Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi
Yeşilbahçe mh. Metin Kasapoğlu cd. Saadet Ap. No 33/2 Muratpaşa -Antalya, Antalya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Kredi kartı, Nakit

Abdominoplasti

Baldır Protezi +59 daha fazla

Bariatrik Cerrahi

Blefaroplasti

Botoks

Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi

Op.Dr. Bora Yücel Antalya- Lara bölgesinde Estetik Cerrahi ve Plastik Rekonstruktif Cerrahi alanlarında kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Makaleler

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Lazer Liposuction

Merhabalar Dr.Bora Yucel Bey'e 13 gün önce gıdı liposuction ameliyatı oldum. uzun süredir düşündüğün ancak bir turlu cesaret edemedigim bir ameliyatı. Ancak doktor bey ile görüştükten sonra işlemi ve ameliyatı sürecini ve ameliyat sonrasini tüm detaylarıyla itina uzun uzun ile anlattı. Tüm sorularıma özenle cevaplar verdi. Ve görüşmeden sonra hemen ameliyat olmaya karar verdim. Tüm ameliyat sürecimiz içerisinde ve sonrasında hem doktor bey hem asistanları çok ilgiliydiler. İstediğim veya aklıma takılan her durumda ve konuda tüm yönlendirmeleri çok güzeldi. Suan ameliyat olalı 17 gün oldu ve muhteşem bir değişim var. Doktor bey in işlemlerinden çok memnun kaldım. Keske doktor beyi daha once tanimis olsaydim ve ameliyat icin bu kadar beklemek ve korkmak zorunda kalmazdim. Gerçekten gönül rahatlığıyla tüm islemleriniz için kendinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. =)

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Liposakşın

Yıllardır korktuğum ve bi yandan da çok istediğim çene ucu implant ve gidi lipoyu bu konu da Bir çok doktor da araştirdim ve bora hocamızla tanıştım gerçekten almak istediğiniz bütün cevapları detaylı bir şekilde bu arada çok soru sordum mükemmel bir sabırla hepsini detaylarıyla birlikte o kadar net açıklamalarda bulunarak beni çok rahatlattı hiç düşünmeden hemen ameliyat günümüzü belirlemek istedim asistanı da çok güler yüzlü ilgiliydi gerçekten bu ameliyatı olacaklara kesinlikle bora yücel hocamızı tavsiye ederim iyiki de olmuşum..

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Liposakşın

Doktor beye karinliposuction ve bbl işlemi yaptırdım sonuçtan çok memnun kaldım .
Ameliyatının ertesi günü butigimi açıp çalıştım iyiki doktor beyde karar kalmışım.
Ameliyat öncesi sonrası takibimi asistan hanım yapti çok ilgili ve alakalıdır herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Liposakşın

Doktor beye tüm bacak liposuction ameliyatı oldum kendisini çok araştırdım .
Psikolojik olarak çok yıpranmıştım.
En son bora hocanın yorumlarını okuyup kendisinin muayenesine gittikten sonra karar verdim ordan mutlu çıkacağım emin olup bu ameliyata karar verdim .Bugün kontrolum vardı ilk kez bu kapıdan mutlu bir şekilde içeri girdim ve sonuçtan okadar memnun kaldım bu süreçte .Kendisi ve asistanı ile aile gibi olduk .
Ameliyat öncesi ve sonrası takip çok titizlikle asistanıyla devam ettik .Herkese tavsiye ederim .

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Randevu

Doktor beye karın germe liposuction ameliyatı oldum, Danimarkadan bu ameliyat için geldim. Sürecimiz çok rahat geçirdim ve yakından takip ettiler. Kendisine ve asistanı bu süreçte hep yardimci oldular, bugün dönüyorum ve çok memnunum. Asistanı çok güleryuzlü ve bilgili ve empati yeteneği olan bir hanimefendi. Herkese tavsiye ediyorum

Ş
Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Göz Kapağı Estetiği

10 gün önce üst göz kapağı ve yüz germe ameliyatı oldum bu kadar kolay ve çabuk iyileşeceğimi düşünmemiştim bütün samimiyet ve içtenlikle beni karşılayan ve mükemmele yakın yaptığı ameliyat için doktor beye ve asistanı iyi ki varsınız

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Abdominoplasti

Merhaba ben 53 yaşında bir kadınım aşırı kilo verme sonucu çok fazla sarkan bir karnım vardı bu ameliyatı çok düşünüyordum fakat kalp hastası olduğum için kimse bu ameliyatımı yapmaya yanaşmadı açıkçası benim de korkularım vardı ama Bora beyle tanıştım kendinden emin açık bir dille bu ameliyatı yapabileceğini anlattı 23 Nisan salı günü ameliyatımı gerçekleştirdi inanın sıfır ağrı ve acı ile bugün altıncı günüm çok memnunum yeni karnımın görüntüsü şimdiden harika çok mutluyum Bora bey bana yeni karnımla birlikte yeni bir hayatta verdi asistanıda çok harika bir bayan çok ilgili ve alakalı iyiki tanımışım iyiki Bora beyin kliniğine gitmişim çok mutluyum inanın sıfır ağrı sıfır acı hiç ameliyat olmamışım gibi tüm tanıdıklarıma tavsiye edeceğim işini bilen çok başarılı bir doktor kendisi

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)

Geçen yıl doktor Bora yücel e karıngerme liposuction ameliyati oldum .
Yurtdısından bu ameliyatlar için geldim .
Kendisi ve asistanı ile tanıstiktan sonra içinizde hiç şüphe kalmiyor .Doktor bey çok detaylı muayene ediyor .Kendinizi evinizdeymissiniz gibi hissediyorsunuz .Bu seferde kolgerme ameliyatı icin geldim artik bağimlisı oldum .Asistani ile yurtdısında olmama rağmen sürekli iletişim halindeyiz tedavi ilgi alaka muhtesem doktor bey cok cok disiplinli ameliyatimin 5.günü kendimi cok iyi hissediyorum .Kışında uyluk germe ameliyatı için geleceğim .
Busenenin sonuna doğru evleniyorum .Herkese tavsiye ediyorum

Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Botoks

Doktor Bora yücel 'e botox ve dolgu ve gençlik aşısı yaptırdım .sonuçtan çok memnun kaldım .
Cildim ışıl ışıl oldu .
Kendisi ve asistanı çok ilgili davrandı.
Herkese tavsiye ediyorum.
İyiki sizi tanıdım güvenle gidebilirsiniz.

Ö
Konum: Op.Dr Bora Yücel Plastik Rekonstruktif Estetik Cerrahi Meme Küçültme

40 yaşındayım.3 çocuğum var biri 2 yaşında üstelik.Hamilelik ve emzirme sonrası oluşan deformasyonlar için meme küçültme ve karın germe ameliyatı olmak istedim.İyi ki Dr.Bora beyi tercih etmişim.İlk görüştüğüm doktordu kendisi ve aklımda hiç bir soru işareti kalmadı.Asistanı ve kendisi oldukça ilgili.Çocuklarım olduğu için bu ameliyatlardan çok çekinmiştim.şuan ameliyatımın 1. Haftası doldu ben ilk günden itibaren sıfır acı ve ağrı yaşadım.Doktor bey kolay olacağını söylemişti ancak ben bu kadar acısız ve ağrısız olacağını düşünmemiştim.İlk muayene, sonrasında hastanedeki hazırlık ,ameliyat ve sonrası süreç harikaydı hiç zorluk yaşamadım.Asistanı zaten her aşamada aradı ve yönlendirdi istediğim her zaman ulaşabiliyorum. Şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim.Kendi işlerimi kendim görebilir halde eve geldim ve şuan normal hayatıma geri döndüm..İyi ki olmuşum herkes çabuk iyileşmeme çok şaşkın.Çok memnun kaldım.Sezeryan ve apandist ameliyatlarımla karşılaştırdığımda iyileşme süreci çok hızlı.