g....
Kendisi harika ilgili, sabırlı, bilgili ve nazik. Hastayı, ayrıntıları dinler. Annemin önceden hiç şikayete sebep olmamışken aniden ortaya çıkan safra kesesi taşı ve akut pankreatit için gittik. Ne olduğunu, neler yapılabileceğini ayrıntılı olarak anlattı, başka doktorlar tarafından yapılan yanlış yönlendirmeleri düzeltti, her daim kontrol etti. Annemi bu süreçte sakinleştirdi, engin bilgileri sayesinde annemin iyileşmesinden sonra genel cerrahiye yönlendirdi, hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Kendisine minnettarız. Annem sağlığına kavuştu.
al...o
1 sene teşhis konulamayan Ülseratif Kolitime teşhis koyup başarı ile tedavi etmiştir. Kendisinden çok memnunum. Bir psikolog gibi hastasını dinliyor..
nu...f
Super bir hekim....KArarli, bilgili, profesyonel. Herkese tavsiye ederim.
me...k
kesinlikle çok iyi bir hekim.insanın güvenle kendini teslim edeceği bir hekim teşekkürler...
Buğra Tolga Konduk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buğra Tolga Konduk, Gastroenteroloji.
Buğra Tolga Konduk adresi nerede?Buğra Tolga Konduk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buğra Tolga Konduk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buğra Tolga Konduk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buğra Tolga Konduk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buğra Tolga Konduk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buğra Tolga Konduk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buğra Tolga Konduk hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Buğra Tolga Konduk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.