1990 tarihinde Gaziantep'te doğmuştur. 2013 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2018 yılında Gaziantep Üniversitesi Diş Hekimliği Periodontoloji Anabilim Dalı'nda uzmanlığını tamamlamıştır. Ulusal ve uluslarası birçok kongre ve konferans tebliğleri bulunmaktadır.2018-2021 yılları arasında Gaziantep Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Periodontoloji Uzmanı (Dişeti Hastalıkları ve Cerrahisi-İmplantoloji Uzmanı) olarak çalışmıştır. Şu anda Digitaldent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde görev yapmaktadır. Dişeti estetiği; gülüş estetiği; dişeti hastalıkları, tedavisi ve cerrahisi; gömülü diş cerrahisi; implant tedavisi ve peri-implatitis tedavisi özel ilgi alanlarıdır.
Periodontoloji Randevusu
Periodontoloji Randevusu
Özel Digital Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Digital Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
y.....
Buket hanımla tanışmamız ortak bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine oldu.İlk görüşmemizde tecrübesini bize hissettirdi.Güler yüzlü ve harika bir insan. Soru sormama gerek kalmadan tedavi hakkında beni bilgilendirdi. Diş tedavisinden çekinen biri olarak ön yargılarımı kırdı. Tedavisinden çok memnun kaldım. Eşim de ayrıca tedaviye başlayacak. Sağlıklı ve güzel gülüşler için herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.
ha...
Hekimlerimiz gayet ilgi ve alakalı donanımlı..Biz sevdik tavsiye ederiz.Antı parantez hastamız 7 yaşında ve oldukça mızmizBuna rağmen
na...n
İlk defa digital dent kliniğine geldim, diş eti kanamalarım olduğu için başvurmuştum. Buket Hanım çok güleryüzlü ve ilgili,samimi. Çok güzel bir şekilde bilgilendiriyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tereddüt etmeden Buket hanıma muayene olabilirsiniz.
Buket hanımdan gayet memnun kaldım iletişimi ilgilenmesi çok iyi. Diş ağrısıyla gitmiştim. Dolgu, kanal tedavisi ve kaplama yapıldı. Beni gayet güzel aydınlattı. Hastalara öneririm kendisini.
y.....
Dişlerimde ağrılar vardı daha önce yapılan kaplamalarımın altında rahatsızlıklar vardı onun tedavisi için gelmiştim altta çürümeler olmuş kaplamaları çıkardı. Tedavisi yapılamayan dişlerim çekildi ve bir süre dinlendikten sonra İmplant tedavisine başladı. kırık dişimin de çürük vardı oda çekildi. İmplant vidalarımdan sonra dişlerim de takıldı. Şuanda rahatım. Çok sakin çok zarif kibar bir doktor. Hastaya huzur veriyordu.
öz...
Buket hanım a diş eti çekilmesi şikayetiyle başvurdum bir kaç saat önce çıktım kuretaj işlemi yaptı yaparken bile anlatmaya devam etti çok stresli çok gergindim ama Buket hanım verdiği güvenle bunu çok minimum seviyede yaşadım kaygımı 1 hafta sonraya kontrol verdi ilgili güler yüzlü ve anlayışıydi teşekkür ederim kendisine
İmplantımda kemik erimesi olduğunu söylediler,doktor hanımı bir tanıdık vasıtasıyla buldum.implantımın etrafında kemik erimesi olduğunu söyledi. Kemik tozu ve diş eti takviyesiyle implantımı kurtarabileceğimi anlattı. Yaklaşık 3 ay süren tedavim sonrası protezimi de yeniledi. Yaptığı tedaviler sonrası 6 ay geçti. Daha önce implantım olduğu tarafımı kullanamıyordum ama şimdi rahatlıkla kullanabiliyorum. Bundan sonra tüm tedavilerim için Buket hanımı tercih edeceğim.
o.....
Doktor hanıma dişeti şikayeti için gitmiştim. Dişetilerimde çekilme ve çene kemiğimde erimeler olduğunu dişeti uzmanının görmesi gerektiğini söylediler. Doktor hanımdan internetten yorumlara bakarak randevu aldım. İlk muayenede çok güzel ilgilendi ve açıklamalarda bulundu. Röntgen üzerinde yapılması gerekenleri anlattı. Yarım saat 40 dakkaya yakın ilk muayeneden sonra tedavi için randevu verdi. İlgisi, alakası, sonrasında tedavi yaklaşımı sayesinde dişetlerimden şikayetim kalmadı. Rutin kontrollere yine dontorumdan başkasına gitmem. Allah razı olsun sizden.
e....
Güldüğüm de dişlerim kısa görünüyordu sebebi diş etlerimin fazla görünmesiymiş araştırmalarım sonrasında buket hanımla tanıştım 20 dakikalık kısa bir işlem sonunda artık diş etlerin gözükmeden daha rahat gülebiliyorum. Hiç düşündüğüm kadar zor bir işlem değilmiş ellerine sağlık.
ye...r
Ilk basta doktor ve kurumda aldiğim güleryüzlü ekip
Temizlik en onemlisi o koltuga oturabilmekti,doktorum ve ekib arkadaşlarina tekrar cok tesekkür ediyorum.1 köprü 1 implant 8 dolgu 2 kanal yaptirdım cok gecikmiş hastayım daha önce o koltuğa oturmaya korktuğumdan dolayi ama korkulacak cok bi seycik yokmuş doktorunuza guvenden geçiyor eli cok hafif ve guleryuzuyle nasil oturdum anlamadim.tekrar sagolun guleryüzünüz eksilmesin buket hocam.sağlikla gulebiliyorum.
Buket Özsoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Özsoy, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Buket Özsoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Periodontoloji Randevusu, Randevu.
Buket Özsoy adresi nerede?Buket Özsoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pancarlı Mahallesi 58011. Caddesi No:23/1 Şehitkamil Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Özsoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Özsoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buket Özsoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Özsoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Buket Özsoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Özsoy tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Buket Özsoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Buket Özsoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buket Özsoy hangi sigortaları kabul ediyor?Buket Özsoy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.