Uncalı Meydan Hastanesi
Molla Yusuf mahallesi 1425 SEK No:9 Uncalı, Konyaaltı, Antalya

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Z
Konum: Uncalı Meydan Hastanesi Diğer

Ben meme ameliyati geçirdim ve sağ omuzumu 6ayı geçkin bir süre kullanamaz hale geldim sanki ağrılı bir felç gibi hiç hareket ettiremiyordum.Donuk omuz oluşmuş bununla ilgili gitmediğim hastane ve doktor kalmadı ama fayda göremedim Bir tanıdık bana Bülent beyi tavsiye etti kendisine muayene oldum. Beni çok iyi dinledi, bana inanılmaz güven verdi ve birlikte tedavi sürecine başladık bu sürecin arkasindan ben dünyaya yeniden gelmiş gibiydim, acılarım son buldu kendisine tüm kalbimle teşekkürlerimi iletiyorum sizin gibi doktorlar bulmak çok zor verdiğiniz emeğinize ve yüreğinize sağlık.

Konum: başka bir yer Diğer

Uzun zamandır diz ağrısı çeken biri olarak zaman zaman prp yaptırıyordum. Farklı doktorlarla bir kaç yıldır prp için gittim, Bülent beye ilk kez yaptırdım ve maalesef çok agrım oldu, uzun süre çok zor ağrılı yürüdüm. Benim yaşımdaki bir bayan için, çok zor günler geçirdim diz ağrısı sebebiyle. Çok pişmanım ona yaptırdığıma

Uzm. Dr. Bülent Çivitçi

34 yıllık hekimim, 28 yıldır fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olarak çalışıyorum. İlk defa böyle bir şikayetle karşılaşıyorum. Eklem içi enjeksiyonlarda zaman zaman geçici ağrılar olabiliyor, kalıcı bir zarar verecek durum söz konusu değildir. Tüm hastalarıma bu durumu açıklıyorum. Üzüldüm, anlayışla karşılıyorum ve tekrar geçmiş olsun diyorum.

K

Bülent Hoca, akapunktur alanında tanıdığım ve güvendiğim bir doktor. Arakadaşlarım ve akrabalarımın tavsiyesiyle zayıflama tedavisi için kendisine müracaat ettm. Hastasını dinleyen, empati yapmak konusunda çok ihtimamlı bir doktor olduğunu gördüm. Henüz tedaviye yeni başladığım için kilo kaybım konusunda bir yorum yapamıyorum. Bununla birlikte, iştahım azaldı, uykularım düzeld, enerjim çok iyi ve ruh halim hiç olmadığı kadar dingin. Daha ne isterim.