Büyükşehir Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Ekinoks Residence E-2 Blok Kat 5 Daire 25, Beylikdüzü, İstanbul
Büyükşehir Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Ekinoks Residence E-2 Blok Kat 5 Daire 25, İstanbul
Gottman Çift Terapisi
WAIS İkili Benzerlikler Alt Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Murat Başar Gürbüz Muayenehanesi
***Lisans eğitimini 2015 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde onur derecesi ile (%100 İngilizce) tamamlamıştır. Üniversitedeki eğitimi süresince alan içi stajlarını başta İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi (Konsültasyon ve Liyezon Psikiyatrisi), Hümanite Tıp Merkezi olmak üzere farklı kurumlarda ‘’stajyer psikolog’’olarak yapmıştır.
***Lisansını tamamladıktan sonra farklı eğitim kurumlarında yaklaşık 2 yıl süresinde "psikolog "olarak çalışmalarını yürütmüştür. Bu süreçte kurum içerisinde ve dışarısında ailelere, çocuklara ve yetişkinlere yönelik farklı alanlarda(stresle başa çıkma, aile içi ve kişilerarası ilişkiler ,okul kaygısı) çeşitli seminerler vermiştir.
***2017 yılından itibaren yüksek lisansına Okan Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında tezli olarak devam etmiştir.
***2018 yılı Ekim ayı itibariyle Medicana International İstanbul Hastanesi Psikiyatri bölümünde psikolog olarak görev yapmıştır. Şu anda Beylikdüzü bölgesinde "klinik psikolog" olarak devam etmektedir.
***Çalışmalarını bireysel psikoterapiler, çift terapisi ve cinsel terapiler olarak yetişkinlerle yürütmektedir. BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) ,ACT (Kabul ve Adanmışlık Terapisi) ve Psikodinamik Terapi yönelimli çalışmaktadır.
***Bunun yanı sıra WISC-R (Wechsler Çocuklar İçin Zeka Testi), WAIS (Wechsler Yetişkinler İçin Zeka Testi), MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), MOXO (Dikkat Eksikliği , Hiperaktivite ve Performans Testi) ile alakalı uzmanlık eğitimlerini tamamlamıştır. Şu anda aktif olarak uygulamalarını yapmaktadır.
***Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur tarafından verilmekte olan Kognitif Davranış Terapileri Eğitimi ve Süpervizyonu sürecine devam etmektedir.
***Prof. Dr. Doğan Şahin tarafından verilmekte olan Dinamik Yönelimli Psikoterapi Eğitimi sürecinin 3 modülünü de tamamlamıştır.
*** Prof.Dr.Doğan Şahin tarafından verilen " Psikodinamik Yönelimli Cinsel Terapi" seminerleri serisini tamamlamıştır..
***Kendi psikanaliz sürecinden geçmeye devam etmektedir..
***İngilizce ve online olarak terapi hizmeti sağlamaktadır.
***Türk Psikologlar Derneği üyesidir.
***Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği üyesidir.
TAMAMLADIĞIM EĞİTİMLER
**ACT (Kabul ve Adanmışlık Terapisi ) I.,II. ve III.Modül
(Kognitif Ve Davranış Terapileri Derneği)
**Gottman Çift Terapisi I.,II.ve III. Modül
(Psikolojİstanbul)
**Çocuklara Uygulanacak Projektif Ve Objektif Testler
(Psikoterap-İst Psikolojik Danışmanlık Merkezi)
**Psikodinamik Yönelimli Terapi Eğitimi
(Prof.Dr.Doğan Şahin)
**Psikodinamik Yönelimli Cinsel Terapi Eğitimi
(Prof.Dr.Doğan Şahin)
**Kognitif Ve Davranış Terapileri Eğitimi(
(Prof.Dr.Mehmet Zihni Sungur)
Süreç Devam Etmektedir...
UYGULADIĞIM TESTLER
WISC-R (Wechsler Çocuklar İçin Zeka Testi)
WAIS (Wechsler Yetişkinler İçin Zeka Testi),
MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri),
MOXO d-CPT (Yetişkinlerde ve Çocuklarda Dikkat Eksikliği , Hiperaktivite ve Performans Testi)
DIVA (Yetişkinlerde Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Testi)
Standardize Mini Mental Test
d.....
Buket Hanım ile haziran sonunda terapiye başladık. Terapi sürecim okul dolayısıyla online olarak devam etmekte. Kendisi gerçekten çok ilgili ve çok anlayışlı birisi. Hayatımın her alanında oldukça yardımı oldu ve olmaya devam ediyor :) İyi ki tanımışım kendisini :)
e....s
Buket hanımla bi yakınım olan danışanı sayesinde tanıştım. Zorlu bir hastane sürecinde yaşadıklarımdan dolayı meydana gelen kaygı bozukluğumu yönetebilmek adına başvurmuştum. Bi kaç hafta süren seanslar neticesinde birlikte üstesinden gelmeyi başarabildik diyebilirim. Yardımları ve yaklaşımları için burdan birkez daha teşekkür etmek isterim.
z....k
Sevgili Buket Hanım’la yollarımın kesişmesi benim için büyük şanstı . Yaklaşımı anlayışı ses tonu çözüm odaklığı , tüm bunların birleşimiyle çok güzel ve verimli bir terapi süreci geçirdim . İyiki Buket Hanım Zorlu sürecimde bana çok çok yardımcı oldu
şe...t
Doğum sonrası yaşadığım zorluklarla ilgili destek almak için başvurduğum terapi sürecinde Buket hanımla çok yol kat ettik. Bilgi birikimi, mesleki donanımı, güçlü iletişimi ile daha ilk seanslarımızda doğru bir karar aldığımı hissettim. İyi ki Buket hanım diyorum ve terapi sürecini hayatımın bir parçası olarak devam ettirmeyi diliyorum. Eğer herhangi bir sebepten dolayı destek alma düşünceniz varsa, bununla ilgili araştırma yapıyor ve bu yorumu okuyorsanız lütfen kendinize bu iyiliği yapın
i̇...h
Bir onkoloji hastası ve kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak oldukça zorlandığım ve hayatımla başa çıkamadığım bir dönemde tanıştık Buket Hanım ile. Kendisi ilk seansımızdan beri sakin sesi, anlayışlı bakışları ve kapsamlı bilgisi ile yanımda oldu, düşünce ve duygu sistemimi anlamama yardımcı oldu. İyi ki tanışmışım, iyi ki seanslara başlamışım dediğim birisi. O olmasaydı bu süreci bu kadar dengeli atlatamazdım. Kendisi sabırlı, profesyonel, canayakın ve anlayışlı. Kanser sürecimi kabullenmeme ve kaygılarımı kontrol altına almama yardım etti. Çakıllar, dikenler ve engellerle dolu karanlık bir yolu beraber çiçekli, aydınlık, bahar kokulu bir hale getirdik.
Buket Hanım'ı çok beğeniyorum.Tanıdıktan sonra hayatım değişti, kendisiyle konuştuğum zaman rahatlıyorum.Nasıl davranacağım, ne yapacağım hakkında bana çok güzel yol gösteriyor.Seviyorum kendisini.Benim takıntılarım vardı. Konuşmaları, yol açmaları beni çok rahatlatıyor.Devam ediyoruz görüşmeye, bırakmayı hiç düşünmüyorum.Çok ilgili, konuşmaları çok hoşuma gidiyor.Aramasam bile kendisi beni arayıp soruyor.Çok güzel davranışları var Buket Hanım'ın.
ç.....
Ben kendisinden çok memnunum, disiplinli biri. Kendimde verim aldığımı düşünüyorum ve devam etmeyi düşünüyorum.Benim müthiş şekilde farkındalıklarımın arttığını düşünüyorum.Kaos içerisindeyken kendime değer vermek gibi bazı şeylerin farkında olamıyordum.Şimdi bakış açım değişti.Buket Hanım bence gayet objektif bir danışman.
Buket Hanım'dan çok memnunum, onunla tanışmış olmam büyük bir şanstı benim için.Harika bir psikolog.Şansı olan herkesin yolu Buket Hanım'a düşsün.Kendime dışardan daha objektif, daha gerçekçi bakabiliyorum, yaşadıklarımı anlamlandırabiliyorum.Gerçeklerle yüzleşmek ne kadar zor olsa da ileri vadede bana daha iyi geleceğini biliyorum.Ben etrafımdaki insanları yönlendiriyorum kendisine.Bu konuda profesyonel olduğunu düşünüyorum, işini ciddiyetle yapan bir insan.Başka psikologlarla da zaman zaman çocuğum için görüştüğüm oldu.Buket Hanım çok daha profesyonel geldi bana.Psikoloğumu seviyorum.
ş.....
Buket Hanım benim yeniden kendimi bulmamı sağladı,sonsuz teşekkür ederim kendisine. Birlikte çalışmaktan çok mutluyum.Ben çok mutlu ayrılıyorum ve verdiği tavsiyelerle, beni dinlemesiyle, çözümleriyle kendi hayatıma yön verdim.Büyük bir depresyondaydım kendisine gittiğimde. Şuan depresyonda değilim, kat edeceğim yollar var.Bu yolda çok mutluyum kendisiyle çalışmaktan, seansımdan çıktıktan sonra bütün hafta rahat hissediyorum.Daha çok çevresel etken değil de benim kim olduğumla ilgileniyor.Orası benim alanım ve benim ne hissettiğime odaklanıp sadece sorup bunların üzerine geliyor.Kendi duygularımı bilmediğimde kendi duygularımı ortaya çıkartmamı sağlıyor.Yaklaşık 2.5 aydır görüşüyoruz ve devam ediyoruz kendisiyle.
a....p
Buket Hanım ile geçen sene görüşme yapmaya başladık. Psikiyatristimin önerisi ile ilaçların yanında terapi almam söylendi.
Anksiyete ve depresyon ile ilgili şikayetlerim konusunda Buket Hanım'ın kafamdaki sorulara verdiği cevaplar ve düşüncelerim için kendimi sorgulamamı ve daha iyi hissetmemi sağlayan soruları sayesinde büyük yol katettim.
Bir çok psikolog değiştirmiş biri olarak söyleyebileceğim tek şey Bukey Hanım empati seviyesi, mantığı ve konuşma becerisi olarak bana en çok yardımı dokunan psikolog oldu.
Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Buket Denkdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Denkdemir, Psikoloji. Size Buket Denkdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Buket Denkdemir adresi nerede?Buket Denkdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mah. Cumhuriyet Cad. No:1 Ekinoks Residence E-2 Blok Kat 5 Daire 25 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Denkdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Denkdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buket Denkdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Denkdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Buket Denkdemir hangi dilleri konuşuyor?Buket Denkdemir ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buket Denkdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Denkdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Denkdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Denkdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Buket Denkdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu