Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48, Beyoğlu
de...n
Sayın saygı değer Bora bostancı hocam benim için çok değerli biri ben fibromiyarji hastasıyım ve kullandığım ilaçlarımı ağrılarım hafifletmek yetmiyordu Bora hocam muayene olmaya gittiğimde yaşadığım tramvalar ve acılar beni hayattan yaşam sevincimi almıştı yasamak dahi istemiyorum dum ben fibromiyarji hastalığima ek olarak verdiği ilaçlar olsun konuşmak olsun bana çok iyi geldi. Tedavisi devam ediyor. Tekrar muayene gidileceğini son yaşadığım iki büyük tramvalarim oldu inanıyorum ki tekrar benimle konuşup vereceği yeni ilaç tedavisi bana iyi gelelecek. Bora hocam iyi ki sizi tanımak o güzel enerjiniz bana cok iyi geliyor
b....e
Bora Bey bana kalırsa kesinlikle işini severek yapıyor. Önceden başka bir doktor tarafından bana sosyal anksiyeteye bağlı majör depresyon tanısı konuldu. İlaç tedavime devam ediyordum şehir değiştirince Bora Bey ile tanıştım. Hikayemi dikkatle dinleyip sorunlarıma yardımcı olmaya çalıştı. Aylardır tedavi sürecimiz devam ediyor. Kendisinden çok memnunum
Bora Bostancı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bora Bostancı, Psikiyatri.
Bora Bostancı adresi nerede?Bora Bostancı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48 Beyoğlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bora Bostancı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bora Bostancı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bora Bostancı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bora Bostancı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bora Bostancı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bora Bostancı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bora Bostancı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyoğlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beyoğlu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler