Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı
Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Anjiyografi
Tümünü gösterHizmetler
Vişnelik Mahallesi Baycaner Sokak No : 4 / 3 (Atatürk Bulvarı) Eskişehir, Eskişehir
24 Saatlik Ekg Kaydı
Arteriografi
Balon Valvüloplasti
Biventriküler Pacemarker
Birsen Uçar Muayenehanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Efor Treadmil Testi
Hemaferez
Holter Izlemi
Holter Monitürizasyonu
Birsen Uçar Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Derinliklerinin Kapalı Yöntemle Kapatılması
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Perkütan Komissürotomi
Birsen Uçar Muayenehanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Platelet Sitaferezi(Hemaferezis)
Birsen Uçar Muayenehanesi
Sol Ventriküler Destek Aygıtı (Lvad)
Stent
Yüzeyel Ekokardiyografi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
n....)
Birsen Uçar'a çocuklarımı küçüklüğünden beridir götürüyorum. Kendisi çok iyi bir doktor. Ben çok memnunum. Çocuğumun kalbinde çarpıntısı vardı kendisine kontrollere devam ediyoruz. Birsen Hanım tedavimiz ve sürecimizle ilgili gereken neyse ve ne yapılması gerektiğini anlatarak bilgilendiriyor.
t....t
Alanında çok uzman bir doktor, ben oğlum için gitmiştim Kalbin uzak bir noktasında leke olduğunu söylemişlerdi. Birsen hoca gittim ve her konuda beni bilgilendirdi. Bir sıkıntı teşkil etmediğini takip edecegini soyledi.Rutin kontrollerimize devam ediyoruz ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.
Bizim çocuğumuzun kalbinde delik vardı tavsiye üzerine Birsen Hanım'a geldik kendisi ameliyat olmamız gerektiğini belirtti. Deliğin kapatılması için ameliyat olundu ameliyat sonrası yine kendisi takip etti takibi için kendisine geliyoruz. Hastasıyla yaklaşımı insanlığı güler yüzlü çok iyi doktorumuzdan memnunuz.
İlgisinden dolayı memnun kaldım. Şikayetlerimizi söyledik muayene etti bizi aydınlalttı. Daha önce gittiğimiz doktorlar kalpte üfürüm olduğunu söylediler. Birsen Hanım muayenesinden sonra bir zararı olmadığını zarar vermediğini sadece takip edilmesi gerektiğini belirtti. 6 ayda bir kontrolümüz var. Açıklamaları bilgilendirmelerinden memnun kaldık allah razı olsun kendisinden.
Birsen Hanım çok iyi bir doktor. Kendisinden çok memnunuz. Kızımın kalbi delikti, ameliyat oldu. Birsen Hanım kontrollerini gerçekleştiriyor. Kendisi geçirdiğimiz süreçte ilaçların kullanımı gibi her konuda bilgilendirip, yardımcı oldu. Birsen Hanım'ı herkese tavsiye ederim.
u.....
Biz gayet memnunuz.Kızımın kalbinde ufak bir delik vardı.Küçük bir operasyonla anjiyo şeklinde yapılarak delik kapatıldı.Kızım şuan iyi, Allah'a şükür,bir sıkıntı yok.
ü.....
4 yıl önce kızım Pda hastasıydı.Hocama ulaştık,bu konuda kendisinin uzman olduğunu öğrendik.Kendisinin güler yüzü ve tespitleri sayesinde ilerleyen süreçlerde oluşabilecek tehlikeler ve oluşabilecek sağlık problemlerine karşı önlem aldık.Hocamızın tespitleri sayesinde çok erken bir zaman diliminde sonuca ulaştık.Kızımın anjiyosunu yaptı ve kalbinde delik vardı kızımın:Delik kapatıldı ve kızım çok sağlıklı .Yılda bir kontrollerini yapıyor. Ağrı'dan kendisine gittik bu işlem için.Kendisine çok çok teşekkür ederim.
Büyük oğlum şuanda 22 yaşında. 9 yaşındayken kendisine gittik. 4-5 sene tedavisini yaptı .Tansiyonu yükseliyordu, kalp damarlarında genişleme ve göz damarlarında kanama oluştu yüksek tansiyona bağlı olarak.İlaç tedavisi oldu oğlum. 4 sene tedavisi altında oldu.Normal sağlığına kavuştu oğlum.Küçük oğlum 2003 doğumlu,14 yaşında rahatsızlandı.Ani bir burun kanaması oldu, o da baya araştırıldı .Aldesterom yüksekliğine bağlı tansiyonu yükseldi .14 yaşındaki oğlumun tansiyonunun 17 den 21e kadar çıktığı oldu.Burun kanamaları oldu .Sürekli Birsen Hanım'a gidiyoruz. Her ay tansiyonunu takip ediyor.İl dışından kendisine gidiyoruz.Olası durumlarda telefonla anında geri dönüş sağlıyor.Muayenehanesine gideceğimiz zaman bizden önce uzaktan geldiğimiz için bize randevu alıyor.Ben çok memnunum kendisinden.Yardımcı oluyordu.Şu anda oğlumun tansiyonu dengede, günde 3 kez ilaç alıyor.Takibi altındayız, gidip geliyoruz.
Çok memnunum kendisinden, çok güzel inceliyor ve bizi aydınlatıyor.Uzun zamandır hastasıyım.Kızımda nitral kapak yetersizliği var.İğne ve ilaç tedavisi uyguluyor .Tedavi sonucunda normal hayatımıza devam ediyoruz.Kontrollerimiz oluyor 6 ayda bir.Kızım Birsen Hanım'la kontrol altında.Çocukla iletişimi çok güzel, biz çok memnunuz hocamızdan.
Doktorumuzdan çok memnunum.Uzun zamandır kendisine gidiyoruz.Kızım down sendromlu .Kalp rahatsızlığı var benim kızımın:Daha önce farklı bir deneyimimiz oldu. Kızım kalp kapakçığı ameliyatı oldu.Birsen Hanım'a da kontrollere gidiyoruz.Çocukla iletişimi iyi, kızım dursun diye ne derse onu yapıyor.Benimsedi doktorunu.
Birsen Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birsen Uçar, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Birsen Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Biventriküler Pacemarker, Triküspid Kapak Replasmanı, Perikardiyosentez, Ldl Kolesterol Testi, Nonkoroner Damarın Cerrahi Olmayan Revaskülarizasyon, Ekg, Anjiyoplasti, Transmiyokardiyal Lazer Revaskülarizasyonu(Tmr), Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Koroner Anjiyogram.
Birsen Uçar adresi nerede?Birsen Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vişnelik Mahallesi Baycaner Sokak No : 4 / 3 (Atatürk Bulvarı) Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birsen Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birsen Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birsen Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birsen Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Birsen Uçar hangi dilleri konuşuyor?Birsen Uçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Birsen Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birsen Uçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Birsen Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Birsen Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.