Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diş Hekimi Randevusu

20'lik Diş Çekimi +20 daha fazla

Apikal Rezeksiyon

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Eti Estetiği

Diş Hekimi Randevusu

Dt. Buket Çikolar

Dişhekimi eğitimini, 2001-2006 İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesinde tamamladı. 2006 yılından itibaren çeşitli özel kliniklerde görev aldı. 2013 -2020 yılları arasında kurucularından olduğu Dentarmoni diş polikliniğinde çalıştı .2020 Eylül ayından itibaren kurucusu olduğu Buket Çikolar butik konseptli diş kliniğinde tam zamanlı görev yapmaktadır.

Röportaj

Ş

Süper Diş Hekimi ciddi bir ön yargıyla geldim aşırı titiz ve duyarlı bir insanım ve doktorum çok doğal ve hassas bir diş uygulaması yapması beni çok mutlu ve huzurlu bir şekilde diş hekimine gelebileceğimi göstermiş oldu.

Sayın Buket Çikolar , diş hekimleri en çok korktuğum hekim grubudur nedeni çünkü beni bayıltan ağrıdan şoka sokanlardır.Sizinle diş hekimlerine bakışım değişti.Elinizin hafifliği rahatlıkla rahatlıkla diş bakımı diş yapımı artık benim için çok kolay bir olay,teşekkürler,teşekkürler.Ailece size güveniyoruz.

Buket Hnm sayesinde fobimi yendim. Diş çektirmek hiç bu kadar mutluluk verici bir olay olmamıştı.benim için. Önceleri dişim aradığında kaçacak yer ararken şimdi Buket Hnm'ın güvenli ve kuş kadar hafif ellerine kendimi korkusuzca bırakıyorym.

Bir tanıdığım sayesinde ulaştım ve çok memnun kaldım. Mekan olarak çok düzgün bir yer. Doktor'un eli çok hızlı ve hastasını sakinleştiren bir yapısı var. Diş taşı temizliği,diş çekimi ve implant işlemleri yaptırdım.Çok memnun kaldım tedavisinden. Herkese tavsiye ediyorum.

C

Dişçi korkularım vardı ve çok çekiniyordum. Kendisine gittiğimde konuşmalarıyla ve ilgisiyle çok rahatlattı. Çok fazla güven hissettim. İğneyi bile vurduramıyordum ilk gittiğimde şuanda hissetmiyorum bile. Komple implant işlemi yaptırdım. İlgi alakası süper bir doktor.

Buket Hanım sayesinde fobimi yendim.Diş çektirmek hiç bu kadar mutluluk verici bir olay olmamıştı benim için önceleri dişim ağrıdığında kaçacak yer ararken şimdi Buket hanımın güvenli ve kuş kadar hafif ellerine kendimi korkusuzca bırakıyorum çok teşekkür ederim

Ş

Buket hanım süper bir diş hekimi ciddi bir ön yargı ile geldim aşırı titiz ve duyarlı bir insanım Buket hanımın çok hassas bir diş uygulaması yapması beni çok mutlu etti ve huzurlu bir şekilde diş hekimine gelebileceğimi göstermiş oldu