• C

Kız kardeşimin tavsiyesi üzerine gittim. Mesleğine ve işine çok ilgili. Kanal tedavisi, dolgu ve kaplama yapmıştı. 6 senedir bir problem yaşamadım.

• başka bir yer Diğer  •

Bugra Bey'e arkadasimin tavsiyesiyle gitmistik. Ben dolgu yaptirdim. Kanal tedavim icin de randevu aldim. Tum tedavi surecini detayli anlatarak bizi bilgilendirdi ve açıklamalarıyla o koltuktan korkan beni rahatlatti. Her sey cok acik, kolaylikla oldu.

• C

Buğra hoca dolgu tedavimi yaptı. Güler yüzü ve açıklayıcı tavrıyla tedavim sorunsuz geçti. Çok memnun kaldım

• Ç

Kız kardeşimin doktoruydu ben de kanal tedavilerimi yaptırdım. çok memnun kaldım .ilgili,açıklayıcı ve deneyimli bir hekim

• N

Yaptırdığım kanal yenileme işleminden önce verdiği bilgiler son derece anlaşılır ve detaylıydı, tüm ağrılarım geçti ve sayesinde dişim çekimden kurtuldu.

• I

Kanal tedavim için Buğra hocam çok ilgilendi yardımcı oldu. Eli hafif hızlı süper çalışıyor

• R

Kanal yenileme için tavsiye üzerine gittim. Yıllardır aynı dişten problem yaşadım. Tedavi süreci gayet konforlu geçti. Yıllar sonra gerçekten ilk defa dişimi sorunsuz rahat kullanabildim . hiç bir sorun kalmadı. Daha önceki dişçim alışma sürecinden bahsetmişti. Tedaviden hemen sonra istediğimi yedim içtim. Aşama aşama anlatarak tedavi sürecini tamamladı. Üzerineden 3 ay geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Buğra Bey.ilgili ve işinde de gayet başarılı bir endodonti uzmanı. Tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •

Kendisine kanal yenileme yaptırdım. Kanal yenileme yapıldıktan sonra ağrılarım git gide şiddetlendi ve geceleri uyuyamadım bile. Ağrı kesicilerle de geçmiyordu. Sonrasında kliniğe tekrar gittim. Dişime bakıldığında diş etimin içinde kocaman pamuk bulundu ve dişim çekilmek zorunda kalındı. (Buğra Bey yoktu) Diş etimdeki beyazlama da bu kanal yenileme işlemiyle beraber oluşmuştu. Kliniğe tekrar gittiğimde de orayı gösterdim ve pamuk oradan çıktı. Eğer pamuk kanal yenileme sırasında fark edilseydi diş en başından çekilirdi ve kanal yenileme sonrasındaki o şiddetli ağrıları günlerce çekmezdim.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet