Ortodonti Randevusu
Buket Erdem Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler
Diş Bakımı
Diş Ilacı Kullanımı
Diş X-Ray
Diş Çekimi
Invisalign Tedavisi
Buket Erdem Muayenehanesi
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Buket Erdem Muayenehanesi
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
X-Ray
Buket Erdem Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...n
3 yıldır Buket'e gidiyorum, başka dişçilerin yaşın ileri ayrılır diye yapmak istemedikleri dişlerimi yaptı, çok memnunum, çok titiz ve beceriklidir. Kesinlikle tavsiye ederim.
se...n
Buket Hanım güleryüzlü, samimi, hastaları ile yakından ilgilenen, aynı zamanda çok yetenekli ve işini layığıyla yapan bir ortodontist. Dişlerimin arasının açık olmasından ötürü kendisine başvurdum. Tel bile takmama gerek olmadığını söyledi, tedavimize başladık. 1 senelik tedavimin sonuna geldik ve şu an sonuçtan çok memnunum. Önceden kırk yılın başı gülümsesem bile ağzımı saklayan ben, olur olmaz her şeye gülümser oldum şimdi. Çok teşekkürler Buket Hanım.
du....
Dişlerimde boşluklar vardı, dişlerim ve gülüşüm çok kötüydü. Bir sürü doktora muayane oldum, ama moralim bozularak ve ağlayarak çıktım, kimseye güvenemedim. Çünkü ben gri teller takmak istemiyordum ama başka türlü olmayacağını söylüyorlardı. Fakat Buket abla ile tanışınca, ilk anda güven hissettim, ve tedavime hemen başladık. Buket abla, porselen braketlerle tedavimi yaptı. 10 ay oldu, dişlerim düzeldi, artık tellerim varken bile rahatça gülüyorum. Zaten porselen teller çok estetik. Çıkardığımda yaşıyacağım duyguyu da çok merak ediyorum. İyi ki yolumuz kesişmiş ve Buket ablanın hastası olmuşum. Bana öz güven kazandırdığı için bu vesileyle de teşekkür ediyorum.
me...r
Buket Hanıma bir arkadaşımızın önerisi ile ulaştık. Öncelikle muayenehanesi diğer klasik diş hekimi muayenelerinden çok farklı. Odasına girip koltuğa oturduğunuzda hem doktorunuzun konuşmaları hem de ortam sayesinde bütün korkularınız geçiyor. Kızımın ilk gördüğü doktorun Buket Hanım olması bizim için büyük şans. Şu an her ay koşarak gidiyor, doktoruna sarılıyor, koltuğa keyifle oturuyor. Ben invisalign tedavisi görüyorum, kızımda ise teller var. Zaten tellerinin görüntüsünden gayet memnun. Rengarenk lastikleriyle arkadaşlarına hava atıyor :) İkimizin de tedavisi çok hızlı ilerliyor. Teşekkür ediyoruz sevgili hocamıza...
c.....
Ben Buket Hanım'dan çok memnunum. Çok iyi bir ortodontist. Diş teli tedavimiz uyguladığı yöntemle çok başarılı oldu.Tedavimiz bitti. Kontrollerimize devam ediyoruz.Tedavi bittikten sonra da Buket Hanım desteğini sürdürüyor. Çok profesyonel,disiplinli, aynı zamanda işini çok severek yapıyor.Yeterli olarak da bilgilendirir.Çok memnun kaldım kendisinden.
f.....
Buket Hanım'ın yaklaşık 2 yıldır hastasıyım.Her konuda ilgilenip yardımcı oluyor,istediğim her an her saatte sorduğum soruların cevabını alıyorum.Tedavi süreci içerisinde hem maddi hem de manevi destek oluyor.Diş teli tedavisi gördüm.Randevuyu dediği saatte gerçekleştirdi.Ara vermeden tedaviye devam etti.Memnunum,tedavim hızla devam ediyor.
p.....
Çok memnunum,kesinlikle tavsiye ediyorum.Ortodonti tedavisi gördüm,tel takımı yapıldı. 6 aylık bir süre içerisinde hem ilgi hem de alaka olarak çok çok memnun kaldım,hala görüşüyorum.Tedavim olumlu sonuçlandı.Çok iyi yardımcı oluyor.
t.....
Süper memnunuz.Tecrübe ettiğimiz çocuk ortodontisti.13 yaşındaki kızımın dişlerine diş teli takıldı.Şu ana kadar yapılan müdahale inanılmaz başarılı.Bu konuda Buket Hanım'dan çok memnunuz.Çocukla iletişimi çok başarılı,anlatımı, yönlendirmesi,her şeyi çok başarılı.Tedavi sonucunda ağız yapısı ve dişle ilgili kızımın tüm sorunları çözüldü.Tedavimiz devam ediyor.Çok az kaldı.Şu ana kadar 12 aydır tedavimiz çok başarılı devam ediyor.
Buket Hanım çok iyi bir doktor.Tek kelime ile mükemmel bir doktor.Çocuk dilinden çok iyi anlıyor.Benim kızım 10 yaşında ve kızım da kendisini çok seviyor.Herkese tavsiye ederim.Kızımın üst damağında kapanış problemi vardı ve üst damağı dardı.Yaklaşık 3 yıldır Buket Hanım'la birlikteyiz, her konuda çok yardımcı oldu.Tedavimiz devam etmekte.Her şey için teşekkür ederiz.
Ben doktorumdan gayet memnunum.Güleryüzlü, samimi.Benim kapanış problemim vardı,dişlerim kapanmıyordu.Ortodonti tel tedavisi oluyorum.Gayet iyi sonuç alıyorum.Şu an kapanışım gayet iyi,birleşme başladı.Daha iyi ve sağlıklı bir görünüşe sahibibim.Tedavim devam etmekte.
Buket Erdem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Erdem, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Buket Erdem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Ilacı Kullanımı, X-Ray, Diş Çekimi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lokal Anestezi, Diş Bakımı, Lingual Ortodonti, Ağız Koruyucusu.
Buket Erdem adresi nerede?Buket Erdem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Cad.Nuri Bey İş Merkezi No.65/5 Nişantaşı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Erdem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Erdem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buket Erdem hangi dilleri konuşuyor?Buket Erdem ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buket Erdem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Erdem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Erdem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Erdem hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Buket Erdem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buket Erdem hangi sigortaları kabul ediyor?Buket Erdem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar