2020 yılında başladığım İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümü lisans eğitimime devam etmekteyim.
Ankara’da özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi, Türk Amerikan Derneği Anaokulu ve farklı bir anaokulunda grup ve bireysel ergoterapi seansları ile hizmet verdim.
Ankara Duyusal Akademi’de
- Duyusal işlem bozukluğu,
- Disleksi,
- Dikkat eksikliği ve hiperaktivite,
- Otizm spektrum bozukluğu,
- Down sendromu gibi tanı gruplarındaki 0-15 yaş aralığındaki çocuklarla 2 yıl boyunca çalışmalar yaptım.
Pediatrik rehabilitasyon, nörolojik rehabilitasyon, el rehabilitasyonu, kognitif (bilişsel) rehabilitasyon, psikiyatri vb. çeşitli alanlarda çalışmalar yaptım.
- Duyusal işlem bozukluğu,
- Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu,
- Disleksi/ özgül öğrenme bozukluğu,
- Yeme problemleri,
- Down sendromu,
- Otizm spektrum bozukluğu,
- Gelişimsel gecikme vb tanı gruplarına sahip çocuklar,
Şuan yukarıda bahsedilen tanı gruplarına ait 0-15 yaş arası çocuklara; bireysel yüz yüze seanslar ve ONLİNE TERAPİ- DANIŞMANLIK hizmeti vermeye devam ediyorum.
Ergoterapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
Erg. Buket Nur Yavuz
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
El Rehabilitasyonu
Ergoterapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Pediatrik Rehabilitasyon
r....k
Kızımın tourette sendromu anlayamadığımız birsürü tiki vardı.Doğru algısı, güzel tespitleri, sabır ve hoşgörüsüyle kızıma ve ailemize verdiği destek için sonsuz teşekkür ediyorum . O işini iyi yapan bir uzman
Buket Nur Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Nur Yavuz, Ergoterapi. Size Buket Nur Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Nörolojik Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu, Ergoterapi, Pediatrik Rehabilitasyon, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme).
Buket Nur Yavuz adresi nerede?Buket Nur Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Nur Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Nur Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Buket Nur Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Nur Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Nur Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Nur Yavuz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Buket Nur Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.