Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
h....a
Bülent Hoca eşime her iki dizinden aynı anda Protez ameliyatı yaptı.Ameliyat öncesi tüm endişelerimizi giderdi eşim ikna oldu ameliyata korkularını aşarak girdi .Ameliyat sonrası süreci titizlikle takip etti eşimin şikayetleri tamamen geçti.Hoca insan ve Hekim olarak harika bir kişilik.Alçak gönüllü ,donanımlı,güler yüzlü her zaman kolaylıkla ulaşılabilir Hocam iyi ki varsınız sağ olun var olun çok teşekkürler.
mu...l
Hocamla bir arkadas vesilesiyle tanistim bundan 15 gün önce asil ton kopmasiyla basvurdum ve ameliyat oldum gercekten cok iyi bir insan iyi bir kisilik herkes doktor olur ama insan olamaz hocamizin güler yüzü ve ilgisi beni aslinda ameliyat öncesi korkularimi yendi ve kendimi hicbukadar iyi hisset memistim allah ondan razi olsun arkadaslar gercekten karar ver meden önce Bülent aksoy beyden randevu almadan kimseyle görüsmeyin eminim sizde memnun kalirsiniz
mi...r
Ayagimdaki rahatsizlik nedeniyle bir cok doktora gittim fakat sikayetim devam etti. Sonunda tavsiye uzerine kendisine gittim ve hastaligimin teshisini koydu. Son derece ilgili, guler yuzlu, enerjisi cok yuksek en onemlisi ise kendisini hastasi yerine koyan inanilmaz yardimsever bir doktor. Profesor olmasina ragmen son derece alcak gonullu, samimi ve sorun aninda rahatlikla ulasilabilir. O nedenle kendinizi rahat hissedebiliyorsunuz. Kendisine sonsuz tesekkuler.....
du...u
Sayın AKSOY'a düşme sonrası dizimde güvensizlik ve boşalma şikayetleri ile gitiim grekli muayene ve tetkiklerden sonra Ön Çapraz Bağ Yırtığı tanısı ile kendisi tarafından ameliyat edildim. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası tedavi sürecini titizlikle takip etmiş herhangi bir sorun yaşamadan en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde ayağa kalmamı sağlamıştır. Tedavi sürecimde kendisi sorduğum sorlara her zaman içtenlikle cevaplamış ve hastalığım hakkında bilgilendirmiştir. Uyguladığı titiz ve sorunsuz tedavi gösterdiği güleryüz, anlayış için kendisine binlerce kez teşekkürü borç bilirim. Kendisine eşime ve bana göstermiş olduğu yakın alaka ve uyguladığı tedaviler için teşekkür eder meslek hayatında başarılar dilerim.
em...n
Sayın doktorumuz BÜLENT AKSOY bey eşimin yıllarca süren tedavi sürecini ameliyatlar ve sonrası titizlikle takip etmiş ve tedavimizi sağlıklı bir şekilde sonlandırmıştır. Kendisine eşime ve bana göstermiş olduğu yakın alaka ve uyguladığı tedaviler için teşekkür eder meslek hayatında başarılar dilerim. MURAT AYDIN
Bülent Aksoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Aksoy, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Bülent Aksoy adresi nerede?Bülent Aksoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Maçka Cad . Narmanlı Apt. No:2 K:1 D:2 Beşiktaş Beşiktaş
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Aksoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Aksoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Aksoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Aksoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Aksoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Aksoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Bülent Aksoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gebze Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beylikdüzü Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Beşiktaş bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları