Konaklar mahallesi Selvili sokak no:9 Kat:1 D:7 4.Levent İstanbul, İstanbul
Sirona Psikoloji
2018 yılı itibariyle Türkiye’nin önemli kolejlerinde okul psikoloğu ve psikolojik danışman olarak sınav grubu çocuklar ile çalışma fırsatı yakalamıştır. Sınav kaygısı, akran zorbalığı, okula uyum gibi çeşitli konularda çocuk ve ergenlerle okul ortamında danışmanlık hizmeti vermiştir. Daha sonrasında çeşitli psikolojik danışmanlık merkezlerinde şema terapi yönelimli ergen ve yetişkin danışanlarla anksiyete, okb, yeme bozukluğu, depresyon, bağlanma problemleri gibi çeşitli vakalarla çalışmaya devam etmiştir.
Terapist, Emel Stroup tarafından verilen Beck Yönelimli Kognitif terapi ile depresyon, anksiyete, okb tekniklerinin uygulamalı eğitimi, Davranış Bilimleri Enstitüsü EMDR 1. Düzey eğitimi, Matteo Selvini ile Aile Terapisi atölyesi ve İstanbul Psikanaliz Derneği tarafından verilen Psikanaliz ile tanışma seminerlerine katılmıştır. Prof. Dr. Gonca Soygüt tarafından verilen The International Society of Schema Therapy (ISST) onaylı şema eğitimini tamamlamış, süpervizyon sürecinde bulunmaktadır.
Terapist, şema yönelimli terapi süreçlerini kurucu ortağı olduğu ‘Sirona Psikoloji’ çatısı altında sürdürmeye devam etmektedir.
a....y
Ben geceleri uyuyamadığım ve düşüncelerimle artık başa çıkamadığım için görüşmüştüm. Sürekli stresli hissediyordum. İlk defa terapi aldım. Ben memnun kaldım. İyi bir iletişim kurduk. Daha önce düşünmediğim şeyleri düşünme fırsatı buldum. Küçük şeyler büyük değişikliklere yol açtı. Her şey için teşekkürler...
i̇....
Ben doktortakvimi.com sitesinden bulmuştum kendisini.Çok memnun kaldım.Seanslarımı bitirdim, şuan devam etmiyoruz.Gitmek isteyen kişilere tavsiye ederim.Arkadaş ortamında öneriyorum kendisini.Benim kendi farkedemeğim şeyleri farketmemi sağladı.Kendisinin yanından ayrıldığım zaman kendimi daha mutlu, hayata dönük hissediyordum.Benim konuşmam dışında sorular sorması, bu şekilde ilerlememiz daha iyi oldu.Soru cevap şeklinde gitmesi hoşuma gitti.Hem profesyonel olduğunu hem de yakınlığını hissettirdi.Bu mesafeyi çok güzel ayarladı.Çok memnun kaldım kendisinden.
z.....
Ben eşimle boşanma sürecindeydim, destek almak amaçlı gitmiştim.Bana çok iyi etkisi olmuştu, yardımcı olmuştu.Özgüvenimi baya kaybetmiştim.Buket Hanım'ın desteğiyle tekrar özgüvenimi kazandım.Eşimle mücadele etmeyi öğrendim, bana çok iyi bir etkisi olmuştu.Buket Hanım beni çok iyi dinleyip tekrar tekrar ne yapmam gerektiğini sakin şekilde söylemesi çok hoşuma gitmişti.Ne zaman arasam telefonlarıma cevap veriyordu.Birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim kendisini.
s....ç
Kendime sormaktan kaçındığım soruları kendime sormamı, problemlerimin çözümünde bana yardımcı olacak yegane kişinin yine ben olduğumu anlamamı hızlandırdığı için teşekkür ederim.
e....e
Başta önyargılarım vardı. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde iyi bir etkileşim yakaladık. Yeni evlendiğim dönemde kendisine gitmiştim. Sahip olduğum kalıpları kıramadığım için yeni hayatıma alışma konusunda sıkıntılar yaşamaktaydım. Kendisi uyum sürüceminde bana çok destek oldu. Olaylara yaptığı objektif, yol gösterici yorumlar daha net görebilmemde fayda sağladı. Yardımları için minnettarım.
d.....
Ben arkadaşımın tavsiyesi ile geldim kendisine. Gayet verimli geçti,bana iyi geldi.Ben çok gergin ve stresli bir kişi olduğum için kendimi çok sıkıyordum.Buket Hanım'la birkaç görüşmeden sonra bunlar azaldı. Eskisi gibi değil.Buket Hanım'ın anlatımı çok güzel.Kendisini çok iyi dinletiyor.Ne zaman istesem ulaşabiliyorum ,müsait olmasa bile geri dönüş sağlıyor mutlaka.Desteği yeterli oldu benim için.Ben çok memnun kaldım.
ah...y
Güvenli bir alan açıp yargısızca dinleyen bi terapist. Günlük hayatın gerginliklerinde daha esnek olmam için destek veriyor. Zorlu dönemlerden onunla desteği ile kolaylıkla geçtim.
Kendi özel sıkıntılarım için gelmiştim.Ben birkaç ay çalıştım kendisiyle ve gayet memnun kaldım. Tavsiye üzerine gelmiştim ve bir sıkıntı yaşamadım.Çok etkileyici konuşuyordu.Konuşması, iletişimi güzeldi.Takibi yönlendirmeleri yeterliydi. Bana fayda sağladı.Danışmak isteyenlere tavsiye ederim.
Benim bazı takıntılarım vardı hem davranış hem düşünce boyutunda. Onun için gitmiştim Buket Hanım'a.Sürekli el yıkama ve bazı şeyleri kafama takıyordum.Buket Hanım destek oldu.Hatta şu an da gitmek istiyorum. Baya gelişmeler kaydettik.İşe yaradığını düşünüyorum, birkaç arkadaşıma da tavsiye etmiştim.Buket Hanım çok içten davranıyordu ve destek olduğunu hissettiriyordu.
Ben tavsiye üzerine ulaştım Buket Hanım'a.İş konusunda sıkıntılarım vardı .Çok kararsızdım, nerede olmak istediğimle ilgili problemlerim vardı.İş arkadaşlarımla ilgili sorunlarım vardı.Görüşmelerimiz sonunda doğru karar aldım. Şu an doğru yerdeyim.En güzel kısmı Buket Hanım'ın bana ayak uydurmasıydı.Çalışma saatlerim uzundu, rica ettim kendisinden ve haftasonları pazar günlerini bile ayırdı.Mimiklerini kullanması çok güzeldi. Bir şey bana ifade ederken sanki benim gibi düşünebiliyordu.Aklımdan geçenleri okuyor gibi bir şeydi. İki şey arasında arafta kaldığım konuları anlayabiliyordu.İfade etmekte problem yaşıyordum ama Buket Hanım bir şekilde konuşmamız sırasında içinden ayıklayabiliyordu.Seanslarımızdan sonra da danışan gibi değildim, ondan sonra da arayıp sordu.
Buket Eskiköy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Eskiköy, Psikoloji. Size Buket Eskiköy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Buket Eskiköy adresi nerede?Buket Eskiköy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konaklar mahallesi Selvili sokak no:9 Kat:1 D:7 4.Levent İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Eskiköy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Eskiköy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buket Eskiköy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Eskiköy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Buket Eskiköy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Eskiköy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Eskiköy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Eskiköy hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Buket Eskiköy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu