Uzm. Dr.
Birsen Ünsal Koyuncu
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları
Muratpaşa 1 adres
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu +55 daha fazla
Abdominal Ultrasonografi
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adrenal Gland hastalıkları (Böbrek üstü bezi hastalıkları)(Cushing sendromu, Addison hastalığı, böbrek üstü bezi kitleleri..)
Tümünü gösterHizmetler
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu
İç Hastalıkları Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
ACTH (Adrenokortikotropik Hormon) Testi
Adrenalektomi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Check-Up
Deksametazon Süpresyon Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti)
Diyabet Eğitimi
Diyabet Tedavisi
Endokrin Bozukluklar Takibi
Enjeksiyon Im
Enjeksiyon Iv
Esd (Sedimantasyon)
Galaktore
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Galaktore(memeden süt gelmesi), jinekomasti (erkekte memede büyüme) gibi hormonal hastalıklar
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)
Hdl Kolesterol Testi
Hemoglobin A1c(Hba1c)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Hipofiz Hastalıkları
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Hipofiz hastalıkları (prolaktin yüksekliği, büyüme hormonu ve kortizol hormon bozuklukları..)
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Hirsutizm (kadında tüylenme fazlalığı ve polikistik over sendromundaki metabolik bozukluklar)
Hormon Testi
Jinekomasti
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Kan Üre Nitrojen Testi (BUN)
Karaciğer Kan Testleri
Kişiye Özel Beslenme Programları
Kolesterol Testi
Kontrol Randevusu
Kreatinin (Cre) Testi
LHRH Uyarı Testi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Metabolik kemik hastalıkları (osteoporoz, Paget hastalığı, osteomalazi, gebelikte osteoporoz ve kırıklar)
Obezite Testi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Paratiroid hastalıkları (hipoparatiroidi, hiperparatiroidi, kalsiyum ve D vitamini bozuklukları)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Su Kısıtlama Testi
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tiroid Ultrasonografi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Tiroid İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi ( TİİAB)
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
İnsülin Direnci Tedavisi
İnsülin Direnci Testi
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
Akdeniz Sağlık Vakfı Yaşam Hastanesi (ASV)
Halsizlik şikayetim üzerine genel kontrol amacıyla gitmiştim.Troid rahatsızlığım olamaması ve değerlerim normal çıkmasına rağmen detaylı bir tetkik ve kontrol ile nodül olduğunu farkederek beni ultrasona yönlendirdi. Daha sonrasında biyopsi ve troid kanseri teşhisi kondu. Doktor hanımın Erken teşhis ve tanısı ile kanser ilerlemeden ameliyat olarak zorlu ve hayati bir süreçde gerçekten kurtarıcım oldu
em...
Yıllardır tiroid hastası biri olarak sürekli kendimi yorgun hissederdim ve değerlerim hep normalin üzerinde çıkardı. Birsen hanımın ilgili ve uyguladığı düzgün tedavi sayesinde değerlerim normale döndü ve kendimi çok iyi hissediyorum.
h....s
Doktor hanıma guatır ve şeker hastalığım nedeni ile başvurdum. Kendisinin ilgisi ve alakasına hayran kaldım, çok başarılı ülkemizin böyle doktorlara ihtiyacı var ağzınıza sağlık hocam
ay...n
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine tiroid şikayetim için başvurmuştum hocama, iyikide başvurmuşum. Kendisi ilk andan itibaren pozitif yaklaşımı ile bana moral verdi, çok detaylı muayenesi sonucunda tedavime başladık. Şuan hiç olmadığım kadar iyiyim. Doktor kimliği dışında insani yaklaşımı güler yüzlü samimi oluşu sizin kendinizi güvende hissetmenize yol açan en önemli yanlarından biri. Gönül rahatlığıyla Birsen Hocama gidebilirsiniz. Kendisine bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
e...
Uzm. Dr. Birsen Hanım'a, bir doktor tavsiyesi üzerine ulaştım. Şeker hastasıyım ve sekiz senedir tiroid sorunlarıyla da mücadele ediyordum. Bu konularla ilgili tedavilerde bana büyük yardımcı oldu Birsen Hanım. Çevremdeki herkese kendisini tavsiye ediyorum; bilgili, başarılı ve sempatik bir doktor. Hastaya yaklaşımı çok nazik ve kibar, bu yüzden kendisinden çok memnunum.
ç...
Uzm. Dr. Birsen Ünsal Koyuncu'ya tanıdığımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Düzelmeyen şeker şikayetimle başvurdum. İlgi ve alakasından çok memnun kaldım. Doktor Hanım çok detaylı ilgilendi. Doğru tetkik ve tedavisi sayesinde şeker seviyem düzene girdi. Güler yüzü ve pozitif enerjisi var. Kesinlikle tavsiye ederim.
ah...l
Tavsiye üzerine gittim. Çok ilgisi ve anlayışlı bir doktor. Annemin uzun süredir düzelmeyen şeker rahatsızlığı doktor hanımın sayesinde düzeldi. Kendisine çok teşekkür ederim. Mutlaka tavsiye ederim.
su....
Kronik troid rahatsızlığın var. Birsen Hanım'a İlk randevunuzdu. Detaylı muayene ve detaylı açıklamaları tatminkardı. Kontrol için geldiğimde önceden hazırlık yapıp notlar almış olması ziyadesiyle mutlu etti ve güven verdi. Tedavi sürecine artık doktorumuzla devam edeceğim.
d.....
Tiroid ameliyatı sonrası şikayetlerim için araştırarak buldum Uz.Dr Birsen hanımı. Çok sempatik ve anlayışlı biri. Çok ilgiliydi.Çok açıklayıcıydı. Kendisine cok teşekkür ederim. Kendisiyle umarım hep sağlıklı günlerde görüşürüz.
l....e
Uzun zamandır kilo vermeme problemi, adet düzensizliği ve hormon sıkıntılarım yüzünden hocama başvurdum ve çok memnun kaldım. Yurtdışından geldiğim için tedavi sürecini ona göre planladık. Sakin ve naif biri. Yıllar sonra problemin ne olduğunu bulmuş olduğu için kendisine minnettarım.
Birsen Ünsal Koyuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Birsen Ünsal Koyuncu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları, İç Hastalıkları. Size Birsen Ünsal Koyuncu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Subkütan Enjeksiyon, Tiroid Kan Testleri, Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Tam Idrar Tahlili(Tit), Hemoglobin A1c(Hba1c), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im.
Birsen Ünsal Koyuncu adresi nerede?Birsen Ünsal Koyuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebizli Mahallesi 1116. Sokak No:4 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Birsen Ünsal Koyuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Birsen Ünsal Koyuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Birsen Ünsal Koyuncu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Birsen Ünsal Koyuncu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Birsen Ünsal Koyuncu hangi dilleri konuşuyor?Birsen Ünsal Koyuncu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Birsen Ünsal Koyuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Birsen Ünsal Koyuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Birsen Ünsal Koyuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Birsen Ünsal Koyuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 55 hasta / danışan, Birsen Ünsal Koyuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Birsen Ünsal Koyuncu hangi sigortaları kabul ediyor?Birsen Ünsal Koyuncu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Birsen Ünsal Koyuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Muratpaşa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla