Abdominoplasti
Bacak Estetiği
Badem Göz Estetiği
Burun Estetiği
Vanity
Portekiz (2010) ve Yunanistan’da (2012) değişim programlarına katıldı.
2016 yılında S.B.Ü Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Asistanı olarak göreve başladı.
5 yılın ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak atandı. Çalışma hayatı boyunca alanında uzmanlığını pekiştirecek eğitimlere katıldı ve çeşitli sertifikalar aldı.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Buğra İpek adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Buğra İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buğra İpek, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Buğra İpek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Abdominoplasti, Burun Estetiği, Bacak Estetiği, Badem Göz Estetiği.
Buğra İpek adresi nerede?Buğra İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Tophanelioğlu Caddesi No:1A/A Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buğra İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buğra İpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buğra İpek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buğra İpek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Buğra İpek hangi dilleri konuşuyor?Buğra İpek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buğra İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buğra İpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buğra İpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Buğra İpek hangi sigortaları kabul ediyor?Buğra İpek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Avcılar Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Esenyurt Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Maltepe Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocaeli Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Daha fazla (14)Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Üsküdar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra