Hacı Saki Mah. Alpay Sok.Lifos Tower İş Merkezi Bina No:15 A Blok Kat:4 No:8, Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Buket Kaya Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Buket Kaya Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi
Lisans eğitimi boyunca özel bir klinikte staj yaparak eğitimi devam ederken, sahada da mesleki gelişimini sürdürmüştür.
Mesleki donanımını arttırmayı ve alanındaki gelişimini devam ettirmeyi kendisine hedef koyarak çeşitli eğitimler almaya devam etmektedir.
Buket Hanıma Doktor Takvimi uygulamasından ulaştım. Yks'ye tekrar hazırlandığım mezun yılımda sınav kaygısı sebebiyle görüşme başladık. Ancak ilerleyen seanslarda sosyal kaygılarım başta olmak üzere diğer konularda da konuştuk. Kendisi beni bu süreçte yoğun ilgi ve anlayışla dinledi, önerilerde bulundu. Seanslar ilerledikçe kısa sürede stres seviyem ve mutluluğumda olumlu etkisi oldu. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Buket Hocama aile içi iletişim sorunları sebebi ile başvurdum. Kendisi ile tanıştığım da artık çok umutsuz , yorgun bir durumda idim. Sevecen yaklaşımı ile kendimi rahat hissettigim seans süreçleri ve nokta atışları ile gözle görülür bir iyileşme sonucu aldim. Kendisi ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
n....ç
Buket hanimla 15 yaşındaki ergenlik cagindaki kızımla yaşadığımız sıkıntılar nedeniyle tanıştık bir baba olarak artık pes ettiğim noktada Buket hanimin devreye girmesiyle çocuğuma karşı yaklaşımımin ne kadar yanlış olduğunu görme fırsatı buldum 10 seanslık görüşmelerin sonunda kızımın hal ve hareketlerinde bize karşı tavirlarinda okul hayatinda ciddi anlamda olumlu degismeler oldu uzun zamandır ailemizi meşgul eden sorunlarımızı Buket hanımın rehberliğinde çözmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz ailem adına hocamıza minnettarız
r...
Buket Hanım'la başlama serüvenimiz Doktor Takvimi sitesinde fotoğraftan gördüm, yorumlara baktım ve kızımı götürme kararı aldım. Kızımı götürme sebebim 15 yaşında zor bir ergenlik geçirmesi, annesi olarak sürekli tartışıyorduk, anlaşamıyorduk çevresine karşı iyi olmasına rağmen aile içinde sürekli sorun yaşıyorduk ve şu an çok iyiyiz. Ara sıra ufak şeyler olsa dahi seans dışından Buket Hanım'a ulaşıp konuşup çözüyoruz. İlgili, alakalı işini severek yaptığı belli ve süreci çok iyi yönetiyor. İyi ki tanışmışız diyoruz.
s...
Buket Hanım'ı psikolog arayışımda internette ilk sırada görüşmüştüm ve fotoğraftaki enerjisi bile çok iyiydi, yorumlarını okudum, beğendim ondan sonra araştırdım ve Buket Hanım'la devam etmeye karar verdim. İyiki de Buket Hanım'ı tercih etmişim, seanslarımız çok verimli ve çok güzel ilerliyor. Gitmemin sebebi stres kaygı vb. Şu an çok iyi yollar kat ettik ve etmeye devam ediyoruz . İlk başlarda baya tereddütle gitmiştim hatta gitmeden iptal etmeyi falan düşünmüştüm ama iyi ki de etmemişim. İyi ki Buket Hanım'ı tanımışım iyi ki benim psikoloğum o olmuş.
n...
Buket Hanım'a Doktor Takvimi üzerinden ulaştım, 1 ayı aşkın süredir kendisiyle Okb sebebiyle seans yapıyoruz ve gayet memnunum. Çok yardımsever, samimi, sevecen ve bilgili birisi. Seans sonrasında kendinizi daha iyi ve hafiflemiş hissediyorsunuz. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
u.....
Buket hanımla oğlum sayesinde tanıştık oğlumun seanslarında ki başarılarından ötürü bende genel hayat stresine dayanamadığım için görüşme kararı aldım işe gitmek aileme bakmak dahi istemiyodum hayata karşı çok karamsar bakıyodum hayattan hiç bir beklentim kalmamıştı buket hanım sayesinde bir kaç seansta çok rahatladığımı ve eski düşüncelerimin bir çoğunluğunun gittiğini gördüm halende devam ediyoruz baya başarılı ilgili birisi
Uzmanımıza bir yakınım sayesinde ulaştım. Bir ayrılık sonrası yaşadığım depresyon nedeniyle destek almak istedim. Süreçte psikoloğum çok destek oldu ve kısa bir süre de toparlamama yardımcı oldu. Kendisi çok güler yüzlü ve profesyonel bir şekilde yardımcı oluyor. Ben de etrafımdaki insanlara tavsiye ediyorum.
Buket Hanımla çalıştığım için çok memnunum.Sosyal ortamlarda beni yoracak seviyelere gelen sıkıntılarımı kendisi sayesinde aştım.
o.....
Kendisiyle sosyal medya aracılığıyla tanıştım ve mesleğimle ilgili yaşamış olduğum bıkkınlık sebebiyle başvurdum. Kendisi görüşmenin daha ilk dakikasından itibaren gayet ilgili ve empati kurarak bana yaklaştı ve sanki tüm sorunları yaşarken yanımdaymış gibi beni anladı. Bugüne değin iletişim konusunda gördüğüm en başarılı ve yetenekli kişi olduğunu samimiyetle söyleyebilirim. Özellikle sosyal ve mesleki çevresi ile sorun yaşayanlara mutlaka tavsiye ederim.
Buket Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Kaya, Psikoloji. Size Buket Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Buket Kaya adresi nerede?Buket Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacı Saki Mah. Alpay Sok.Lifos Tower İş Merkezi Bina No:15 A Blok Kat:4 No:8 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Buket Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Buket Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Buket Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buket Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Buket Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buket Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?Buket Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.