Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Total Diz Replasmanı
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Bora Şerifhan Alpaydın Muayenehanesi
1999 ocak-temmuz ayları arasında Fransa’da prof. Dr. Philippe Neyret eşliğinde diz cerrahisi üzerine özel eğitim almıştır. 2000 yılında Ankara Gata’da Mikrocerrahi eğitimi almıştır. 2002 yılında el ve mikrocerrahi alanında uzmanlık tezi hazırlamıştır.
Op.Dr. Bora Şerifhan Alpaydın, mesleki çalışmalarına İzmir'de bulunan özel muayenehanesi'nde devam etmektedir.
be...
76 yaşında , bir çok kronik rahatsızlığım varken aynı anda iki diz protezi ameliyatı çok başarılı geçti. Çok memnunum. Yeniden yürüyebilmek, ağrılarımın bitmesi inanılmaz mutluyum. Hayata tekrar bağlandım .
v.....
2 aydır devam eden diz ağrısıyla gittim. Röntgen ve mr sonuçları ile nokta atışı ile ağrımın sebebini açıkladı. Ameliyat olma ihtimali ile korkarak gittim. Doktorumuz iğne tavsiye etti, ağrılarım azalmış bir şekilde ofisinden çıktım. Ağrılarımın tekrarlanmaması için yapmam gereken hareketlerden bahsetti. Hastanın aklında tek bir soru işareti kalmayana dek ayrıntılı açıklamasıyla, ilgisiyle ve bilgisiyle işindeki uzmanlığını belli ediyor.
ş.....
Tavsiye üzerine ulaşmıştık kendisine. Annem için gittik ayak bileği ve el bileği kırıldığı için röntgen filmlerinin görselini attık ve vakit kaybetmeden ertesi gün ameliyata aldı. Ameliyat sonrasında takipteydi her an ulaşabiliyoruz kendisine. Açıklayıcı olmasını da beğendim.
z.....
Annem için tavsiye üzerine gittik, mükemmel bir insan. Annem diz protezi ameliyatı oldu. ameliyattan önce sonra samimiyetiyle bize güven sağladı, ne zaman arasak cevap verdi. Hala kontrollere gidiyoruz. Ameliyat sonrasında da her konuda yardımcı oldu. Akşam saati olsa bile aradığımızda yardımcı oldu. Çok memnunuz her anlamda.
ö....)
Referans yoluyla gittik. 10 yıldan beri doktorumuz, ameliyatlarımızı yaptı. Babamın kalça ameliyatını annemin kalça diz ameliyatını ve benim omuz ameliyatımı yaptı.Sonuca ulaşabildik, İyi bir doktor, ilgileniyor. Ameliyat sonrası süreçte de rahatsız olmadık ilgisinden yanada sorunumuz olmadı.Yan etkileri de olmadı. Doktorumuzdan her zaman sorularımıza yanıt bulabildik.
Doktorumun hastaya yaklaşımı çok güzel. Bilgisi çok iyi. Omuz yırtığı ameliyatı olmuştum. Üç sene oldu. Ameliyat sonrası ağrılarım çok azaldı gittikçe iyileşti. Daha sonra bel fıtığı tedavisi içinde gittim ayrıca sol el baş parmağıma prp yaptırdım kendisinden memnunum.
g.....
Trafik kazası geçirmiştim ,kaza anından sonra gittiğim hastanede acilde denk geldi ve menisküs ameliyatı dizimde bağlar kopukluğu sebebi ile ameliyat oldum. Üst kaval kemiği kırığı olduğu içinde ameliyat oldum. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı. Samimi olmasını beğendim, her türlü yardımcı oldu. Bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim.
ha...t
2007 den bu yana tanıdığım ve dalında guvenilebilir doktorluğu bilgisi dışındada güler yüzü ve babacan olması ayrı apayrı bi durum 2018de oğlumun parmak ameliyatı bugunde ayaklarına yanlış tedavi uygulanırken onun önüne hocam sayesinde geçip yanlış tedaviden doğru tedaviye geçmiş olduk başarılarınız daim olsun hocam...
gi....
Şerifhan Hoca ailemizin doktoru gibidir. Ailemizde şimdiye kadar yaptığı her ameliyat çok başarılıdır. Kalça boyun kırığı ameliyatımı da başarıyla gerçekleştirmiştir.
uğ...
Muayene sürecinden ameliyatın bitimine kadar çok güven verici bir konuşma ve bilgileriyle bize destek oldu kapalı omuz ameliyatı oldum ve çok kısa bir süre içinde sağlığıma geri kavuştum 15 günlük fizik tedavi sürecim oldu şuan istediğim hareket kabiliyetini rahatlıkla yapabiliyorum kendisine ve çalışanlarına çok teşekkür ederim.
Bora Şerifhan Alpaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bora Şerifhan Alpaydın, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Bora Şerifhan Alpaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Batık Tırnak Tedavisi, Diz Artroskopisi, Diz Problemleri, Kalça Koruyucu Cerrahi, Halluks Amputasyonu, Menisküs Tedavisi, Kalça Protezi.
Bora Şerifhan Alpaydın adresi nerede?Bora Şerifhan Alpaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bora Şerifhan Alpaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bora Şerifhan Alpaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Bora Şerifhan Alpaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Bora Şerifhan Alpaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Bora Şerifhan Alpaydın hangi dilleri konuşuyor?Bora Şerifhan Alpaydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Bora Şerifhan Alpaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bora Şerifhan Alpaydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Bora Şerifhan Alpaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, Bora Şerifhan Alpaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları