Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Arter Kan Gazı Alma
Arteriografi +52 daha fazla
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Arter Kan Gazı Alma
Arteriografi
Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt)
Bronkoskopi
Bronş Lavajı
Cea(Karsinoembriyonik Antijen)
Cnb(Meme Biyopsisi)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde)
Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi
Göğüs X-Ray
Hdl Kolesterol Testi
Hemaferez
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kistik Fibrozis Testi(Ter Testi)
Laringoskopi
Tüberkülin Deri Testi(Tdt)
Uyku Laboratuvarı (CPAP)
Uyku Testi (Polisomnografi)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi)
Venografi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
X-Ray
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yoğunluk Ayarlı Radyoterapi (Yart)
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İnce İğne Aspirasyon Biyopsisi (İiab)(Meme Biyopsisi)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Buket Mermit Çilingir adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Buket Mermit Çilingir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Mermit Çilingir, Göğüs Hastalıkları. Size Buket Mermit Çilingir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Perkütan Iğne Aspirasyonu, Meme Kanseri Genetik Testi, Teknesyumlu Tiroid Tarama, Arter Kan Gazı Alma, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Cnb(Meme Biyopsisi), Radyonükleer Kemik Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Hemaferez, Solunum Fonksiyon Testleri.
Buket Mermit Çilingir adresi nerede?Buket Mermit Çilingir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Mermit Çilingir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Mermit Çilingir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buket Mermit Çilingir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Mermit Çilingir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Mermit Çilingir ile iletişime geçmenizi öneririz.