Gümüşpala Mah. Yeniyuva Sok., Avcılar, İstanbul
me...n
süper doktor işini baştan svamıyo acil gitmeme ragmen oglumun pankreastit oldugunu tespit etti ve gereken ilgiyi gösterdi
ay...l
ben iki yıldır hastanenize geliyordum acil servise fakat sadece ağrı kesici iğne yapıp ağrımı dindirip beni eve yolladılar sürekli fakat son gelişimde bülent beye denk geldim ağrı kesici iğne yapılmak üzere fakat bülent beyin tam bir doktor olduğunu gösterircesine bana yok ağrı kesici yapıp yollamak bu ayak şişkinliğinin sebebini bi öğrenelim diyip benden kan testi aldırdı hem şeker hemde kan değerlerim için bende iltihaplı romatizma olduğu için iki yıldır ağrılarım şiddetli her gece acile gelip iğne yapıp yolladılar bunun için bülent beyin benden kan testleri aldırması ve ilgilenmesi çok hoşoma gittiği için bunları yazma ihtiyacı duydum bana ilaç verdi her ne kadar acılarım dinmesede ilaç yazması ve kan testleri yaptırması bir doktorun hastasına gerekli doktor görevini yapması demektir diğer gittiğim hiç bir doktor bülent bey gibi ilgilenmediği gibi hiç bir ilaçta yazma zahmetinde bulunmadığından bülent beye görevini doğru ve bir doktora yakıştığı şekilde yaptığı için burdan teşekkür etmek istedim teşekkürler bülent bey. aydın demiral.
Bülent Çatıkkaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Bülent Çatıkkaş, İç Hastalıkları.
Bülent Çatıkkaş adresi nerede?Bülent Çatıkkaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gümüşpala Mah. Yeniyuva Sok. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Bülent Çatıkkaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Bülent Çatıkkaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bülent Çatıkkaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Bülent Çatıkkaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Bülent Çatıkkaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Bülent Çatıkkaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Bülent Çatıkkaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları