Ardından danışanlarıma ihtiyaç duydukları desteği en iyi şekilde sunabilmek ve alanda derinleşmek amacıyla Gaziantep Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında Yüksek Lisans eğitimime başladım ve eğitimimi 3,95 akademik ortalama ile başarı ile tamamladım.
Yüksek lisans eğitimim devam ederken çeşitli terapi ekolleri hakkında inceleme ve araştırmalarda bulundum. Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde ilerlemeye karar verdim akabinde Prof. Dr. Hakan Türkçapar, Prof. Dr. Kadir Özdel gibi, BDT’de öncü isimlerden eğitimler alarak Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği’nden onaylı, uluslararası geçerliliği olan BDT eğitimimi tamamladım.
Şu an ergen ve yetişkin bireylere yönelik bireysel psikolojik danışma hizmeti vermekteyim. Yaşamda uyum güçlükleri, kişilerarası iletişim problemleri, özgüven ve yetersizlik sorunları, varoluşsal anlam arayışı, değersizlik sorunları, depresyon ve mutsuzluk, sınav kaygısı, performans kaygısı, yaygın anksiyete bozukluğu ve sosyal anksiyete bozukluğu alanlarında bireysel psikolojik danışma & terapi hizmeti vermekteyim.
Çözüm Odaklı Terapi
f....ç
Buket Hanım'ın ilk danisanlarından biriyim.. Öncelikle kendisi mesleğinden bağımsız olarak konuşacak olursam son derece kibar anlayışlı ve güler yüzlü bir insan. Süreç boyunca seanslarımıza gösterdiği özen,dakiklik,ortamın seans için uygun olması işine ne kadar önem verdiğini bana gösterdi. İlk başlarda "acaba nasil bir faydası olacak?" Diye düşünerek gittiğim seanslara daha sonrasında hayatıma ayna olup bende bir şeyleri fark ettirdiğini gördüm ve bu benim motivasyonumu daha çok arttırdı. Danışmanlığı süresi boyunca her gittiğim seansta durumu analiz etmemiz,bana hissettirdiklerini dinlemesi benim açımdan her şeyi daha çok kolaylaştırdı. Hayatıma katkısı çok Teşekkür ediyorum
g....ö
Hastalığım sırasında hocamızı ziyaret ettim. Kendisi kişiliği ve bilgisi ile bana güven verdi. Anlaşılır bir dille açıklama yapıp konuşmasından çok memnun kaldım. Saygı duydum teşekkürler.
Buket Ulutaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Buket Ulutaş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Buket Ulutaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Ergen Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Buket Ulutaş adresi nerede?Buket Ulutaş adresini belirtmedi. Buket Ulutaş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Buket Ulutaş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Buket Ulutaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Buket Ulutaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Buket Ulutaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Buket Ulutaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Buket Ulutaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Buket Ulutaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Buket Ulutaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Buket Ulutaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Buket Ulutaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Buket Ulutaş hangi sigortaları kabul ediyor?Buket Ulutaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.