Online Diyet
Sağlıklı Beslenme
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Buket hanım; Pozitif enerjisi ve Güler yüzü ile, gerek hastalarını motive etme konusunda gerek ise Beslenme Programları ve yakın takibi ile çok başarılı , idealist bir genç arkadaşımız...Kendisinin 2018 Kasım ayından 2019 Mart ayına kadar yaklaşık 6 ay lık bir period'da danışanı oldum ve bu dönemde hiç aç kalmadan ve zorlanmadan düzenli beslenmeyi öğrenerek ve keyifle 12 kilo verdim.Zaman zaman ucuna kaçırsamda yine aldığım destek ile 1 hafta gibi kısa periodlarda rahatlıkla aldıklarını hiç zorlanmadan geri verdim.Kış sezonunun başladığı bu günler de Yeni Göreve başladığı Yeditepe hastahanesi Kozyatağında ayda 1 ziyaretine giderek kilomu artık rahatlıkla koruyabiliyorum.Teşekkürler Buket hanım :)
Ergenlik dönemimde başlayan kilo problemime bir çok diyetisyene gitmeme rağmen çözüm bulamadım.1,5 yıl önce Buket Hanım'la 23 yaşımda tanıştım. Beslenme alışkanlığımı tam anlamıyla değiştirdi,çok motive etti,çok sıcakkanlı ve ilgiliydi. Diğer diyetisyenlerde göremediğim ilgiyi Buket Hanım'da gördüm,dolayısıyla herkese öneririm. En önemli etkisi kilo vermem oldu.Daha önce kilo veriyordum ama tekrardan hızlı şekilde geri alıyordum.Buket Hanım'ın desteği ile verdiğim kiloları korudum.Şehir değişikliğim nedeniyle seanslarıma ara verdim ama en kısa sürede tekrar danışanı olacağım.
s....v
Buket Hanım çok pozitif ve enerji dolu bir diyetisyen. Diyet yapmak kolay bir iş değil ama Buket çok güzel motive ediyor danışanlarını. Çok kilo fazlam yoktu aslında ama diyetle birlikte yeme düzenim değişti, daha sağlıklı beslenmeye başladım. Herkese tavsiye ederim kesinlikle. Asla diyet yapamam diyen bir kişiydim ben de ama Buket Hanım ile bu düşüncem tamamen değişti.
n....k
Tavsiye üzerine gittim Buket Hanım'a. Danışanlarına karşı çok cana yakın davranıyor, yapıcı bir tarafı var sürekli moral veriyor. Modunuzun düşmesini engelliyor, her şekilde destek olmaya çalışıyor. Sürekli alternatifler üretiyor. Yaklaşık 9 ay gittim kendisine, bu süreçte 12 kg verdim. Ara vermek zorunda kaldım, tekrar gideceğim Buket Hanım'a. Zayıflamak isteyen herkese tavsiye ederim.
a....c
Buket Hanım son derece sevecen, dürüst, tatlı ve saygılı bir insan. Danışanlarına da son derece faydalı olduğunu düşünüyorum, bu konuda son derece özveri ile yaklaşıyor danışanlarına. Ben son derece memnnun kaldım, herkese tavsiye ederim.
Buket Ertaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Ertaş, Diyetisyen. Size Buket Ertaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyabet Diyeti, Zayıflama Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sağlıklı Beslenme, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Online Diyet.
Buket Ertaş adresi nerede?Buket Ertaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Ertaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Ertaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buket Ertaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Ertaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Buket Ertaş hangi dilleri konuşuyor?Buket Ertaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Buket Ertaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Ertaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Ertaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Ertaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Buket Ertaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler