Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Artroskopik Cerrahi
Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Ağrı Pompası
Diz Artroplastisi
Diz Bağı Yaralanmaları
Diz Problemleri
Diz Protezleri
Eklem Cerrahisi
Eklem Protezleri
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
Kalça Protezi
Total Kalça Replasmanı
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Ben çok memnunum doktorumdan, bana vurduğu iğneler beni kurtardı.Benim omzumda zorlamadan ötürü ödem oluşmuş, sol kolumu hareket ettiremiyordum.Şimdi düzeldim.Çok beyefendi, herkese çok kibar davranır.Ben memnunum.İğne tedavisi uyguladı bana.İğneleri beni kurtardı.Fizik tedaviye de beni yönlendirdi.Şimdi Allah'a şükür iyiyim.Kendisine teşekkür ederim.
el...n
sağ elimin orta parğı eklem ağrısı için başvurdum. beni detaylı olarak bilgilendirdi. tedaviye başladı. çok memnun kaldım.
üm...
Annemin diz ameliyatını yaptı ve kısa sürede tüm ağrılarından kurtardı kişiliği ve ilgisi için çok teşekkür ederiz.
se...z
Maharetli elleriyle iki bacağımıda ameliyat eden sevgili doktorumuz budak bey elleriniz dert görmesin başarılarınızın devamını dilerim
z.....
Bugün menisküs ameliyatı oldum. Budak beyin ilgisinden alakasından Allah razı olsun Rabbim böyle iyi kalpli doktorlarımızın sayısını artırsın inşallah herkese tavsiye edebileceğim tanıdığım tek doktor ⚕️
sr...n
Hocam öncelikle mükemmel bir insansınız.ilginiz alakanız kişiliğiniz tartışılmaz.ben orta parmağım çıkmıştı.usanmdan bıkmadan ilgilendin allah yolunu bahtını açık etsin.allah razı olsun.
hü...n
Allah razi olsun doktor böyle olur diyecegimiz bir doktor ilgi alaka sanki kendi akrabasiyla ilgileniyo bugun oglumun bacagindan ameliyat yapti içim okadar rahat teslim ettik kendisine tek kelimeyle harikaaa bir doktor hem mesleki hem insanlik yönunden tekrar Allah razi olsun kendisinden ....
cf...e
Süper doktor.Önce insan.Başka söze gerek yok.Eşimin dizine tedavi uyguladı memnunuz.Senelerdir emar çekilmeyi reddeden eşimi ikna etmeyi başardı.Allah razı olsun.Herkese Tavsiye ederim.
g.....
Çok iyi, çok beğendim çok başarılı bir doktor. Güvencim sonsuz ona. Kalçam kırılmıştı kalça çıkıklığından ameliyat oldum ilgisi çok büyük.Aileden biriymiş gibi yakın davranıyor. Allah ondan razı olsun çok memnunum,kontrollerim devam etmekte.Gidiyorum muayene ediyor,inceliyor. Budak beye ısındığım kadar hiç bir doktora ısınamadım.Böyle doktoru herkese tavsiye ederim.Ben çok memnun kaldım,allah ondan razı olsun.Saygılar.
Dr.Budak bey harika bir insan. Adam gibi adam, insanlığından dolayı tercih ettim.ayağım kesilecek dediler ama Budak bey kestirmedi iyileşecek dedi. Ameliyat oldum 2 parmağım alındı .Şekerden ve damar tıkanıklığından dolayı ameliyat oldum.Kontrollerim devam etmekte.
Budak Seçkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Budak Seçkin, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Budak Seçkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Artroplasti, Artroskopi, Artroskopik Cerrahi, Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi, Diz Artroplastisi.
Budak Seçkin adresi nerede?Budak Seçkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı mah, Kızılay Blv. No:30 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Budak Seçkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Budak Seçkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Budak Seçkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Budak Seçkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Budak Seçkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Budak Seçkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Budak Seçkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Budak Seçkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Budak Seçkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Budak Seçkin hangi sigortaları kabul ediyor?Budak Seçkin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları