mutlu hayattan keyif alan küçük bir kadın oldum. Sizi çok seviyoruz
Birsen Kocamanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birsen Kocamanoğlu, Psikiyatri. Size Birsen Kocamanoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Birsen Kocamanoğlu adresi nerede?Birsen Kocamanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birsen Kocamanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birsen Kocamanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birsen Kocamanoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birsen Kocamanoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Birsen Kocamanoğlu hangi dilleri konuşuyor?Birsen Kocamanoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Birsen Kocamanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birsen Kocamanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birsen Kocamanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birsen Kocamanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Birsen Kocamanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birsen Kocamanoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Birsen Kocamanoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikiyatristler