ha...u
Kendisine böbrek taşı ameliyatı oldum. Pimpirikli olamama rağmen sorularıma sabırla ve güleryüzle cevap verdi. Kendisiyle takipler dahil 7-8 defa görüştük aynı güleryüzlü tavrı her defasında aynıydı. Böyle doktorların olduğunu bilmek bile içimi rahatlatıyor.
Bülent Altay bey hakkında yorum olmadığını görünce çok şaşırdım. Çünkü kendisiyle tanışmış olmaktan gerçekten çok memnun oldum ve ilgisine, dikkatine, hastasını diğer ve eski rahatsızlıklarıyla birlikte bir bütün olarak değerlendirip sonuca varmasına hayran kaldım. Ayrıca konuşması çok aydınlatıcı ve açıklamalarını çok gerçekçi, anlaşılır örnekler vererek yapıyor. Sayesinde aklımı hayli meşgul eden böbrek sıkıntımı düşünmüyorum artık. Teşekkürler Bülent Bey, duacınızım.
Bülent Altay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Altay, Üroloji.
Bülent Altay adresi nerede?Bülent Altay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- E-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Altay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Altay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Altay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Altay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Altay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Altay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Altay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ürologlar